overweldigend

Had een naaimachine heavy duty 605 besteld met veel verwachtingen. Toen ik het aankreeg was het veel meer dan dat. Goed op tijd, stevig verpakt en prachtig toestel juist zoals beschreven op de website.

Top, het onderdeel paste

Het onderdeel, zigzagvoet, voor mijn naaimachine paste gelukkig perfect! Het onderdeel was verdwenen dus heel fijn dat ik een nieuwe kon bestellen.

Top winkel. Snelle service

Fijne webwinkel heel overzichtelijk. Veel producten en goede kwaliteit. Snelle service en goed verpakt. Helemaal top. GRr Monique

Je word erg goed geholpen. Ook bestellingen via internet zijn geen probleem. Alles word perfect geleverd. Fijne zaak. A v Pel

BEKKERS, Pure Vakmanschap!

Bij Bekkers was me direct duidelijk dat 'pure Vakmanschap en brede 'Kennis' hoog in het vaandel wordt genomen en tezamen kwamen.

Fijne webwinkel

Ik heb een lockmachine gekocht. Deze was snel verzonden. Goed bereikbaar via telefoon en vriendelijk geholpen. De lockmachine was al helemaal ingesteld en de klossen garen ingeregen. Wat erg prettig was.

Hele goede en snelle service.

Ik was een nieuwe kokerrok aan het maken maar ik kon mijn blinde ritsvoetje niet vinden. Meteen een nieuwe besteld on-line en door de snelle levering kon ik snel weer verder. Heel blij mee :-)

Snel en goede levering

Artikelen zijn snel geleverd en van goede kwaliteit

Prima alles geleverd!

Heb spoeltjes besteld (die nergens te koop zijn hier in de buurt, binnen 4 dagen in huis! Prima levering! en service!

persoonllijk

Hele fijne webshop! Zeer aan te raden vanwege de prijzen maar vooral het persoonlijk contact wanneer bijvoorbeeld iets niet leverbaaar is.

Levertijd naaimachine leek langer te worden dus passend alternatief aanbod gekregen

Toen ik mijn naaimachine met een aantal accessoires had besteld kreeg ik na een aantal dagen een telefoontje dat de levertijd onzeker was. Er werd me toen een passend alternatief aangeboden met korting waarbij de bijgekochte voetjes al in het accessoire-pakket van de alternatieve naaimachine zaten. Met een minimale bijbetaling, en met snelle levering, een upgrade gehad.

super snelle levering

correcte en super snelle levering van het gevraagde produkt

Zeer snelle service, ik kan weer verder

Ik miste een ritsvoetje, verrast door het assortiment heb ik gelijk meer dingen voor de naaimachine besteld.

In één woord fantastisch, goede website en goede service

Online bestelling prima afgeleverd en snel

Snelle levering en goede kwaliteit. Super blij

Heel erg behulpzaam

Wat een top service!! Ik ben langs gekomen in de winkel voor naar een paspop te kijken. Ik werd er heel erg goed geholpen. Heb hem online besteld en de volgende dag gekregen. Goede kwaliteit en heb hem al veel gebruikt voor school!

Prima service!

Ik bestelde spoeltjes en nog wat andere fournituren, maar de spoeltjes zaten er niet bij. Na telefonisch contact werd er beloofd om alsnog de spoeltjes oud model per post op te sturen. Na 3 dagen met een weekend tussen zaten ze in mijn brievenbus, waarvoor dank!

Helemaal super!

Snelle verzending en mooie producten, helemaal super!

fijne machine

Heerlijke om mee te werken , en ook de handleiding is duidelijk en goed beschreven bij wat de mogelijkheden zijn. Daarbij is hij makkelijk mee te nemen door zijn gewicht. al met al ben ik blij met deze keuze.

Fijne winkel

Groot aanbod, duidelijke omschrijvingen en snelle verzending. Hier kunt u met een gerust hart bestellen :)

Bestelling geplaatst, kreeg meteen de dag daarna telefoontje dat bestelling iets later geleverd zou worden en of dit een probleem was. Een fijn persoonlijk contact, dat vind ik service!

Scherp geprijsde website met uitstekende klantvriendelijkheid.

Ik vind het heel bijzonder dat je in deze tegenwoordige haastige tijd persoonlijk wordt gebeld over de bestelling die iets vertraging heeft opgelopen. Chapeau, daar wordt ik blij van.

Good communication and fast delivery

I recommend this shop for sewing machines and accessories.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht