Geen goede service

Ik had een bestelling gedaan voor mijn kerstdorp. Uiteindelijk bleek een huisje niet leverbaar, maar zonder dit vooraf te laten weten hebben ze de bestelling wel verzonden. Zonder dit huisje was ik ook de figuren niet nodig die ik erbij had besteld, dit kon ik wel retour sturen maar tegen eigen verzendkosten. Niet netjes hoe ze dit hebben gedaan. Als ze van tevoren hadden gestuurd dat het huisje niet leverbaar was was dat veel netter geweest.

Altijd top service!

Ik bestel regelmatig bij wishpelvillage en alles is altijd tip top in orde.

Heel tevreden

Veel keus en ontzettend netjes verzonden, blij mee!

Super mooi op tijd geleverd

Alles is perfect op tijd geleverd. Ook voorgaande jeren geen problemen gehad.

nooit geen problemen, je word altijd correct geholpen

Lemax/Luville ruime keuze door groot assortiment na bestelling altijd snelle levering. Na bestelling voorverkoop artikelen altijd correcte levering

Snel en goed

Spijtig was er wel een stukje afgebroken van één van de huisjes, maar ik kan het wel zelf plakken.

Geweldige klantenservice

Goede en vriendelijke klantenservice

Daumen hoch.

Das zweite mal bestellt, alles top.

Buen producto, y excelente entrega.

Informacion detallada, y grandes profesionales.

Scherp geprijsd en goede verzending.

Goede prijs-kwaliteitverhouding, duidelijke informatie over het bestel-/leveringsproces.

Formidabel

Ik ben altijd superslim wanneer een pakket aankomt van jullie Alles zit ook altijd goed ingepakt zodat er geen kapotte huisjes in de doos zitten ! Ps maar ik ga moeten stoppen met kopen , mijn huiskamer wordt echt te klein om mijn dorp te maken Ps is het mogelijk om eens te sturen wanneer jullie kerstdorpen in Hellevoetsluis te bewonderen zijn ? T is nogal een eindje rijden en vorige keer stonden we daar voor niets

Snelle reactie & levering

Bestelling geplaatst online 2 dagen later geleverd (zondag zat er tussen). Goed verpakt. 1 item ontbrak. Mail gestuurd en binnen het uur een antwoord. 1 dag later item binnen. Prima service!

Alles super geregeld, ben dik tevreden.

Goed geïnformeerd over de bestelling en ook over het bezorg moment.

Goede survive.

Mijn bestelling was wat laat maar dat ik belde konden ze me gelijk zeggen waardoor het kwam. Alleen het in pakken kan beter de doos waar het in zat te groot en niet genoeg op gevuld. Hierdoor een bootje met visserman hengel gebroken. Dat ik hier over belde even een. Foto er van sturen word we gelijk een nieuwe opgestuurd. Heel goed

Sehr gut

Sehr gute und schnelle Lieferung

Prima, levering na 3 werkdagen

Prima, alles netjes verpakt geleverd gekregen. Bestelde artikelen net wat meer afgeprijsd dan ergens anders.

Goed en bataalbaar

Goed overzicht en omschrijving van producten. Snelle levering van een betaalbaar en mooi product

Goede communicatie Goede levering, veilig verpakt. Mooie artikelen

Twee keer besteld en alle twee de keren snelle levering en goed verpakt. Bij de tweede levering kon ik de adapter niet vinden, omdat hij in de deksel onder een klepje verpakt zat, maar telefonisch werd ik gewezen waar hij zat. Goede service! Helemaal blij met mijn mooie Lemax huizen.

Goed verpakt. Alles compleet geleverd.

Je suis pas contente pas reçu mon colis

C'est pourtant la première fois

• Nous recommanderiez-vous? Non

Bestelling netjes geregeld en verzonden.

Alleen postnl leverde niet de volgende dag. Kreeg wel een mail dat ze langs geweest waren om 15.08 uur maar niemand aanwezig was, terwijl we de gehele dag thuis zijn geweest. Kreeg het pakketje op 3 januari.

Prima geregeld

Goed aanbod en snelle levering

Veel keuze in figuren en huisjes voor ons kerstdorp. Goede prijzen. Veel aanbiedingen na kerst. En snelle nette levering.

Zoals beloofd volgende dag in huis en alles netjes en goed verpakt!

Zoals beloofd volgende dag in huis en alles netjes en goed verpakt!

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis