Correct

Bloempotten die ik bestelde waren aanvulling op deze die ik al had, ik kende model van deze Elho's al, blij dat ik er nog kon vinden aan een goede prijs. Bedankt! Misschien een aandachtspunt om toch meer bescherming rond de potten te doen bij opsturen, bubblefolie en dan met luchtkussens er nog keer rond ofzo

Grote regenton mooi design snelle levering

Keurig en snel levering

Keurig snelle levering artikel naar wens

Alles goed

Snel verzending, goed producten

Duidelijke website, mooie spullen, scherpe prijzen en snelle levering!

Meer kan je niet wensen, bedankt!

Robert

Great product and very good seller with fast communication. Thank you!

Helemaal verliefd op deze potten

Heel lang getwijfeld om deze aan te schaffen, want heel erg prijzig voor eigelijk plastic potten. Maar het design is geweldig!! een paar hippe planten erin, en het staat helemaal trendy. Heel erg blij mee, twijfel nu om nog een 3e pot aan te schaffen.

Fantatisch

Goede en snelle levering en mooie bloempotten.

Rapidité

Produits de qualités à très bon prix. Livraison rapide. Je recommande

Na veel positieve reacties hier toch maar mijn Elho pot besteld. Het scheelt toch behoorlijk in prijs. Blij verrast met de service. Bestelling wordt verzonden in de aangegeven termijn. Verpakking van het product is echt uitstekend! Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop. Bedankt.

Goeie service

Fijne service en duidelijke communicatie over de voortgang vd bestelling. Prachtige bloempot geleverd. Mijn dochter was blij met haar cadeau

Os

Great customer service!

Correct en op tijd geleverd

Correcte aflevering

gemakkelijk

prachtig en gemakkelijk in gebruik. Doe zo verder en vlugge levering

J'ai déjà commandé à deux reprises sur le site. Livraison rapide, produits bien emballés. Très contente.

Tevreden

Overzichtelijke Website Product was niet op voorraad dus de levering duurde een paar dagen langer paard dat werd duidelijk gecommuniceerd Tevreden over het product

Een beetje teleurgesteld

Ik was teleurgesteld. Lange levertijd en niet gekregen wat gevraagd was. Misleidend beeld in de advertentie? Kreeg andere potten geleverd.

Webshop prettig

De verzending liet erg lang op zich wachten

Mooie Elho pot besteld. Voldoet helemaal. Snelle levering en ook nog een goede aanbieding.

Mooie plantenbak

Ik zocht een mooie plantenbak die ik kon gebruiken voor een baby chocolademelk met marshmallows fotoshoot en ben blij dat ik deze heb aangeschaft. Hij voldeed perfect!

Mooie plantenbak

Kreekweg 2