Snel bezorgd en alles naar wens

Ik had snel wat kleine spulletjes nodig voor m’n naaimachine en ze waren de volgende dag netjes in huis. Keurig verpakt en precies wat ik nodig had. Superblij mee!

Artikel naar wens en zoals beschreven

Fantastische service!

Ik was al een tijdje op zoek naar een rolzoomvoetje. Durfde niet direct via internet te bestellen omdat ik een oudere naaimachine heb en dus niet wist of het zou gaan passen. De naaimachine winkel hier ter plaatse beweerde dat er geen universele voetjes bestaan, maar dankzij deskundig advies via Whatsapp van Bekkers heb ik het juiste voetje kunnen bestellen. Ik ben hier super blij mee! Complimenten!

Snelle levering, alle beloftes waargemaakt

Ik heb een lockmachine bij Bekkers besteld en ben heel tevreden. Snelle levering, bijbestelde garen keurig meeverpakt en goed bereikbaar bij vragen.

Top geregeld

Snelle service, vlug geleverd ,goed verpakt

Zo blij als een kind met het advies van Bekkers.

Mijn eerste lockmachine van marktplaats gehaald, terwijl ik dacht dat er een tweeling naald in zat,zei Bekkers dat dat onmogelijk was, bleek het gewone lockmachine naalden te zijn, onnozele ik. Heb een bestelling gedaan en nu dat ding uitproberen. Hij doetut!!!!!.

Mn lockmachine had het begeven, en via de website een nieuwe besteld, de volgende dag al geleverd, super blij mee en kan weer volop verder met mn hobby.

super goed

geen loze beloftes maar netjes gekregen wat ik had besteld was zeer netjes verpakt klasse vr grt Chris Beugelink

Snelle en prima service

Bestelling gedaan, volgende dag ontvangen. Ontvangen bestelling was niet compleet, gemaild, dezelfde dag antwoord en nazending. Prima

Fijn contact na bestelling

Nadat mijn bestelling vertraging had opgelopen werd ik diverse malen op de hoogte gehouden van de status en bij de levering was een prachtig cadeautje toegevoegd. Ik ben er heel blij mee.

Ik ben gebeld ik had 3 naaimachine voetjes maar 1 is van andere merk of dat wel klopt. Het was goed, twee verschillende naaimachines

Zeer snelle levering! Alles super in orde! Heb al paar keer kleine zaken besteld, maar nu recent een overlockmachine! Super content van! Dank!!

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd en zeer goed verpakt voor nul beschadiging.....top

Mijn bestelling was vlot verstuurd. Groot assortiment, ik vind er ieder keer wat ik nodig heb. Ook aan de telefoon een goede service.

Super service, veel kennis!

Heel enthousiaste uitleg over een borduurmachine! Ik ben er heel blij mee, werkt fantastisch. Ook aan de telefoon over gebruiksmateriaal vriendelijk en kundig geholpen. Top.

Zeer goed!

Fijne overzichtelijke website. Snelle keurige levering. Goed product! Echte aanrader!

Het 1e bezoek is zeker een herhaling waard !

Via zoekmachine kwam ik op hier terecht. Duidelijke informatie - waaronder een youtube filmpje. Ook was de prijs nog eens lager dan elders. Nadat ik wat besteld had werd er opgebeld om te zeggen, dat de levering later zou zijn, dan op de site vermeld stond.

Na bestelling werd er telefonisch contact opgenomen met de mededeling dat artikel iets later zou geleverd worden.Dit i.v.m voorraad. Vond ik heel correct,vandaar prima service.Verdient een pluim.

Netjes en klantvriendelijk

Nette, duidelijke en eerlijke communicatie.

Snelle levering!

Het pedaal voor mijn naaimachine werd razendsnel geleverd en was netjes verpakt. Hierdoor kon ik snel verder met mijn project.

heerlijk shoppen

ik heb via google gezocht op wat voor machinen ik wou,die bij Bekkers gevonden en gelijk leuke extra dingen..wachten op pakket duurde lang,hemelvaart ertussen enzo.niet hun schuld maar meer die van DHL.,maar hij is er en ben zeer tevreden

Alles wat je nodig hebt op één website, met een goede service!

Al een tijdje was ik opzoek naar spoeltjes voor mijn Singer naaimachine. Bij Bekkers heb ik ze dankzij de super gedetailleerde beschrijving gevonden, ideaal! Niet elk spoeltje past namelijk op elke naaimachine heb ik ondervonden... De levering was op tijd en de informatie over je bestelling per mail was hartstikke duidelijk. Zeker een aanrader dus!

snelle en correcte service

Binnen 1 dag het bestelde in huis.

Garenpen snel geleverd

Het was maar een klein onderdeeltje, maar om de naaimachine te kunnen gebruiken essentieel!

Duidelijke site, snel geleverd.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht