Met plezier snel verder kunnen gaan met mijn naaiproject

Snelle levering van spoeltjes die goed passen op mijn naaimachine door de goede productbeschrijving op de website

alles wat ik nodig had

Voor mijn oude machine eindelijk de juiste bobbins (spoeltjes) kunnen vinden en direct daarbij wat opberg cassettes besteld. Binnen één dag in huis.

alles wat ik nodig had

uitzonderlijk goede persoonlijke service

Bekkers Naaimachines heeft mij in een mum van tijd te woord gestaan. Geadviseerd. Het mij makkelijker gemaakt door mij een directe link naar een produkt te sturen. Fantastisch !

Besteld, betaald, bevestigd, bezorgd

Accuraat en klantgericht

Top ervaring

Ik ben goed geholpen met uitleg, advies en product. Nu kan mijn dochter in Australië weer naaien, nadat door brand haar pedaal met snoer van haar Huskyestar verbrand was. Ik was met enige regelmaat al maanden voor haar aan het zoeken. De bestelling was keurig verpakt en ik kreeg hem zelfs de volgende dag al geleverd, ondanks dat er geen haast bij was. Top ervaring

Uitstekende service!

Ik had een naaimachine besteld die voorlopig niet leverbaar bleek te zijn. Er werd de volgende dag direct gebeld en een nieuwer model als alternatief aangeboden. Dit alternatief was wel een duurdere machine maar ze zijn me goed tegemoet gekomen in het verschil. Deze machine kwam dezelfde week nog binnen. Erg blij mee!

Artikel is zoals op website is aangegeven. Ook blij met de snelle levering

Artikel is zoals op website is aangegeven. Ook blij met de snelle levering

Gedreven en klantvriendelijk

Reageren zeer snel en zijn erg behulpzaam

Gedreven en klantvriendelijk

Reageren zeer snel en zijn erg behulpzaam

Probleemoplossende uitleg

Ik ben goed geholpen met uitleg, advies en product. Nu kan mijn dochter in Australie weer naaien, nadat door brand haar pendaal met snoer van haar huskeystar verbrand was. Ik was al maanden met enige regelmaat voor haar aan het zoeken. Daarnaast keurig verpakt ontvangen, ik had geen maast maar ook zelfs de volgende dag al geleverd. Top ervaring

Probleemoplossende uitleg

Door jullie website krijg ik zin om mijn hobby weer op te pakken!

De website is overzichtelijk en de beschrijvingen van de producten zijn duidelijk. Het werd ontzettend snel bezorgd. Dat is heel fijn, omdat ik echt weer gemotiveerd ben! Bedankt.

Door jullie site krijg ik zin om mijn hobby weer op te pakken!

Besteld, betaald, bevestigd, bezorgd

Snelle en duidelijke communicatie, prompte levering, klantgericht

Uitstekende service!

Goede service, fijne communicatie, snelle levering

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht