Super goede service!

Ok

Duidelijke website, eerlijke prijzen, goed verpakt en snel geleverd

Geen levering!

Bloempot ondertussen geleverd.

Wel mooie bloempotten

Maar moeilijk om op te hangen Vlugge levering Niet te sterk om op te hangen Mooi van vorm

Snelle bezorging, duurzaam verpakt

De regenton arriveerde snel en in perfecte staat. Fijn ook dat het plasticvrij verpakt was!

Te raden

Eerste pakket , was gebroken bij de kevering. Terug gestuurd zonder probleem. Vervangen en de tweede levering is goed afgelopen. Webwinkel te raden

Op tijd geleverd en netjes verpakt

Alles was perfekt

Overzichtelijk website.Concurrerende prijzen. Snelle levering

Gewoon GOED

Snelle levering van mijn bestelling, goed verpakt.. alles oké

Goed en snel

Prima kwaliteit en snel geleverd, blij mee.

Super klantenservice

Er ging iets mis bij DHL. Echt alles is geprobeerd dit zo snel mogelijk op te lossen. Direct bellen..op de afgesproken tijd terug bellen. Oplossing vinden. De dame was super vriendelijk en behulpzaam en ik nu de eigenaar van een stel prachtige potten. Het was een genoegen met jullie kennis te maken. Bedankt

Goede klantenservice

Fijn dat een online winkel ook qua klantenservice goed geregeld is. We moesten even wachten voordat onze bestelling binnen was, maar dat werd keurig gecommuniceerd. De regenton die we besteld hebben, werd snel daarna toch nog bezorgd. We zijn er blij mee.

Prima en snel

Goede keus, prima en snelle levering

Goed en behulpzaam

Door dhl liep eea verkeerd werd goed opgelost .

Als dhl had mee gewerkt snelle levering

Overzichtelijke website en snelle levering

Na een korte zoektocht bij Wishpel-bloempotten uitgekomen. Prijstechnisch gunstig, duidelijke website en snelle levering. Wat wil je nog meer?

uitstekend

Mooie regenton en snel geleverd.

De regenton die wij bij Whishpel-bloempotten.nl hebben besteld werd mooi voor de buien aan geleverd We konden er dus meteen gebruik van maken en de ton goed uittesten. De service is prima en we werden goed op de hoogte gehouden over de levering. De regenton was goed stevig verpakt. We zijn zeer tevreden.

klantvriendelijk website met mooie potten en snelle levering, helemaal tevreden!

Goede prijskwaliteit en perfecte service

Zoals omschreven in een zin, komt ik steeds terug naar jullie

Snelle levering tegen de beste prijs

Artikel binnen 2 dagen geleverd tegen de beste (internet) prijs. Artikel voldoet aan de verwachting.

Prima prijs, vlotte service

Een aantal plantenpotten besteld naar aanleiding van een aanbieding. Zo nu en dan krijg ik een aanbieding, gelukkig niet elke week of maand. Deze kwam precies op het goede moment :) De aanbieding was aantrekkelijk t.o.v. andere aanbieders, het bestellen eenvoudig. Min putje was dat de bijpassende schotel wel wordt aangemerkt als bijpassend, maar de tekst van de schotel zelf dit niet nogmaals bevestigt. Gelukkig klopte het gewoon en paste het. Levering was vlot, verpakking degelijk. Gewoon goed.

Een aanrader !

Nauwkeurige beschrijving op de website, aantrekkelijke voorwaarden en zeer snelle levering. Deze leverancier is een aanrader !

Snelle bezorging en goed verpakt

Wij hebben twee bloempotten van Elho besteld. De site is erg makkelijk in gebruik en de bloempotten waren er erg snel en waren zeer goed verpakt.

Toppie

Vandaag besteld, morgen geleverd, klopt helemaal

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis