Mijn dochter en ik hebben ieder dezelfde naaimachine besteld. Omdat deze niet meteen leverbaar was konden we een duurdere bestellen met dezelfde korting. Deze werd snel geleverd. Iedere keer dat we belden werden we vriendelijk te woord gestaan. Fijne service.

Service is top

Ik heb mijn brother werktafel en spoelwind systeem prima mogen ontvangen

Snel gehandeld, vriendelijke communicatie

Het artikel wat ik besteld had was eigenlijk niet meer op voorraad, door de kennis en kunde van de eigenaar was een alternatief van Husqvarna ook prima bruikbaar. Deze opgestuurd gekregen en werkte inderdaad perfect. Bij de vraag of deze toch geretourneerd kon worden - stel hij mocht toch niet passen - was dit natuurlijk geen probleem. Geeft een gerust gevoel en dus ook een tevreden klant!

Makkelijke site snelle levering

Veel keuze op de site. Attente verkoper. Na telefonisch overleg alles in een keer geleverd.

Snel gevonden, besteld en volgende dag binnen

Ruime keuze en top zoek mogelijkheden op de website, ook voor oudere machines. Zoek vind, bestel is een zeer kleine moeite. de bestelling in een brievenbus pakket is ook handig, je hoeft er niet voor thuis te blijven.

snel en duidelijk

een vervangend ding gekocht, snelle levering, fijn verpakt

zeer snel geleverd

Ik was het voet pendaal van mijn Pfaff kwijt en ja hoor U had hem en hij is binnen 3 dagen geleverd. Super, nu kan ik er tegen aan en mooie dingen naaien. Heel erg bedankt voor de snelle levering. Groeten Bea Enthoven.

Bestelling gedaan en probleemloos geleverd ...top

Zeeer positief.

denken goed mee en prima service

Heb een goede ervaring met Bekkers Naaimachines. Er werd goed meegedacht voor een passende oplossing.

Specialist en snelle levering

Ik had een tweede hands naaimachine gekocht en daar misten de originele voetjes bij. Gezien het een computer gestuurde naaimachine is, maakt dat voor sommige steken echt uit, kwam ik achter. Bij Bekkers vond ik de originele persvoeten en de levering was super snel zodat ik weer snel verder met mijn project kon.

Snelle communicatie en levering

Besteld en de volgende dag al in huis. Bij een vraag wordt er ook snel gereageerd. Product is netjes verpakt en geleverd. Zijn vriendelijk en meedenkend. Zeker een aanrader!

Fijne service en overleg, vriendelijk personeel

Ik had een naaimachine besteld maar deze was helaas niet leverbaar en de fabrikant stelde het constant uit. Meerdere malen telefonisch contact gehad. Heel open en vriendelijke gesprekken. En een heel goed, fijn aternatief toegestuurd gekregen.

Fijne webshop, veel op voorraad

Heb walking door voor Toyota naaimachine besteld, was gewoon op voorraad en snel geleverd. Werkt super!

Prima ervaring!

Bij Bekkers eindelijk de juiste maat spoeltjes voor mijn naaimachine kunnen bestellen! Ook gelijk maar rondgekeken op de website en meteen een paar andere dingen besteld. De bestelling werd nog dezelfde dag verzonden en kwam de volgende dag netjes verpakt bij mij aan. Wat een snelle service! Ik weet jullie te vinden als ik weer iets nodig heb!

supersnel en correct, zonder overbodige franjes.

Twee naaivoeten besteld, en enkele dagen later in de brievenbus gevonden. Mooi zo.

uitstekende service

Ik had een nieuwe voet voor de naaimachine besteld, deze hadden ze op voorraad. Dat was heel fijn want het was een oudere machine. Hierdoor was de levering heel snel , het product was goed verpakt. En ik kon snel weer verder met mijn naaiproject. Ik zal hier zeker weer bestellen.

Geweldig prima service

Goede service binnen 1 dag bestelling binnen beter kon het niet prima

geweldig!

Overzichtelijke website, ruime keuze, vriendelijke mensen, snelle reactie op mail en super snelle levering. Ik ben meer dan tevreden!

Tijdens het werken weigerde de voet plots . Een nieuwe besteld en de volgende dag weer aan het werk . Goede prijs en vlot geleverd.....

Eersteklasse

Goed geholpen bij het bestellen van een lockmachine. Snelle levering. Telefonisch vriendelijk en goed bereikbaar.

Bestel niet zo vaak, maar als ik iets bestel, wordt het direkt geleverd tegen een goed prijs, kortom

Top ervaring met bekkersnaaimachines

Top ervaring met bekkersnaaimachines. Duidelijke communicatie en vlotte afhandeling mbt mijn bestelling!

Mijn voetpedaal van mijn oude Leeuwenstein naaimachine was kapot. Gelukkig was deze op voorraad bij Bekkers naaimachines. Online besteld en na 2 dagen al in huis. Ik ben heel blij met deze vlotte, goede service.

Grandioos! Super snelle levering.

Als je iets online koopt is het maar de vraag wanneer het geleverd wordt. Bekkers geeft aan vandaag besteld, morgen thuis bezorgt. In één woord geweldig. Kon ik meteen verder met waar ik mee bezig was.

Altijd een goed en eerlijk advies

Je heb er een ruime keuze en er worden daar ook workshops gegeven. Ik heb er een naaimachine en een lockmachine gekocht. Bij allebei een goed advies gehad. Ze zijn netjes thuisbezorgd en duidelijk uitgelegd hoe ze werken. Ik ben er super blij mee.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht