Goed telefonisch contact. Meedenkend en goede compromis voorgesteld

Overweldigend !!!

Ik had een elektronische naaimachine besteld van het merk Brother maar werd gebeld voor een zwaardere machine van dit merk met nog veel meer mogelijkheden, deze werd mij voor een zeer gunstige prijs aangeboden. Vrijdag is de machine gekomen en ik heb het weekend van m'n leven gehad. Wat een pracht machine, de handbediening is zo ongelooflijk fijn en heeft mijn onrustige voet nu echt rust en hebben de dagen te weinig uren voor alle mogelijkheden die deze fantastische Brother Innov-is F410 biedt.

Tevreden, supersnelle verzending en goed product. Mooie, duidelijke website

Verrast door vlotte afhandeling van de bestelling!

Bekers naaimachines heeft me enorm verrast door de vlotte afhandeling van mijn bestelling. Bedankt!

Eenvoudige, duidelijke site Snel geleverd Geen gedoe, Heerlijk!!

fijne winkelervaring

fijne winkel ervaring makkelijk te vinden product voldoet aan de eisen fijn voetpedaal klaar voor gebruik ben dan erg tevreden snel verzonden

Super, Top

Bij Bekker scoor je altijd,

Klantvriendelijk, goed advies gehad en snel bezorgd. Top

Geweldige service en gratis advies !

Ik had via de website een lockmachine besteld ,maar werd telefonisch benaderd dat ze een complete machine hadden voor een betere prijs/ kwaliteit , goed advies erbij en inderdaad heb ik nu een top machine in huis , eerlijk is eerlijk waar heb je zulke persoonlijke service nog tegenwoordig ?!!

Fijn!

De naaimachine die ik wilde bestellen had een lange levertijd, dus dachten ze met me mee en boden een duurdere versie aan met korting! ❤️

Had een brother naaimachine besteld. Kreeg telefoon dat het eigenlijk meer een kinder naaimachine was. Met de nadelen opgenoemd. Deed me een beter voorstel. Daar ben ik op ingegaan. En zeer tevreden over. Zeer goede services.

Supersnel én de goedkoopste!

Blinde ritsvoetje besteld. Op de website stond precies vermeld welke ik voor mijn naaimachine nodig had. Nog verder gezocht op het internet, maar nergens goedkoper dan bij Bekkers. Volgende dag had ik het voetje al in huis. Bedankt Bekkers!

Fijn dat mijn bestelling zo snel werd verzonden. Ga hier zeker vaker mijn dingen bestellen.

zeer prettig

Mijn paff 360 (antiek) voetpedaal werkt niet meer naar behoren. Ik heb naar aanleiding van dit probleem telefonisch contact opgenomen met de klanten service. De medewerker was heel bekwaam en heeft uitgezocht welk voetpedaal ik als vervanging kon kopen. Ik dacht dat dit een dure grap ging worden maar voor de helft van de prijs die ik dacht te moeten uitgeven zit ik nu weer tevreden achter mijn naaimachine.

Geweldige service en levering!

Nadat ik een kinderpaspop had besteld bij de Fa. Bekkers kreeg ik na een paar dagen een telefoontje, dat er door het veelvuldige bestellen van andere hobbyisten geen paspop meer in voorraad was. Alsof iedereen elkaar had aangestoken om toch maar zo snel mogelijk een paspop voor de (klein)kinderen te kopen. Wel zo handig. De meneer van de zaak zou er hoogstpersoonlijk voor zorgen, dat mijn bestelling rechtstreeks van de leverancier op mijn huisadres geleverd zou worden. Kon wel een week duren. Echter, na een aantal dagen werd de paspop al geleverd! En wat ben ik er blij mee. Ideaal als je voor je kleinkinderen kleding naait en je niet aldoor hoeft te vragen of ze iets willen passen. Gewoon de maten instellen en aan de slag. Heel hartelijk bedankt voor de fijne service, de snelle levering en het aangename telefoongesprek. Vr. gr. Annieta

Netjes

Product netjes verpakt, in goede staat en snel verzonden. Wat ik gemist heb, is een update over mijn bestelling. Geen mail ontvangen wanneer mijn bestelling verzonden was. Wel kreeg ik een mail om een beoordeling te geven. Liefst met 5 sterren en dan kan ik een naaimachine winnen. Terwijl ik niks te beoordelen had omdat er geen update was over mijn bestelling. Ik geef alleen echte feedback dus na ontvangst van mijn bestelling pas de feedback gedaan. Ik vraag me ook af hoe eerlijk de beoordelingen zijn als er een winactie tegenover staat.

Gewoonweg fantastisch!

Olivia paspop gekocht. Die stond al voor de deur amper twee werkdagen na bestelling. Uitstekende leverdienst dus! En de paspop zelf krijgt ook een dikke vette 10 want ze doet helemaal wat ze belooft. in een handomdraai - letterlijk en figuurlijk - stond ze in elkaar en perfect op maat. De zeer handige draaiwieltjes maken het mogelijk om ze heel juist af te stellen. Ook de voet op wieltjes - die zeer vlot rolt trouwens- vind ik persoonlijk veel handiger dan de vaste voet van mijn vorig model. Kortom, zowel Bekkers als het product zelf: een aanrader op alle vlakken: service èn kwaliteit!

ik raad aan

ik raad aan

Een super service!

Ik was op zoek naar een lockmachine voor ons naaiclubje, tijdens een telefoongesprek voor meer informatie heb ik een super aanbieding ontvangen die binnen ons budget paste. Na een paar dagen konden we meteen aan de slag met onze nieuwe lockmachine. Hierna nog een paar setjes naalden bij besteld, ook dit was weer super snel verstuurd en ontvangen. Echt een super top service! Ik hoef nergens anders meer te bestellen!

Geweldige winkel!

Zoek niet langer! In Bekkers zit het allemaal, als het gaat over de naaimachine. Deze geweldige winkel heeft alle vakkennis om u te helpen aan een geweldige naaimachine, ook tweedehands! Tevens kunt u hier altijd terecht voor vakkundig advies over al uw naai projecten. Een super aanrader!! Bedankt voor de snelle service en gedegen advies, ik kan weer heerlijk verder met mijn creatieve proces!!!

Nice selection and service

Nice selection of machines and easy ordering. The machine works well on my first test! Unfortunately there was a delay with delivery from DHL.

Ik heb een naaivoetje besteld voor mijn dochter haar opleiding, daarna nog even nagebelt wanneer deze binnen zou komen. Hij werd er gelijk bijgepakt en op de bus gedaan, daags daarna lag hij op de mat. Mijn dochter kon dus meteen haar rits inzetten en was klaar met haar opdracht voor ze weer naar school moet. Super bedankt voor de goede en snelle service, we zullen zeker vaker bestellen.

Snelle verzending

Fijne website, snel verzonden !

Goed en snel

Ik heb mijn bestelde materialen keurig ontvangen. Goed materiaal en erg snel geleverd. En dat alles voor een heel mooie prijs.

Geweldige service

Een onderdeel besteld, zeer goede communicatie en een super service!!

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht