Allemaal prima!

Diverse schotels besteld, in verschillende maten. Werd snel geleverd en alles was prima! Dus zeer tevreden!

Snel geleverd super leuke potten

Helemaal blij met onze bloempotten. Snelle levering en keurig op de hoogte gehouden

Tevreden en goede klantendienst

Ik plaatste een bestelling bij Whispel en jammer genoeg bleek 1 van de artikels niet meer op stock (foutje in het stocksysteem). Ik werd hier meteen door de klantendienst van op de hoogte gesteld. Toen het artikel ook bij de leverancier niet op stock was kwam Whispel met een goed alternatief over de brug zodat ik alsnog snel mijn bestelling heb ontvangen.

Perfect !

Regenton besteld, zeer snel geleverd, En goede kwaliteit ! Ben zeer tevreden !

Tevreden - Bloempotten zijn top, zeer snel bezorgen en alles in orde gekregen

Bloempotten zijn top voor tomaten, augurken, komkommer, paprika, spaanse peper ... Gemakkelijk on te monteren. Geen schaden in de verzending van zo'n groot pak. Snel verzending.

Duidelijke website eerlijke prijzen snel geleverd en goed verpakt

Prima webshop

Snelle levering en goede prijzen!

Snelle en correcte levering tegen scherpe prijzen

Prima organisatie en ook bij vragen werd er keurig gereageerd

Mooie pot en snelle levering!

Mooie pot en snelle levering.

Goedkoper dan bij andere

De bloempot was goedkoper dan bij andere bedrijven en ook snel geleverd. Goed verpakt zodat er geen beschadigingen konden ontstaan.

alles ok

ok

Snelle levering van prima producten

Uit een ruim assortiment is te kiezen tegen zeer aannemelijke prijzen.

Goed geïnformeerd en snelle levering

Zeer lange wachttijd

Op 3.06 bestelling geplaatst. Op 13.06 mail dat de bestelling onvolledig was toegekomen bij hen. Op 19 of 20.06 heb ik hen gemaild om te zeggen dat de 2 kleinste potten toegekomen waren, maar dat dit onvolledig was. De 2 grote bloempotten ontbraken terwijl er op de bestelbon 4 stonden. Ze waren blij met mijn mail want ze hadden inderdaad nog 2 potten, maar wisten niet bij welke bestelling dit hoorde. Ik was zeer opgelucht met dit eerlijke antwoord, maar begrijp niet zo goed hoe je zulke 2 grote potten zomaar over het hoofd kan zien. Bijna 3 weken moeten wachten…

Fijne webshop

Planten bakken zijn niet geleverd

De transporteur, dhl, heeft de fout gemaakt om naar een verkeerd adres te gaan en heeft de bakken mee teruggenomen. Tot op vandaag zijn de bakken nog steeds niet geleverd.

Grote collectie, snelle en uitstekende leverin. Ik ben erg tevreden.

Supersnel

Fijne mensen goede ervaring!

Ondanks dat er van alles mis ging met de bestelling. Hebben ze het snel en eerlijk opgelost. Een aanbeveling, top en dat is niet vanzelfsprekend.

Rapidité envoi, promotions, service clientèle

1ère commande Elho, envoi très rapide, promotions intéressantes, service clientèle réactif et attentif avec traduction en français de la réponse merci beaucoup. Je viens de passer une 2ème commande

Goede communicatie en goederen zorgvuldig verpakt.

Bedrijf heeft direct mail gestuurd omdat goederen niet direct meer te leveren waren. Snel hierna alsnog geleverd volgens afspraak.

De bloempotten zijn perfect,na het bestellen snel geleverd,toppie ga zo door.

Prima afhandeling van mijn bestelling, mooie pot

Snelle levering, mooi product

Het door mij bestelde product werd snel geleverd. Het product voldeed aan mijn verwachtingen.

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis