Snelle levering en mooi aanbod

perfect volgens de afspraken!

Mijn bestelling werd afgewerkt zoals afgesproken. De levering was op tijd én net verpakt. Kortom, tiptop!

Scherpe prijs en snel geleverd

Recentelijk hier 5 grote bloempotten besteld. Een scherpe prijs en snel geleverd.

Overzichtelijke website, gemakkelijk te bestellen, correcte en snelle levering

Produkt dat ik zocht was in vergelijking met andere sites het goedkoopste, gemakkelijk te bestellen, correcte levering volgens afspraak.

levering ging niet vlot, op de pot 4 krassen (stanley-mes?)

van DHL naar Bpost naar Dynalogic. zo werd de levering aangekondigd door deze drie bezorgers, uiteraard telkens met enkele dagen er tussen. De uiteindelijke bezorgers was best vriendelijk, maar de toestroom van berichtjes dat men bezig is met "uw pakje" bleven komen. Dat de verpakking groter uitvalt dan standaard, kan ik aannemen (2x grotere potten), doch weet men dit reeds vanaf de aanvraag. De promotie was duidelijk, 4 stanleymes op de bovenrand, niet dat deze "te" storend zijn voor een buitenpot, doch .... . Zou ik opnieuw bestellen? waarom niet, deze ongemakken zullen maar sporadisch voorkomen, verhoop ik.

Past perfect

Mooie design potten. Valt niet op dat het plastic potten zijn.

Very good

Products were very good packed, nothing could be damaged. Everything in good condition

Goede opvolging bestelling en leverfout

Na bestellen van bloempotten was er een foutje waarbij de verkeerde kleur geleverd werd. Dit is heel snel en netjes opgelost. Erg tevreden over de bestelling.

snelle correcte en goedkoopste

gebruiksvriendelijke website - altijd beste prijs - snelle levering - uitstekend

Goede kwaliteit en snelle levering

Wederom goede ervaring. Mooie producten en snelle levering.

Goede prijs, snel geleverd

Ik was al langere tijd op zoek naar een hoge bloempot en had er een op het oog. Bij Wishpel vond ik hem voor een scherpe prijs. Levering was snel en het weekend erna stond de plant in de nieuwe pot. Super blij mee!

Elho bloempot voldoet aan de beschrijving en verwachting

Snelle service, jammer dat de bezorging DHL het niet duidelijk in de mail Zet wanneer ze komen. En gewoon aan de voordeur zetten

tevreden

Mooie pot en goede levering maar jammer dat de verzendkosten hoog zijn voor een pot van €19,95

Snel geleverd, mooi product

Voor een Elho regenton gekozen, product was de volgende dag geleverd en voldeed meer dan aan de verwachting. Makkelijk te installeren en staat mooi tegen de voorgevel.

Heel tevreden met de bloempot. Past in het interieur.

In België geleverd en de potten waren extra goed verpakt. Een echte aanrader

Snelle reactie op een vraag en snelle levering

De levering was binnen de voorgestelde tijd.

uitstekend

snel geleverd en mooie bakken

Wederom prima!

Makkelijk filteren om snel bij gewenst produkt (in ons geval Elho Pure) te komen, vodoende produktinformatie. Concurrende prijzen. Bestellen is vervolgens ook eenvoudig en bezorging volgt snel. Wat wil een mens nog meer?

alles goed ontvangen en correct aan goede prijs

Gewoon goed door gaan zo

Vlotte en correcte levering

Prachtig

Prachtige oudroze pijp bakjes. Supergaaf mankeert ook helemaal niks aan. Goede kwaliteit. Superblij mee.

Alles prima geleverd

Goed ontvangen van goederen en op tijd en vlot geleverd

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis