Pluspunten
Meedenked. Snelle levering. Doet meer dan verwacht
Pluspunten
Duidelijke website Product JBL Go2 met FC beeld ziet er gelikt uit! Goede communicatie Snelle levertijd
Pluspunten
Snel en goede communicatie
Pluspunten
Fijn geholpen, het bedrijf denkt mee, goed eindproduct
Pluspunten
VerbeterpuntenCommunicatie t.a.v. levering kan beter. Klantcontact daarin was beperkt
Pluspunten
Service snel en goed bereikbaar
Pluspunten
We hebben met dit bedrijf in contact gestaan voor een product. Dit product moest snel geleverd worden en samen met een werknemer van Van Slobbe hebben we dit gehaald. We zijn dan ook zeer goed behandeld
Pluspunten
Prima prijs kwalitwit
VerbeterpuntenLevertijd te lang, ik weet dat meubels van oudsher een langere levertijd hebben maar 6/7 weken vind ik niet van deze tijd. Daarnaast is de afwerking niet helemaal top. de eerste dag schoof iemand aan tafel en draaide zich om en die had opeens een splinter van minimaal 5 cm in zijn been. Die schuurde langs de rand met zijn been Die heeft daar twee weken mee rondgelopen en is gaan ontsteken.
Goedemiddag André, Dank voor de review. Ik heb het vermoeden dat de review is afgegeven op een verkeerd bedrijf. Wij hebben nl. de notitieboekjes geleverd, geen meubels:) Wellicht wil je de review aanpassen? Ik zal een verzoek aanpassing beoordeling sturen. Met vriendelijke groet, Van Slobbe Premiums & Gifts
Pluspunten
Zeer goed geholpen door Yordi!
Ga zo door
Pluspunten
Alles is oké met dit bedrijf!
Pluspunten
Prettig contact, prima service, mooi eindproduct.
Pluspunten
Erg vriendelijk en inschikkelijk. Van Slobbe doet echt moeite om zaken (snel) te regelen. Prima product (pennen) waar we al jaren tevreden mee zijn en goede reacties op krijgen.
Pluspunten
Onze bestelling is snel en in éénmaal goed afgehandeld. Prima communicatie gedurende de offerte, de bestelling en de facturatie.
Pluspunten
Persoonlijk, flexibel, klantgericht
Escudostraat 38
2991 XV Barendrecht
Van Slobbe Premiums and Gifts is een bedrijf dat zich richt op het bedrukken van relatiegeschenken. Je kunt hier terecht voor het personaliseren van producten met een bedrijfslogo of andere opdruk, als marketingtool of als cadeau aan klanten of medewerkers. Wij richten ons op het aanbieden van originele relatiegeschenken. Als je op zoek bent naar unieke en opvallende geschenken voor je relaties of zakelijke contacten, dan kun je bij hen terecht voor een breed assortiment aan producten. Of je nu op zoek bent naar functionele items, gepersonaliseerde cadeaus of opvallende giveaways, Van Slobbe heeft waarschijnlijk wat je zoekt.