Goede selectie producten en een snelle levering

Fijn om zo’n compleet assortiment te treffen. Producten die ik besteld heb, zijn van uitstekende kwaliteit. Producten werden een dag later bezorgd. Fijn!

Persoonlijke advies en benadering

Fijne ervaring en advies t.b.v. software programma voor mijn borduurmachine. Enig minpuntje dat ik niet op de hoogte werd gebracht van latere levering van een aantal producten. Hiervoor werden ook excuses aangeboden en is goed opgelost.

Denken supergoed mee!!!

De vraag was of ik 2 naaimachines had omdat ik een artikel voor een nieuwer type kocht en een andere voor een ouder type naaimachine. Dat noem ik nou hart voor je klanten. Toppers

Super service

Snel geleverd en hele goede service

Vlotte communicatie en levering

Tevreden klant

Fijne uitleg, goede levering, leuke mensen.

Goede uitleg, groot assortiment, leuke mensen.

Een hele snelle toffe deal

Doordat de machine die mijn zoon wilde uitverkocht was, kwamen jullie met een alternatief, dezelfde machine, maar het nieuwe model voor een fatsoenlijke prijs, beetje sceptisch waren we, maar heel snel geleverd, en direct aan de slag gegaan. Een top machientje voor een goede prijs. Dank je wel

Mijn nieuwe machine

Vandaag mijn nieuwe naai/borduurmachine ontvangen. Een Brother, altijd al een goed merk geweest en dat blijkt nu ook weer. Degelijk en overzichtelijk. Ik heb nog niet alles kunnen uitproberen want er zitten veel mogelijkheden op maar ik denk niet dat het heel moeilijk is. Er zit een duidelijke handleiding bij en het scherm is overzichtelijk en simpel te bedienen. Wat een mooi apparaat, wat zal ik daar prachtige dingen op maken in de toekomst, voor de kinderen en de kleinkinderen en om cadeau te geven. Ik ben er echt heel blij mee.

Snel en goed

De spoeltjes werden snel geleverd en passen inderdaad in mijn singer naaimachine.

Ik kan Bekkers van harte aanbevelen!

Ik ben heel tevreden over de levering en de goede kwaliteit van het produkt, spoeltjes voor een Toyota naaimachine.

Goed geholpen!

Slim meegedacht met een product wat helaas niet op korte termijn leverbaar was.

Snel en goed

Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd. De kwaliteit was prima. Ik zal hier zeker weer bestellen.

Goed advies, deskundig, behulpzaam

Mijn oude naaimachine, die 40 jaar oud was ging kapot en nu bij Bekkers een nieuwe gekocht. Bevalt zeer goed. Vorige week nog een paspop erbij gekocht. Goede kwaliteit allemaal. Schappelijke prijzen. Fijne winkel waar je nog ouderwets, persoonlijk wordt geholpen met een goed advies. Heeft overigens ook een overzichtelijke website.

goede service

snel en goed

Ruim assortiment en snelle verzending

Op zoek naar een borduurring die lastig te verkrijgen was maar bij Bekkers gelukkig op voorraad. Bestelling werd dezelfde dag nog verzonden en was volgende dag in huis. Goede service!

I could not believe my luck

I got my belowed Bernette overlock in 1995 for my 16th birthday. The pedal cable started to break. I could not believe my luck to find it at Bekkers and get it within 2 days. So happy.

weet het nog niet

mijn eerste bestelling was er vlug maar er was iets nog niet bij en zou nagestuurd worden dat zou een paar dagen duren maar ik heb nog niets gekregen

Webship maar niet onpersoonlijk

Ik bestelde spoeltjes die net uitverkocht bleken en kreeg even een seintje dat de bezorging iets langer ging duren; fijn zo'n combinatie van webwinkel met 'echte mensen' daarachter!

Toffe site

Bestelling vlot en goed uitgevoerd! En ook nog eens keurig verpakt op tijd bezorgd!

Snel en goed

Vandaag besteld, morgen in huis. Mijn bestelde lampjes waren snel en goed verpakt geleverd

Super bedankt

Snel en correct. Super..

1 word en dat is perfect. Toen ik eindelijk wist welke naaimachine ik wilde halen besloot ik dit via bekkers te bestellen. En ben heel erg te vreden er mee. Alles verliep soepel van snelle verzending/levering tot de 14 dagen bedenk tijd. Alles was goed en netjes zonder schade en problemen aangekomen. Echt een aanrader dus :)

Topkwaliteit

Uitstekende service. Fijn dat er nog winkels zijn waar je naai-benodigdheden kunt bestellen.

prima:)

zelf is kleding maken mijn passie. heb nu machine voor mijn dochter gekocht om samen mijn passie te gaan delen

Super snel gereageerd en bestelling verstuurd

Was een kado voor de vriendin van onze zoon, jammer dat de DHL niet deed wat ze beloofde, maar Bekkers is super.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht