Snelle service en advies

Ik was Rick net voor. Hij wilde mij bellen om beter advies te geven. Na elkaar telefonisch gesproken te hebben, was mijn lockmachine binnen 1 dag bezorgd, ingespannen en wel. Fantastisch!

Moest lang wachten omdat er iets niet leverbaar was

snel en precies

De bestellingen bij Bekkers komen altijd supersnel aan. Nooit gaat iets fout. superblij mee.

Meedenken, goede service en klantvriendelijk

Na een onlinebestelling een telefoontje van Bekkers! Is dit wat u zocht, het dessin is gewijzigd, de bestelling komt dan en dan binnen, u ontvangt dan een track&trace. Welke leverancier biedt zo’n service! Chapeau!

Goede correcte service!

Goede eerste ervaring!

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Snel binnen.

Heel erg goed

Snelle levering, wordt goed verpakt voor vervöer en de website is duidelijk

Bestelling wordt snel en goed geleverd.

Ik heb al verschillende keren dingen besteld bij BEKKERS. Dat is altijd goed gegaan! Je kunt gewoon vanuit je luie stoel bestellen op de website en dan met Ideal betalen. Makkelijker kunnen ze het niet maken. Je hoeft nooit lang te wachten op je bestelling!

Super service

Vriendelijke eigenaar geeft goed advies. Altijd bereikbaar via WhatsApp voor vragen. Geeft snel en duidelijk antwoord. Ook zonder afspraak alle tijd voor de klant.

Heel fijne service

Een medewerkers van Bekkers belde me op omdat er een artikel uit mijn bestelling niet op voorraad was. Hij bood mijn een alternatief zodat de zending meteen de deur uit kon. Omdat ik toch graag het door mij bestelde artikel wilde werd de verzending uitgesteld. Tot mijn verbazing en grote vreugde werd de bestelling twee dagen later al geleverd. Super service.

Nee geen 5 sterren maar alllllle sterren van de hemel .

Het ging helemaal mis door mijn eigen fout ,met het bestellen van een blinde rits voet Met een tell kreeg ik vol vertrouwen van firma Bekkers .binnen 2 dagen Een goed model in mijn brieven bus zelfs de porto kosten op rekening Van Bekkers naaimachines Als geen top is hartstikke blij mee!!!!!Nelly

Mooie webwinkel, prima producten en snelle levering.

Een webshop waar veel te koop is. De kwaliteit is zeker goed te noemen en de bestelling de volgende dag al geleverd. Zeer zeker aan te bevelen. Nicolette de Bekker

Super service

Top levering en super service

Goed toegankelijke website, veel diversiteit. Top dus

Bestelling was snel en netjes verwerkt

Bestelling is snel en netjes verwerkt, good gecommuniceerd. Alleen geen track en trace wat op zich voor iets kleins geen probleem was maar toch fijn te hebben als optie

Super service

Enorm goed geholpen en goed advies gekregen bij het aanschaffen van mijn nieuwe naaimachine.

Snelle verzending en alles zoals verwacht

Helemaal prima. Fijne website, snelle bezorging.

Boven verwachting

Lampje bestelt volgens speciale specificatie. Bij ander bedrijf toch verkeerde lampje gekregen, maar hier snel het juiste lampje. Top!

service net zo snel als een naaimachine

Via google ben ik op de site terecht gekomen. Leuke site waar veel te koop is. Altijd handig als je creatief bent! Snelle service want ik had na 1 dag wachten mijn bestelling ook al binnen. Ideaal als je achter de naaimachine zit en je hebt wat nodig wat je niet in huis hebt.

Super ervaringen

Perfect voor tricot stoffen.

Complete info

Wat fijn om juiste informatie te krijgen over de producten op de website. Dit keer "gewoon" spoeltjes nodig, maar bij andere aanbieders 2x een toch niet passend product gekregen omdat het serienummer overeen zou komen. Op de site van BEKKERS staat de juiste info, snelle service en daardoor een tevreden klant!

Heel positief!

Veel producten die ik nodig had waren voorradig. Snelle verzending dus kreeg alles snel geleverd en kon weer verder. Verzorgd ingepakt met een kortingscode voor de volgende bestelling. Ik ben erg tevreden en kom zeker terug. Aanrader!

Snelle regeling

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Product is zoals omschreven en goedkoper dan bij andere winkels. Snelle verzending.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht