Persoonlijk

Omdat het bestelde product niet voorradig bleek werd ik gebeld. Er werd mij een vervangend, duurder, product aangeboden voor dezelfde prijs.

Zoals altijd correct

Altijd correct en vriendelijk

Snelle en correcte levering

1ste maal besteld en heel snel geleverd. Kwaliteit is ook super, bij deze zullen er nig wel bestellingen geplaatst worden. Super bedankt.

uitstekend

vlug en verzorgt geleverd

Uitstekende service

Bekkers Naaimachines is klantvriendelijk en biedt goede service. Nadat mijn bestelling was geplaatst namen ze contact met me op over de levertijd die bij één product langer zou duren en werd ik er op geattendeerd dat één van de bestelde producten bij een ouder type naaimachine hoorde en niet overeen kwam met de andere producten van de bestelling. Hiervoor kreeg ik de mogelijkheid om iets anders te bestellen.

Super snel en top omschrijvingen

Ik haal al mijn voetjes en benodigdheden voor mijn Singer naaimachine. De informatie bij de omschrijvingen en soms de filmpjes zij super fijn. Zo weet ik goed wat ik koop en of het op mijn machine past. Duidelijk en overzichtelijk. Plus ik had het direct in huis de volgende ochtend.

nummer 1

geweldig, spoelhuisje kwijt !!!! hoe kan het maar Bekkers hielp Dekkers uit de brand

Excellent

I purchased Janome CP3000P machine from Bekkers for my wife who is sewing enthusiast. It came with accessory kit and at very competitive price. After placing the order I received immediately a confirmation by e-mail and regular updates on the progress of the delivery. The machine was delivered to my home by DHL on the next day along with a nice thank card, discount voucher for the next order and contact details for support if needed. Great experience with Bekkers Naaimachines and understand why they are in the business for over 130 years.

Goed snel geleverd!

Voor mij was dit de eerste keer!Ik had een onderdeel nodig voor me naaimachine,en tijdens google kwam ik bij jullie uit. Met vriendelijke groet, Sandra Barkhof PS,Hopend op een prijs die ik dan weer kan uitproberen tijdens me naailessen!!!!

Uitstekende service

Had per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst. Na een belletje werd dit direct gecorrigeerd en juiste bestelling geleverd. Vriendelijk geholpen. Petra Schuurmans

GEWELDIG

Ontzettend tevreden! Ik heb mijn eerste naaimachine besteld bij Bekkers Naaimachines en kan het absoluut iedere naailiefhebber aanraden. De informatie op de website is accuraat en overzichtelijk, ik heb goed contact gehad met een medewerker van de winkel die mij vriendelijk advies heeft gegeven. Verder is het pakket snel verzonden en kreeg ik er extra's bij, omdat het actieproduct wat bij de naaimachine zou zitten uit voorraad was. Dit werd van te voren door middel van een belletje gecommuniceerd. Kortom, ik ben zeer tevreden en bestel graag de volgende keer weer bij Bekkers Naaimachines!

Geweldige service

Heel veel nog aan te komen voor mijn al wat oude naaimachine besteld en volgende dag in huis toppie

Makkelijk te bestellen. Overzichtelijke website Nette prijs

Super goede service

alles tip top in orde, snelle levering, produkt oké en factuur direct in orde gemaakt

Uitstekende service

Telkens ik iets online bestel wordt dit onmiddellijk bevestigd via mail. De levertijd is nog nooit langer dan 3 dagen geweest en de producten zijn altijd perfect in orde!

Bij Bekkers besteld krijg je waar voor je geld

Netjes en snel geleverd.

Naaimachine is weer blij ermee.

Goede kwaliteit

Had een rolmes en snijmat besteld, het is echt een aanwinst met naaien. Snel geleverd, goede communicatie

Top service!

Top service. Vriendelijk contact. Goede prijzen.

Ik had informatie opgevraagd voor een lockmachine en werd vrijwel meteen geholpen. Uiteindelijk bestelling gedaan, was er iets mis met het sorteren van mijn pakket. Bekkers Naaimachines heeft mij toen meteen een nieuwe zending gedaan waardoor ik het toch de volgende dag heb ontvangen.

Wil je snel even een nieuwe ritssluiting in een broek zetten en ja hoor gaat de voet van mijn machine stuk. Op internet gezocht en kom ik op de site van Bekkers te recht. Groot geluk verkopen hun ook onderdelen van ouderen naaimachines. Mijn Bernina is dus niet zo jong meer. Op vrijdag middag besteld en op zaterdag Voormiddag geleverd. Ik helemaal gelukkig kon ik alsnog de ritssluiting vervangen. Zelfs mijn dochter (ook fanatiek naaister) zegt nou mam sneller kan niet. Dus het kaartje van Bekkers wat bij de levering zat hangt nu op het prikbord kort bij de hand als ik het nodig heb. Heel veel dank Joke.

Betrouwbaar snelle levering en kwaliteit producten

Goede kwaliteit producten, ze zijn betrouwbaar en leveren snel

Top service. Na niet kunnen leveren bestelde machine.

Dag van te voren kreeg ik een belletje dat de bestelde machine voorlopig niet geleverd kon worden. Een aanbieding gekregen voor een andere machine die de volgende dag geleverd werd. Top bedankt voor de service, het meedenken en snelle levering.

Top, vandaag besteld de dag erna bezorgd in zuid Limburg !

Na jarenlang plezier te hebben van mijn Toyota naaimachine had ik Het idee dat er los contact zat in de voetpedaal. In ons dorp is een repair ochtend door vrijwilligers, lang verhaal kort, hij liet mijn voetpedaal op de grond vallen , stuk ! Dan maar even langs bij de 2 de hands winkel. Veel oude machines voor veel geld. Tot iemand me erop attendeerde dat er online bedrijven bestaan die je helpen. Jullie erop gevonden.Met duidelijke uitleg welk snoer er besteld moest worden voor mijn machine, de volgende dag het gevraagde voetpedaal in huis. Ik ben super blij met jullie en zal dat door vertellen , bedankt !

In een woord voorspoedig

Ouderwetse voorkomendheid.