Snelle levering en fijne machine

Snelle levering en fijne machine

Snelle levering en telefonische goed advies gekregen. Voordeel: webwinkel en fysieke winkel.

Mijn bestelling was netjes verpakt en snel bezorgd. Ik ben tevreden.

Altijd mooie kwaliteit materiaal. Goed en snel verzonden .

Zin om aan de slag te gaan.

Duidelijke omschrijvingen online. Snelle en goede bezorging. Apparaat ziet er mooi uit. Helemaal zin om aan de slag te gaan.

Vriendelijk personeel en goede service

Product zoals omschreven en snel verzonden.

Fantastische services klant vriendelijk.

Bijna een week geleden een Brother verstelbare biaisbandvoet besteld . ( voor 16:00 uur , met de garantie dat ik het de volgend dag binnen zou krijgen, helemaal top dacht ik , op tijd binnen voor mijn opdracht). Maar helaas, na het weekend contact opgenomen, kreeg meteen oprechte excuus aangeboden, ze waren mij vergeten te mailen dat het niet op voorraad was. In overleg hebben ze een ander gestuurd , en krijg de Brother FO71 nog na geleverd. Wat een top services

Fijne communicatie, snelle levering!

Fijne communicatie, snelle levering! Had gevraagd om een snelle levering, werd gebeld door het bedrijf, dat de bestelling in behandeling was. Niet alles was op voorraad, maar er werden mooie alternatieve geboden. Top service, top bedrijf!

Perfecte service.

Snelle levering naar België.

Doe zo verder!!!!

Ik ben een beginner, dus nog wat zoekende. Maar jullie website is duidelijk en een snelle levering. De opvolging is dan ook super. Zeker een aanrader!

Gekocht voor mijn vrouw, Hoop dat ze hem veel gaat gebruiken ze is nuaan het kijken hoe die werkt. Haar eerste Lockmachine..

Heb een bernina gekocht super service.

Snelle afhandeling, snelle verzending Direct contact.bij telefonisch en mail direct antwoord. Top service ! Geen 5 sterren maar 10 . Zal hier vaker mijn accessoires en apparatuur kopen

Super snelle levering

Erg blij met mijn lockmachine, netjes verpakt ook! Gewoon super!

Vakkundig advies gekregen

Ik belde met een probleem, dit werd telefonisch uitgelegd en opgelost , waarna mij een onderdeel werd opgestuurd. Nu werkt mijn machine weer perfect , en hoefde ik niet met mijn zware machine naar de winkel

Uiteindelijk toch verzendkosten ook retour ontvangen

Zie mijn review van 23 oktober. Verzendkosten nu ook retour ontvangen. Jammer dat de review hiervoor nodig was, bedankt voor de uiteindelijk vlotte en correcte afhandeling!

Goede keuze,supersnel geleverd daar hou ik van?

Alles goed geregeld en verpakt,supersnel verzonden…ik blijf klant.

opgebeld voor support

Dag na mijn bestelling opgebeld voor aanpassing en uitleg. Zeer snel en correct afgehandeld.

Betrouwbaar

Ook vlotte comunicatie via mail. Het is een echte winkel.

Snelle bezorging en goede service.

Goed advies, slechte afhandeling

Gebeld voor een voetpedaal, keurig te woord gestaan. Foto van stekker via Whats app en snel reactie welke ik moest bestellen. Voor de zekerheid nog telefonisch contact gehad of het voetpedaal vandaag nog verzonden kon worden zodat ik morgen (zaterdag) de bestelling in huis had. Dat was geen enkel probleem. Dus snel besteld en betaald. Tot hier een uitstekende en vriendelijke service! Dezelfde avond van Go-Parcel een bevestiging van de track en tracecode per mail met het bericht dat het pakket alleen nog niet ontvangen was. Zaterdag gedurende de dag bleef Go-Parcel maar aangeven dat het pakket nog niet ontvangen was, dus contact opgenomen met Bekkers. De bewering was dat het pakket was verzonden en dat transporteurs wel vaker hun zaken niet op orde hebben. Van de transporteur had ik inmiddels vernomen dat het pakket niet aangeboden was door Bekkers. Ik heb dan ook de bestelling geannuleerd omdat ik het voetpedaal de volgende dag nodig had. Direct kreeg ik bericht van Bekkers dat annuleren geen probleem was en de betaling teruggestort zou worden echter zonder verzendkosten. Ik vind dat raar want het pakket was niet verzonden. Bekkers verwees naar de verkoopvoorwaarden. Hierin staat echter alleen dat bij retourneren de verzendkosten niet terugbetaald worden. Bekkers bevestigd zelf een dag later dat het pakket niet verzonden is door de betaling terug te storten, immers als de bestelling verzonden is, betaal je de klant niet terug zonder de bestelling terug te hebben ontvangen. Nogmaals firma Bekkers, wees zo sportief en betaal de verzendkosten ook terug. Ik heb meerdere bewijzen dat het pakket niet verzonden is, zal ik ze naar u opsturen of is dit voldoende? Zullen wij afspreken dat ik einde van de week hier laat weten of u de betaling terug gestort heeft?

Erg tevreden.

Goede kwaliteit en goed aanbod. Erg tevreden.

Ontzettende snelle levering

Super snelle levering

Zelfs telefonisch een fantastisch advies

Na veel googelen viel mijn keuze op Beckers voor de aanschaf van een Lockmachine. Ik had er nog wat vragen over en woonde te ver om naar de winkel te gaan. Dus belde ik hiervoor de volgende dag de zaak. De persoon die de telefoon aannam was op dat moment een klant in de zaak aan het helpen en vroeg mij of hij mij terug mocht bellen. Vijf minuten laten kreeg ik een uitgebreid en bevlogen advies. Top dus. Met de machine moet ik nog aan de slag, maar dat gaat goed komen.

Prima service en uitleg

Bestelling was vlot gemaakt en bezorgd. Vragen via de telefoon en mail zijn duidelijk beantwoord. Goede service!

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht