livraison

livraison 25 jours apres la commande. Étant donné que j’ai payé la livraison vous en été responsable ,toute façon je ne commenderais plus sur votre site vous n’êtes pas les seuls à vendre les produits Lemax

• Nous recommanderiez-vous? Non

schnelle Lieferung, netter Kontakt

alles bestens, jederzeit wieder, vielen Dank

Super ervaring!

Veel keus, snelle levering en top klantenservice!

Snel en correct ontvangen.

très bon site

Commande de produits Lemax, passée le 07 décembre, reçue 6 jours après, conforme et bien emballée.

very good

very good and on time delevery in spain

Gewoon super

Goed voor te bestellen en heel snel van de levering en goed verpakt doe gewoon zo verder een aanrader.

Denken goed mee in oplossingen

Na een foute bestelling van mijn kant konden we uiteindelijk samen tot een goede oplossing komen. Dus ook in de toekomst blijf ik fijn mijn huisjes bestellen

Duidelijk degelijk en goed

Groot aanbod,gemakkelijk bestellen, degelijk en netjes verpakt en afgeleverd.. gewoon goed dus.

Attention à la livraison

Jolie collection de décorations de Noël Malgré Une figurine arrivée cassée à la livraison Attend une réponse du service client

Duidelijke website veel op voorraad

Mooie kerstdromen. Geweldige kerstfeer.

Mooie momenten samen met mijn gezin. Kerstdorp plaatsen zoooo geweldig.

Snelle levering maar helaas niet alles leverbaar

Ik had een paar huisjes gekocht..Helaas bleek later dat 1 niet meer leverbaar was. In de inrichting van mijn landschal wel een essentieel onderdeel. Jammer dat dit niet goed weergegeven werd op de site, Die moet ik dus nog weer elders bestellen. Dan had ik alles in 1x elders besteld.

uitstekend

Na vele bestellingen had ik een kapot onderdeel van een molen, het werd met spoed opgelost. Het telefonische team is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Dank hiervoor.

Overzichtelijke site en bliksemsnelle levering!

Dat is waar je bij een online aankoop op hoopt! Top!

whishpel-village.nl hele goede website

dit was mijn eerste keer en ik moet zeggen dat alles heel goed opgezet is,en alles duidelijk te vinden.en snel te bestellen. goed ingepakt alleen jammer dat ik 4 dagen heb moeten wachten voordat ik het pakje in ontvangst kon nemen.niet de schuld van wishpel. want zij zijn afhankelijk van de vervoerder.misschien een idee om een andere te zoeken.

Still waiting on my order

I received this email asking me to write a review but it's hard to review it when I haven't received my order. The track & trace has not updated since the 7th Dec when it said my parcel crossed the border. I did try to make contact with NL Post but it's an automated reply saying they have no further details & to keep an eye on track & track.

• Would you recommend us? No

Première commande et aucuns soucis.

Première commande et aucuns soucis. Service au top, livraison très rapide et conforme à la commande

Détails impeccables

Magnifique comme toute votre collection

Toujours une belle expérience

Nous sommes très FAN des diverses propositions que propose Wishpel - Village au fils des années, qui permettent de sauvegarder la magie de Noël et de garder un esprit enfantin, toujours émerveillé! Une très belle expérience que nous conseillons absolument sans hésitation à tout le monde , petits et grands !

Très bon expérience

Très bon produit, expédition rapide et suivis facile.

Prima bedrijf

Snelle en goede bezorging. Alleen de doos waarin mijn product verpakt was mag wat kleiner.

Tevreden

Snelle levering Goede service 1 artikel was niet meer op voorraad netjes een mailtje gekregen en met 2 dagen stond het bedrag weer op mijn rekening. Gelijk weer een bestelling gedaan na 1 werkdag in huis. Super

Bonne expérience service conforme

Commande conforme à nos attentes. Livraison en temps et en heure.

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis