Ons bloempoten hebben en nieuwe onderschotels!Prijs-kwaliteit=Top!
Hi Michal, Thanks voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Precies wat ik nodig heb, snelle bezorging
Hi Lucie, Wat leuk dat je een review hebt achtergelaten. Fijn om te lezen dat alles aan uw verwachtingen voldeed. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Een moeilijk te vinden maat plantenonderschotels, waarvan ik er een aantal moest missen door de storm van enige weken geleden, werden soepel aangevuld binnen een redelijke tijd.
Goedemorgen, Bedankt voor de mooie 10! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
gemakkelijk om keuze te maken door filtersysteem, vlotte en volgbare levering. Producten komen volledig overeen met beschrijving en zijn kwaliteit/
Hoi Eddy, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Altijd correct, snel geleverd en goed verpakt. Kan niet beter zijn , top!
Hi Heidi, Bedankt voor de mooie 10! We hopen u graag nog eens te zien :) Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Zeer tevreden over het materiaal en de service
Goedemorgen, Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de producten en de service die wij bieden. Bedankt voor de mooie 10! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Na onderzoek op het net bij meerdere leveranciers gekozen voor dit bedrijf omdat de prijzen goed waren.
Hoi Rian, Bedankt voor de review. Wij begrijpen dat de prijzen belangrijk zijn voor onze klanten. Wij hopen dat ook de rest van de levering/service naar tevredenheid is verlopen. Veel plezier met uw bestelling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Had geen ervaring met online bestellen dank zij Roxanne is mij dit gelukt en ben ik nu goede klant geworden bij jullie.
Hoi Malou, Wat leuk om te horen dat Roxanne je zo goed heeft geholpen! Ik zal het compliment aan haar doorgeven, daar zal ze zeker blij van worden! Veel plezier met uw bestelling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Hoi Pierre, Bedankt voor de mooie 10! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Hopelijk nog eens tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Prima geregeld, goed in gepakt, netjes op tijd bezorgd
Hi Corry, Bedankt voor de mooie review. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Besteld En de volgende dag in huis Mooie kwaliteit Ik had grote plastic potten besteld Met wielen . Met aarde en een grote plant er in Toch moeilijk te rollen .
Goedemorgen Astrid, Bedankt voor de review. Wat fijn om te lezen dat de kwaliteit van de bloempot mooi is. De bloempotten zijn gemakkelijk te verplaatsen met de geïntegreerde wieltjes. U geeft aan dat u de bloempot toch moeilijk te rollen vind, dat vinden we niet leuk om te horen. Als u het fijn vind kunt u ons bellen om te kijken of we verder iets voor u kunnen betekenen? Met vriendelijke groet, Team Wishpel Bloempotten
Ik heb gekozen voor de elho bloembakken in anthrasiet voor op mijn balkon .Ze staan er heel mooi en de planten komen meer tot zijn recht ..Het strakke design oogt heel klassevol !
Hoi Mireille, Bedankt voor de mooie review. Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent met uw bloempotten. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Snelle levering, goed verpakt, goedkoper dan waar ook. Mooie potten! Zeker doen!
Goedemorgen Monique, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Heel veel plezier met uw mooie bloempotten en hopelijk nog eens tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Zeer tevreden met mijn bloempotten. Snelle, vlotte levering, aangename website.
Hoi Riet, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Heel veel plezier met uw mooie bloempotten en hopelijk nog eens tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ruim aanbod. Correcte prijs. Vlot geleverd
Hoi Patrick, Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze webshop. Bedankt voor de mooie review. Veel plezier met uw bestelling en hopelijk nog eens tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Beste, bestelling geplaatst en 2 dagen later is het in huis vind ik een zeer goede service, goede communicatie, de bloempotten zijn nergens anders te vinden dan bij jullie en dat vind ik TOP. Goed verpakt zodat er niets aan kan komen.
Hi Kristel, Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met de prachtige bloempotten :) Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Keurige communicatie (ook toen mijn bestelling later bleek te komen door vertraging bij de leverancier), netjes verpakt en goede prijs. Ik ben te tevreden!
Beste Margot, Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen om onze webshop te beoordelen met een prachtige 10! Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Heel veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Geen negatieve opmerkingen makkelijk bestelbaar en conform afspraak. Goed verpakt. We hebben al vaker bij jullie besteld en ook deze keer alles prima zoals beschreven op de site.
Hi Paul, Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ik geniet elke dag van mijn prachtige bloempotten van Elho owv zijn prachtig design.
Hi Patricia, Wat leuk om te horen dat u zo kunt genieten van de bloempotten, heerlijk als uw tuin/balkon helemaal naar wens is. Veel plezier en alvast een fijn weekend toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Mooie bloempot goed ingepakt en vlotte levering
Hi! Bedankt voor de mooie review :) Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Vriendelijk bij contact, snelle levering, goede kaliteit
Hi, Bedankt voor de mooie 10! Veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
De levering verliep goed. Helaas was 1 onderdeel beschadigd. Na melding kreeg ik heel snel een nieuwe toegestuurd.
Hi Suzanne, Bedankt voor de mooie 10. Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Bestelling en levering perfect!
Hi, Bedankt voor de review! Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Hi Werner, Bedankt voor de mooie 9! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Snelle levering, goede informatie over levering
Hi Babette, Bedankt voor de mooie 10! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Kreekweg 2