Keurig netjes en snel geleverd!

Overzichtelijke website waardoor het gemakkelijk zoeken en kiezen is. Daarna een snelle en correcte afhandeling.

Super service!

Leuke mensen en super service, altijd vriendelijk en in voor een geintje of goed gesprek. Super tevreden!

Goede persoonlijke service

Online bestelling snel geleverd

Goede en nette service

Netjes en snelle service.

Snel en betrouwbaar

Ik heb onlangs een universele spoelhuisje en nog extra spoeltjes besteld.Mijn bestelling heel snel ontvangen ,mooi handig verpakt (brievenbuspakje).Spoelhuisje past perfect , ik kon gelijk weer wat leuks maken met mijn naaimachine. Super tevreden over Bekkers Naaimachines , ik ben een nieuwe klant en heb ook voor het eerst een bestelling geplaatst.Ik raad een ieder aan om een kijkje te nemen op de website ,een ieder komt wel aan zijn trekken als het gaat om naaimachines ,onderdelen en alles wat je nodig hebt om je naaimachine draaiende te houden. Gewoon een kijkje nemen .... je zal er geen spijt van hebben.

Mijn vrouw had van haar moeder een oude overlock machine geërfd maar er zat geen kabel meer bij, deze via Bekkers Naaimachines kunnen vinden en gekocht, de levering was snel en de bestelling was easy.

In orde zoals gewoonlijk!!

Ik heb nog nooit problemen ondervonden. Ze staan altijd klaar voor uitleg.

Prima service en vriendelijke mensen

Prima service en vriendelijke mensen een aanrader voor anderen

De volgende dag al binnen, prima levering

Zie hier boven

geweldige snelle service

Een bejaarde cliente van de zorgboerderij wil graag mooie kerstservetten borduren op haar hele oude machine, maar miste wat onderdelen. na een email aan Bekkers naaimachines kon zij al snel met het opgestuurde onderdeel aan de slag. Ook de bestelling van het benodigde garen ging vlotjes na een telefoontje aan Bekkers. we zijn super blij en actief aan de slag. de cliente heeft een zinvolle dagbesteding dankzij deze snelle service! bedankt daarvoor.

Advies dat is gegeven klopt

overzichtelijke webshop met veel materiaal keuze.

overzichtelijk en klantvriendelijke webshop.

Gewoon makkelijk bestellen en snel geleverd kan niet beter

Uitstekend.

Duidelijke webshop en snelle levering

Webshop was informatief waardoor ik goed kon bepalen of de tassen geschikt waren voor mijn naai- en lock-machine. De tassen kwamen zoals belooft de volgende dag bij mij thuis. Helemaal top!

Zeer duidelijke pagina . En zeer vlugge levering . Aangenaam verrast.

Vele merken naaimachines. Service top. Vakkundig en vriendelijk personeel

Janome naaimachine gekocht. In winkel afgehaald. Snelle levering en vakkundige uitleg. Vriendelijk en vlot geholpen. Mooi ingerichte winkel met grote keuze in naaimachinemerken. Parkeren is mogelijk op zeer korte afstand in parkeergarage. Winkel is gelegen in prachtige winkelstraat met mooie historische huizen. Kortom naaimachinewinkel Bekkers is een aanrader!

Snelle en goede service

Netjes ingepakt. Snel verzonden.

Uitstekende service

Met het leeghalen van het huis van mijn moeder, heb ik haar naaimachine meegenomen, echter zonder voetpedaal. Ik heb bij BEKKERS een nieuw voetpedaal besteld en nog geen uur na de bestelling, kwam het voetpedaal boven water. BEKKERS heeft direct de levering onderschept en binnen een dag stond de betaling weer op mijn rekening. Wat een service! Hartelijk dank hiervoor.

Heel goede service

Ik ben heel tevreden,een super goeie kwaliteit en een perfecte service!Ik zou Bekkers iedereen aanraden!

Ze zijn klantvriendeijk en correcte levering .Advies is ook steeds correct

snel en effectief

fijne en snelle afhandeling, goede communicatie

Geduld is een mooie deugd

Kan moeilijk beoordeling schrijven daar de bestelling nog niet aan gekomen Is. Ondertussen pakje goed aangekomen.

Hele fijne service

Telefonisch vragen gesteld over borduur machines en hierbij top geholpen. Eerst leek in naar een duurdere machine maar er werd zelfs een goedkoper exemplaar aangeraden voor mijn wensen, super fijn dat er zo goed werd mee gedacht. Super blij met de hele ervaring, bedankt!

Prettig en snel geleverd

Bestellen ging makkelijk. Werd goed op de hoogte gehouden wanneer het pakket zou komen. Goed degelijk spul. Ik had oa naaivoetje gekocht. Deze is goed stevig in gebruik. Prima plek om je fournituren te halen.

Snel en goed

Bekkers levert wat je wilt, zelfs een naaivoetje voor mijn quilt. Vandaag besteld, direct verzonden. Bekkers! Blij dat ik jullie heb gevonden!

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht