Uitstekende service

Ik kocht een naaimachinevoetje, dat moest besteld worden bij de groothandel. Per ongeluk werd mij het verkeerde voetje toegestuurd. Men was zeer behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon. Zonder problemen kon ik ruilen en het goede voetje werd toegestuurd met een extraatje erbij (paar pakjes machinenaalden).

Een super goede service

Zo fijn dat ze mij even op hebben gebeld voor een betere keuze van mijn voetpedaal.voor de naaimachine.en hem snel geleverd.het is een heel betrouwbare winkel mijn dank hier voor .

Uitstekende service!

Snelle goede service, en snelle levering. Heel erg tevreden met de afhandeling van mijn bestelling!

goede producten en snelle levering

goede producten en snelle levering

Uitstekend geholpen

Ik had een nieuwe voet besteld voor mijn eigen lockmachine omdat ik dacht dat hij het daardoor niet deed. Dit was niet de oorzaak. Ik kon een lockmachine in de aanbieding nemen en op hun kosten de voet terug sturen. Reacties waren heel vlot. Vriendelijke meneer.

Super snelle reactie

Ik werd gebeld ongeveer 2 uur na mijn bestelling, men vroeg mij naar het type van mijn naaimachine om zeker te zijn dat het juiste product geleverd zoe worden.

Hele goede service en veel keus.

Ik had een naaimachine online besteld, die bleek niet meer op voorraad te zijn en ze wisten niet precies wanneer die weer leverbaar zou zijn. Dus ik kreeg het voorstel om een nieuwere en betere met meer mogelijkheden te kopen en ze kwamen me een heel eind tegemoet in het prijs verschil, echt Top! Ben echt blij met de naaimachine die ik nu heb.

Geweldig besteld en andere dag ontvangen

Ik vind jullie geweldsincidenten ik raad echt andere als er wat is met naai machine waar van je onder delen heeft om bij jullie te bestellen.

Persoonlijk de beste webshop!

Ik raak niet uitgepraat over de service van Bekkers naaimachines. Persoonlijk en eerlijk advies maar vooral ze nemen de tijd om echt al je vragen te beantwoorden. En dan volgen ze ook nog eens alles goed op. Top! Ook vanuit Curacao bestel ik alleen bij hun!

Goede webwinkel

De website is overzichtelijk en mijn bestelling werd snel geleverd

Goed contact

Via de website een naaimachine besteld. Helaas bleek de naaimachine achteraf niet op voorraad. Het was fijn geweest als dit wat eerder was aangegeven. Het bedrijf is echter wel goed bereikbaar en is servicegericht. Tot een goede oplossing gekomen voor het leveringsprobleem. De andere naaimachine had ik gelijk de volgende dag in huis.

Snel verzonden en zorgvuldig verpakt

Heel erg blij met mijn nieuwe spulletjes het was erg snel verzonden en alles met zorg ingepakt. Dank je wel!

Gewoon goed!

Ik heb alles goed kunnen vinden op de website. Alles is netjes via de post naar mij verzonden. Blij met mijn aankopen

Vlot, effectief en netjes

Voor de eerste keer iets besteld bij Bekkers Naaimachines. Zoals ik al omschreef was de levering vlot, effectief en netjes. Dat geeft vertrouwen. Bij een volgende aankoop zal ik zeker niet twijfelen om dat weer bij Bekkers Naaimachines te doen. Creatieve groet, Judith Aalders

Tevreden klant !!

Leveren zoals op hun website staat

Cool!!!

Mijn kleindochters (tweeling) zijn erg blij mee met de kindernaaimachine Janome. Helaas moet een van 2 wachten op haar beurt. En mijn kleinzoon kan na mijn uitleg het al heel goed. En ze zeggen alledrie: Cool!!!!

Ik ben zeer tevreden had wat besteld maar werd netjes gebeld dat er leveringsproblemen waren en keuze voor gelegd wat te doen.

PRIMA

Snelle levering van onderdelen Singer.

Duidelijke website en goede service

Na net bestellen van mijn lockmachine werd ik gebeld met een aanbieding voor een betere lockmachine. Ik kreeg veel Informatie en voldoende bedenktijd. De dag nadat ik doorgegeven had welke machine ik wilde kopen, stond de lockmachine op de stoep!

Eenvoudig vakmanschap

Ik kocht het perfecte borduurvoetje en verbeter mijn naaikunsten iedere dag! Het is zwoegen en zweten met veel plezier . Ik geef het soms op , maar dat borduurvoetje houdt stand en staat zo uitnodigend te blinken zodat ik vol goeie moed er terug aan begin!

Persoonlijk en vriendelijk, met andere woorden topservice

Goed bereikbaar en erg behulpzaam. Ik kocht een showroommodel en deze werd voor de zekerheid nog een keer helemaal voor mij nagekeken. Daarnaast goed op de hoogte gehouden over datum van verzending. Erg tevreden over de service en fijn dat, mocht er wat zijn, ook een fysieke winkel is.

Fantastische service!

Had een naaimachine uitgezocht en besteld via de site, helaas waren er leverproblemen. Bekkers heeft contact met mij gezocht en een alternatief aangeboden (met extraatje voor het ongemak). Klantgericht, vriendelijk en betrouwbaar. Ik kom zeker terug

Goede communicatie

Zeer bereidwillend. Problemen met de bezorging werd het snel opgepakt en goed opgelost.

De bestelling is snel geleverd.

Zeer te vrede klant

Netjes telefonisch heeft bakkers mij laten weten wanneer mij bestelling binnen kwam

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht