Pluspunten
Ik heb geen verbeterpunten te melden. De levering was voor de afgesproken leverdatum gedaan. Kwaliteit is goed.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Heel fijn contact, denkt mee met ons, 1 contactpersoon, zeer professioneel en groot aanbod
Pluspunten
Yordi was zeer prettig en flexibel om mee samen te werken. Het was een last minute aanvraag waar snel in geschakeld en geleverd is.
VerbeterpuntenJullie financiele administratie en vooral de communicatie/dreiging vanuit Rodney Roelofs. Zeer onprofessioneel en onprettig, want er waren al specifieke afspraken gemaakt tussen de opdrachtgever en Yordi. Kijk daar voortaan eerst naar of probeer te achterhalen wat er aan de hand is als ik aangeef dat ik een tussenpersoon was voor de het plaatsen van de bestelling. Waarschijnlijk gaan de facturen en herinneringen automatisch in jullie systeem en waren de contactgegevens niet aangepast, maar het is vooral de toon en manier van handelen in de berichten en telefoongesprek die de prettige samenwerking vooraf een nare bijsmaak geven.
Pluspunten
Het proces van bestellen, goedkeuren vormgeving, bezorging en facturatie was fijn. Goed persoonlijk contact. Alles verliep vlot en zonder gedoe :-)
Pluspunten
Zeer goede communicatie met de leverancier. De trolleys waren van goede kwaliteit en drukwerk ook.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Ken je eigen producten. Na onze bestelling wilde jullie een paar exemplaren, zodat je deze kont 'testen'. Het komt niet sterk over als je je eigen producten moet testen. Ik hoop voor andere klanten dat ze niet de telefoonhouders afnemen.
Pluspunten
Altijd makkelijke en duidelijke communicatie. Van Slobbe denkt in oplossingen!
Pluspunten
Snelle levering en communicatie. De levering die eigenlijk niet meer op voorraad was zo snel mogelijk kunnen leveren in het nieuwe jaar. Daarnaast mooie producten!
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Correct en snel. Vlotte communicatie.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle reactie op mail en offertes en snelle levering.
Pluspunten
reactiviteit
Pluspunten
Snelle respons, correcte communicate
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prettig contact! Voor herhaling vatbaar:-)
Pluspunten
Zeer snel en correct in de communicatie. Producten en informatie kloppen altijd. Pragmatisch en klantgericht.
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering
Escudostraat 38
2991 XV Barendrecht
Van Slobbe Premiums and Gifts is een bedrijf dat zich richt op het bedrukken van relatiegeschenken. Je kunt hier terecht voor het personaliseren van producten met een bedrijfslogo of andere opdruk, als marketingtool of als cadeau aan klanten of medewerkers. Wij richten ons op het aanbieden van originele relatiegeschenken. Als je op zoek bent naar unieke en opvallende geschenken voor je relaties of zakelijke contacten, dan kun je bij hen terecht voor een breed assortiment aan producten. Of je nu op zoek bent naar functionele items, gepersonaliseerde cadeaus of opvallende giveaways, Van Slobbe heeft waarschijnlijk wat je zoekt.