Voor Bekkers, kom je uit mand

Snelle levering, goede kwaliteit

Helaas had mijn pakketje vertraging maar dat werd heel goed aangegeven! Er is super veel keuze uit producten en ben super blij met mijn bestellig! Ik zou het zeker aanraden!

Voordelig en super klantvriendelijk

Na mijn online bestelling kreeg ik een telefoontje van n heel aardige meneer, die meldde dat de levering een paar dagen langer zou duren, ivm voorraad aanvulling. Heel netjes! Bij andere winkels moet je t gewoon maar afwachten.

Een voorbeeld in klantvriendelijkheid ( Klant Koning) !!!!

Bekwaamheid, vriendelijkheid, hulpvaardig en snelheid van uitvoering. Dit heb ik allemaal mogen ervaren tijdens ons telefonisch onderhoud. Top hoor.

Super snelle levering!

Super fijn en meedenkend!

Ik had een naaimachine besteld alleen die was niet op voorraad maar kreeg snel een betere alternatief. Service van de medewerkers was uitstekend!!!

Mijn eerste bestelling geplaatst. Na bestellen werd ik netjes gebeld met informatie etc waardoor uiteindelijk toch mijn keuze wijzigde, dit was geen enkel probleem. Zijn vriendelijk en dus erg behulpzaam, super fijn! In het vervolg zal ik zeker terug blijven komen :)

Geweldig klant gericht

De naaimachine die ik had besteld bleek helaas leveringsproblemen te hebben. Hierover werden wj door Bekkers geïnformeerd. Bekkers had voor ons al met de fabrikant uitgezocht wat er mogelijk was en was hierin heel transparant. Uiteindelijk boden ze ons meerdere vergelijkbare opties of de mogelijkheid toch op deze machine te wachten waarbij ook werd meegedacht over de prijs en tegemoet werd gekomen in het verschil. Alles werd vriendelijk en snel in orde gebracht. Een en al lof voor de manier waarop dit is geregeld!

Fijne website en snelle verzending!

Supergoed

Superblij ... met de hulp die ik gekregen heb Daar ga ik ongetwijfeld nog aan bestellen. Zij doen het nodige waar kan om de klant tevreden te stellen. Topmensen

Snelle en goede levering

Mijn bestelde producten werden snel verzonden, geen foutjes in de levering dus helemaal top!

Snelle revering, goed product.

de Bernina Trolly had de beste prijs, werd vlot geleverd en is prima van kwaliteit. goede service, heldere mails over factuur en levering.

Snelle behandeling van de bestelling.

Alles ging goed snel en correct.

Snel verzonden en scherpe prijzen

Ik kocht serafil Lockgaren, deze vond ik hier aan een erg scherpe prijs. Mijn bestelling werd snel verzonden. Enige puntje van feedback is dat er erg veel verpakkingsmateriaal gebruikt werd voor iets wat niet breekbaar is. Dat is in mijn ogen niet nodig.

Snelle en prima levering

Super goed gegaan . 8

Was eerste ervaring .

Goed advies snelle service, zeer vakbekwaam

Vakkundige en aardige mensen

Alles keurig gecommuniceerd en al was het een kleine bestelling alles correct en snel verstuurd.

Hele goede service

Hele goede service en vriendelijke mensen en ze helpen naar een oplossing. Had laatst ook een voetje besteld nooit aan gekomen krijg ik toch een nieuwe die ik de volgende dag binnen had

Duidelijke productomschrijving dus snel gevonden wat ik nodig had en de bestelling werd netjes op tijd geleverd.

Vriendelijk en uiterst bekwaam geholpen.

Telefonisch om vrijblijvend advies gevraagd met betrekking tot de aanschaf van de juiste naaimachine. We ontvingen uitgebreid en vriendelijk informatie over allerlei merken en typen, zonder opdringerige reclamepraatjes. De machine die wij bestelden werd tegen hoge korting en zeer snel geregeld. We zijn uiterst tevreden met hoe wij zijn geholpen.

Na een dag vertraging goed aangekomen

Het product is prima de naaimachine naait weer als vanouds. Jammer dat het niet de dag is afgeleverd zoals was afgesproken.

Hele fijne webwinkel!

Duidelijke informatie bij de producten, snelle levering en een goede machine:)

prima, voor herhaling vatbaar.

Ik ben zeer tevreden, vlotte en correcte afhandeling van de bestelling.

Helemaal top

Mijn moeder en ik hadden beide een bestelling geplaatst voor een naaimachine. Alleen het bleek dat deze een erg lange levertijd had, wat erg vervelend was. Bekkers heeft toen voor ons beide een oplossing bedacht. Een paar dagen later was de nieuwe (andere) naaimachine al binnen! Top service!

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht