Sehr schöner Shop

Es ist ein sehr schöner Shop mit sehr viel Auswahl an Artikeln von Lemax . Die Preise sind Ok , Frachtkosten mit 6,95 auch noch Akzeptabel zu der jetzigen Zeit. Die Lieferzeiten sind recht schnell aus den Niederlanden zu uns nach Deutschland . Ich kaufe gerne dort ein , die Ware kommt gut Verpackt an , bisher hatte ich noch keinen Bruch im Karton.

Impeccable

Livraison rapide , il y a des années que j’ai commencé ce village de Noël et jamais été déçue !!

Mon avis sur Whispel Village

Très grand choix d’articles Lemax, envoi rapide mais surtout des prix très intéressants. Je recommande Whispel village à tous les amateurs de villages de Noël.

Un peu déçue par cette 2è commande

Très jolis produits mais la finition laisse à désirer sut certains, beaucoup de détails se décollant, nous devons les recoller pas toujours évident, une des maisons reçues est fêlée sur le dessous, il manque 1 ampoule dans 3 maisons

très beau site

site qui fait réver qd comme nous on aime les villages de noël!!

Bon rapport qualité prix

Je trouve beaucoup d articles . Mais le choix accessoires est un peu léger.

Een snelle en goede levering

Ook goed ingepakt

Zeer snelle levering

De bestelde items heb ik op dag 2 mogen ontvangen nadat ik ze besteld had, dit naar België. Uitstekend verpakt zodat er geen beschadigingen kunnen uit voortvloeien. Meer dan tevreden klant

Helemaal tevreden

Ik ben helemaal tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Alles keurig volgens afspraak geleverd.

Vindt wel dat de verzendkosten hoog zijn t.o.v Uitverkoop. En dat vaste klanten zoals ik gratis verzendkosten verdienen

Waarom² super als ik het voor de Kerst bestelt en na de Kerstmis het binnen nou dan is het zeker een 10 waard

Très bien

Très bon matériel, maison sérieuse. Il faudrait plus de personnages (badauds) Pour mettre à travers la fête foraine .

Bestel hier al jaren meerdere bestelling per jaar. Voor zover ik mijn kan herinneren nog niet problemen gehad.

I will definatelly buy again !!!

Professionals with high level of customer care and service. I received an answer to all of my questions. I received exactly what I ordered and it is magical. Thank you very much, I will be visiting your site again !

Toch weer kapot

Ik bestel al jaren artikelen bij jullie. De laatste tijd veel schade aan artikelen. Ik dacht ik stop er mee bij jullie..maar ja..jullie verkopen wel veel leuke dingen..toch maar weer 3 items gekocht..en nu is rr dan weer 1 van kapot..vooral omdat het cadeaus zijn is dit extra vervelend..maar goed we zullen zien wat de oplossing wordt.

ze doen wat ze beloven

al enkele keren hier besteld en altijd wordt het vlug en correct afgeleverd en ook bij eventuele klachten zonder zeuren vlug en naar tevredenheid een oplossing gewoon top

To nu toe nog niet goed

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling. De 23 ste heb ik een bestelling geplaatst. Ik heb een track en trace mail gehad. Tot nu toe staat dat mijn pakje nog steeds niet bij post nl is aangekomen.

Zeer tevreden over de levering en product

keurig verzorgd

Aantrekkelijke prijzen en goede begeleiding m.b.t verzending

goed en snelle levering

goed en snel geleverd ruim assortiment en ook goede service

heel goed ,

Altijd goed verpakt en ook altijd netjes op tijd geleverd , buiten de feestdagen om ,

Al verschillende keren Lemax kersthuisjes besteld, veel keuzemogelijkheden !!

Snelle bezorging en goede verpakking

Gewoon geweldig

Overzichtelijke site alles makkelijk te vinden snel te bestellen en alles snel in huis

Hele mooie huisjes.

Prachtige huisjes en heel erg leuk met de verlichting.

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis