pefect !

goede service en snelle levering en klantvriendelijke medewerker

supersnel en 'to the point'

en ook heel vriendelijk ;-)

Helaas voldeed het product niet

Op de proefdruk was het logo duidelijk te zien, in kleine letters stond inderdaad vermeld dat letters in elkaar overlopen, maar het zag er op de proefdruk goed uit, dus dacht meer dat dit soort algemene disclaimer was. Helaas was uiteindelijke resultaat dus erg slecht, logo niet duidelijk leesbaar. Ze konden niets voor me doen, uit de kleine lettertjes kon ik opmaken dat het niet mooi zou worden en op de digitale proefdruk kon ik niet vertrouwen. Helaas, product kan in de prullenbak, daar gaat 175 EUR...Ik werd netjes behandeld overigens, maar het resultaat is en blijft dat ik product in de prullenbak kan gooien.

Prettig contact, mooi product!

Fijn, snel en persoonlijk contact gehad over gepersonaliseerde Correctbooks. Prettige feedback gekregen over mijn ontwerp. Het eindresultaat is geslaagd!

Goede producten en service

Onze bestelling voor 1000 rugzakken met ons logo erop was erg last minute, maar alsnog op tijd uitgeleverd. Ook de rugzakken waren van een prima kwaliteit. Bedankt hiervoor Van Slobbe!

Snelle levering!

Goed advies gekregen en snel geleverd, kortom top!

Super snelle service!

Met spoed was ik op zoek naar bedrukte zonnebrillen. Gelukkig kreeg Yordi het voor elkaar deze nog binnen de gewenste tijd bedrukt te leveren zodat deze op tijd waren voor ons zomerpakket! Heel veel dank en tot de volgende keer!

Wat een snelheid. Mooie presetatie

Dank Van Slobbe team. Onze op maat gemaakte strandtassen zin keurig op tijd geleverd en zien er goed uit. Graag tot de volgende keer!

Supersnel opgepakt en goed meegedacht

We kwamen nogal last minute met onze opdracht, maar ondanks de drukte pakte Vincent dit er toch bij op, dacht heel fijn met ons mee. En natuurlijk waren we blij met het resultaat!

Denken met de klant mee, goede kwaliteit

Helaas konden niet slle artikelen geleverd worden, maar klantcontact was zeer prettig en duidelijk, gemaakte afspraken worden nagekomen. Al met al zeer professioneel en klantvriendelijk bedrijf!

Duidelijke offertes, fijn contact met de medewerkers en een kwalitatief uitstekend product op het aa

Zie boven.

Fijne partij om zaken mee te doen👍

Gewoon een hele goede ervaring. Prettige partij om zaken mee te doen. Er wordt snel gereageerd, aantrekkelijke prijzen en snelle levering. Wij hebben echt het gevoel dat we als klant gewaardeerd worden. Als we wederom iets nodig hebben weten we hen te vinden.

Snelle levering!!

Snel geleverd zoals beloofd!

Snelle en goede service

Bedrijf reageert snel en is telefonisch goed bereikbaar. Ik ben tevreden over het afgeleverde product.

Professioneel en vriendelijk

Hele goede ervaring, zal zeker opnieuw hier bestellen.

Snelle levering en zeer prettig contact

Horloges besteld met logo. Ze konden snel geleverd worden en er werd meegedacht over inscriptie. Professioneel bedrijf en prettig contact. En over de horloges zelf: zeer tevreden!

snelle reactie en correcte opvolging

Mooi product en snelle afhandeling

Voor ons bedrijf hebben we dobbelstenen laten maken met zes kenmerken van medewerkers erop. Bij Slobbe kan je dat laten doen. Eindresultaat een unieke dobbelsteen die mooi staat op ieder bureau.

Dubbel

In het begin communiceerde Van Slobbe heel snel en goed, wat ik heel fijn vond. Maar naar het einde van onze samenwerking begon deze wat te slabakken. In het begin kreeg ik bijna altijd binnen de 2 uur antwoord, op het laatste moest ik soms een aantal dagen wachten. Dat is jammer. De bestelling is ook nog niet aangekomen. Dus daarop kan ik ook niet oordelen

Supervlotte communicatie, mooie eindproducten

Van Slobbe antwoordde steeds snel op onze vragen, en kwam er steeds aan tegemoet. Het eindresultaat mag er zijn.

Vriendelijke en snelle service

Hoewel het vermelde aantal beschikbare stuks in de webshop niet overeenstemde met de werkelijk aanwezige hoeveelheid, heeft Remon zijn uiterste best gedaan om onze bestelling toch zo spoedig mogelijk te laten leveren.

goede en snelle service

Snelle en vlotte service. Vriendelijke medewerkers

Zeer correcte afhandeling van onze bestelling.

Contactpersoon kent ons dossier en helpt ons steeds perfect verder. Aangenaam om zaken mee te doen. Zeer correcte en snelle levering, een aanrader.

Klant worden doen ze hun best voor, klant blijven minder

Ik heb voor mijn bedrijf JBL speakers met bedrukte doming besteld, die kwamen in eerste instantie op de verkeerde kleur speakers. Is prima hersteld en ik kreeg een aantal weken later de nieuwe met hergebruikte domings.... Toen ik een maand later mijn bedrijfsnaam veranderde, wilde ik ook nieuwe domings op mijn speakers. Die kon ik krijgen voor een erg hoge prijs en na ontvangst vervangen waren alle doosjes beschadigd en vol met krassen, terwijl het voor mij relatiegeschenken zijn. Nadat ik dit heb gemeld nooit meer iets vernomen, zegt wel iets...

Escudostraat 38

2991 XV Barendrecht

010 - 411 8990

Over Van Slobbe

Van Slobbe Premiums and Gifts is een bedrijf dat zich richt op het bedrukken van relatiegeschenken. Je kunt hier terecht voor het personaliseren van producten met een bedrijfslogo of andere opdruk, als marketingtool of als cadeau aan klanten of medewerkers. Wij richten ons op het aanbieden van originele relatiegeschenken. Als je op zoek bent naar unieke en opvallende geschenken voor je relaties of zakelijke contacten, dan kun je bij hen terecht voor een breed assortiment aan producten. Of je nu op zoek bent naar functionele items, gepersonaliseerde cadeaus of opvallende giveaways, Van Slobbe heeft waarschijnlijk wat je zoekt.