Goed zakendoen.

Prima prijs kwaliteit verhouding en netjes conform afspraak geleverd!

Onbetrouwbaar.

Barkruk.nl schrijft op haar website, dat de producten die zij levert binnen 14 dagen terug gestuurd kunnen worden, en dit zonder enig voorbehoud. Echter als je als bedrijf Barkruk.nl vraagt om een product te leveren dat zij niet standaard in hun pakket hebben, dan geldt deze zekerheid niet. En dat blijkt natuurlijk pas achteraf als ze een product geleverd hebben waarom je niet hebt gevraagd. En dan nog iets: Hoe geloofwaardig komen die reviewes over, met al die negens en tienen? Probeert Barkruk.nl haar beoordeling niet zelf te beïnvloeden?

Over het produkt ben ik zeer tevreden, het pakket werd door DHL op verkeerd adres geleverd, heb toen contact opgenomen met Barkruk.nl en ze hebben dadelijk stappen ondernomen waardoor mijn pakket 2 dagen later toch is geleverd.Eind goed al goed!

Beschadigd en erg laat

de barkrukken zijn beide beschadigd op dezelfde plaats aan de achterleuning, heb ik niet aangegeven omdat de verzending een week heeft geduurd en ik niet kon wachten op nieuwe!

het duurde even maar de levering was goed

wij dachten dat de kruk al na 1 of 2 dagen zou komen, het duurde wel wat langer maar de kwaliteit is verder goed

Barkrukken besteld en die werden netjes bezorgd. Alleen vonden we ze niet lekker zitten. Toen zijn we naar hoek van Holland gereden in de showroom. Zijn prettig geholpen door een dame. Barkrukken waren gewoon op voorraad en nu geheel tevreden

Top krukken voor een leuke prijs

👍👍👍

Goede snelle service

Blij met mn nieuwe barkrukken. Product voldoet zoals beschreven op de site.

Snel geleverd, mooi product, goede prijs

Leuk en snel

Er is veel keus voor alle budgetten. Na bestelling volgde een snelle levering.

Snelle levering en goede kwaliteit

Zie titel, goede prijs, kwaliteit en snelle levering.

Vlotte afwerking van bestelling.

Ondanks vakantieperiode van leverancier werden de barkrukken met maar en lichte vertraging bezorgd. Levering kon prima gevolgd worden. Ik apprecieer vooral de snelheid waarmee de mails beantwoord werden.

Pluspunten

Snel en netjes, mooie kwaliteit stoelen

Pluspunten

Keurig aan de afspraak gehouden qua levering. Kwalitatief goede barkrukken.

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel & vriendelijk antwoord bij vragen Duidelijke site Veel keuze Leuk dat we op maat kunnen laten maken

Het product was eigenlijk niet zo stevig, we hebben zelf alles verstevigd met extra vijzen en nu zijn we tevreden.

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Super service, ze bellen je wanneer er onduidelijkheid is en zorgen voor een perfecte afhandeling van je bestelling....volgende dag geleverd!!!

Levering met DHLzakelijk geeft niet een duidelijk aflevertijd. Je moet dus de hele dag beschikbaar zijn.

Pluspunten

Duidelijk aanbod en omschrijving artikelen. Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Duidelijke communicatie en snelle, correcte afhandeling van de bestelling.

Geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

......

Levertijden moeten ze helder maken. Heeft al met al erg lang geduurd en geen reactie s op mail . Slecht bedrijf. Druk of niet druk maakt niks uit !! Je moet je klanten ten alle tijde goed bedienen .

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Ik ben super goed geholpen door de heer Sandro Haring. Sandro is super behulpzaam medewerker. Tevredenheid van een klant is voor hem heel belangrijk. Hij is al zijn terug bel verzoek nagekomen en heeft ervoor gezorgd dat mijn barkrukken op tijd bij mij worden geleverd. Dank je wel Sandro. Gr. Anousha

Zekkenstraat 23

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkruk.nl

Barkruk.nl biedt een uitgebreide collectie barkrukken voor zowel uw keukenbar, kookeiland of restaurantbar. Met merken als Lapalma, Vondom, F4ALL, Johanson Design en Magis kunt u bij ons terecht voor al uw soorten barkrukken.