Snelle reactie op bestelling en mails

Ik heb naaimachine voetjes besteld, waar van 1 niet op voorraad. Na een mailtje van mij met de vraag over de levering werd ik direct gebeld en besloten er 1 levering van te maken. Aangezien 1 wat langer liet wachten is het ene voetje toch meteen geleverd en de andere na geleverd zonder extra kosten. Prima communicatie en houden zich aan de afspraak.

Leerrijke site en persoonlijke opvolging

Via de site leerde ik op een duidelijke manier aan de hand van filmpjes welke extra onderdelen ik kon gebruiken op mijn naaimachine om mijn naaiproces te vergemakkelijken en verfijnen. Nadat ik de bestelling plaatste werd deze op een persoonlijke en heel vriendelijke manier opgevolgd, telefonisch en via mail. Ondanks de afstand (België-Nederland) had ik toch een ‘dichtbij-gevoel’ zoals je hebt wanneer je een lokale, fysieke winkel bezoekt. Ook leuk dat er bij het ontvangen pakje een code zit voor extra korting bij een eventuele volgende bestelling!

Correct geholpen.

Bij onze bestelling werd een objectief kwaliteitsoordeel verstrekt..

Ontzettend aardig om mij te melden, dat bij een machinevoet al een snoer zit

mijn zending duurde langer dan verwacht en ben na navragen keurig gebeld om te overleggen

Snelle levering, materiaal van goede kwaliteit en een leuk extraatje.

Superservice!

Wat fijn dat je bij een online bestelling nog zo persoonlijk geholpen wordt. De naaimachine die ik graag wilde had een lange levertijd. Rick nam zelf contact op en kwam met een oplossing waar ik echt heel tevreden over was. De naaimachine heb ik nog niet uit kunnen proberen, maar dat komt, mede door de helpdesk, vast wel goed!

Snelle en correcte afhandeling. Dankjewel!

Perfect!

Bij Bekkers wordt je niet genaaid !!!

Enkele Yuki persvoeten besteld en prompt geleverd. TOPservice met nog eens een extra kortingsbon in de verpakking,

Supersnelle levering. Alles netjes en stevig verpakt. Uitstekende service. Duidelijke en verzorgde website! Aanrader!

Zeer tevreden !

spoeltjes besteld voor Elna , 40 jaar oud ben er nog steeds blij mee

Heb al jaren een Toyota naaimachine maar daar zaten slechts een klein aantal spoeltjes bij Kreeg het idee om daarnaar te gaan zoeken en kwam direct op de website van Bekkers terecht. Goede ervaring want bestelde meteen 20 spoeltjes en deze waren er binnen 2 dagen. Keurig verzorgd!

een heel klein minpuntje

Op zich is de bestelling goed verzorgd. Alleen staat er op de website voor 17.00 uur besteld dezelfde dag verstuurd. En als het artikel op de website staat, ga ik er vanuit dat het ook op voorraad is. Na 3 dagen zelf maar eens gebeld en toen bleek dat er 2 artikelen niet op voorraad waren. Had netjes geweest om hier even een berichtje over te versturen, zodat ik wist dat mijn bestelling lager bezorgd zou worden. Uit eindelijke na 1,5 week mijn bestelling binnen gekregen. En dat zag er goed uit.

Goede en snelle levering hier voor bedankt

Gewoon goed

Goede communicatie en snelle levering.

Na even zoeken naar het winkelmandje op de website, kon ik mijn bestelling afronden en betalen. Een dag later werd ik via telefoon gecontacteerd omdat een artikel niet meer in voorraad was. Men stelde een alternatief voor waar ik tevreden over was. De levering van mijn pakket was zeer snel, en ik ben tevreden over de artikelen. Piccobello!!

Is zeer goed

Ik heb een mailtje gedaan en werd terug gebeld over mijn bestelling .Dat ging zo fijn twee dagen later had ik het binnen en kon ik weer verder met naaien, Geweldige service..

UItstekend!

Ik heb online een naaimachine gekocht bij Bekkers. Voor de laagste prijs, de volgende dag al netjes geleverd, met service. Ik koop vaker dingen bij Bekkers en ben altijd helemaal tevreden.

Binnen no time

Ik ben zo onder de indruk met hoe snel ik mijn pakketje in huis had! En de ruime keuze aan producten, geweldig! Ik ben fan!

ik ben een super geweldig tevreden klant

heb een oude naaimachine gekregen zonder voetpedaal en stekker. bij jullie kon ik die na veel zoeken nog bestellen en ja de machine doet t . echt heel blij mee

Prima webshop!

Heel groot aanbod accessoires voor je machine! Zelfs voor hele oude modellen. Duidelijke weergave van de bestemde types. Heel snel het nodige gevonden. En een supersnelle en verzorgde levering. Amper 1 dag later al in huis! Top! Heel erg bedankt!!

Prima.

Voor het eerst daar besteld en snel in huis en netjes verpakt. Zal er zeker wanneer het nodig nog een keer wat bestellen.

Alle lof voor Bekkersnaaimachines!

Er wordt contact opgenomen, prima suggesties gedaan, daar ben ik blij van geworden!

altijd vriendelijk en snel bezorgen

kopen bij deit bedrijf is altijd fijne snel service vriendeliijk medewerkers geef snel antwoord op mails met vragen

Snelle bezorging

Snelle bezorging, die ook door de brievenbus kon.

uitstekend.

De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht