Prima ervaring mee doen wat ze moeten doen. Geef door of ik voor aflevering gebeld kan worden. Alleen jammer dat dat niet gebeurt maar dat is meer de schuld van de vervoerder.

• Kennis & Vakmanschap

Snelle levering en top service

Bestellen ging soepel en de levering was goed. Aantal keer gebeld en meer dan prima geholpen.

• Kennis & Vakmanschap

Geweldig bedrijf! Nette en snelle levering

Prima orderafhandeling

Alles volgens bestelling en exact op tijd aangeleverd. Dat geeft vertrouwenvoor de volgende keer! Bedankt!

• Kennis & Vakmanschap

keurig op tijd geleverd en producten netjes verpakt.

keurig op tijd geleverd en producten netjes verpakt. Nette en beleefde chauffeur.

Goede ervaring

Prima snel service

Top bedrijf

Alles volgens afspraak. Top

Uitstekend!

duidelijke website, snelle levering.

goede prijs snelle verzending

Betrouwbare partij en een goede prijs

• Kennis & Vakmanschap

Betrouwbaar, Reageert snel, Levering snel.

Mijn advies is. Gewoon hier bestellen. communicatie is snel. Levering is snel. Indien u tekort komt. Kunt u nabestelling doen. Mogelijkheid om voor 12 uur bestellen de dag erna levering. Wat in mijn geval was. Ik was heel blij mee. Chauffeur doet alles zelf lossen. Kortom zeker ga ik volgende keer hier mijn Keralit weer bestellen.

• Kennis & Vakmanschap

Goede uitleg en komen afspraken na

• Kennis & Vakmanschap

Vlotte levering, goede afstemming over transport tijd.

Vlotte levering, goede afstemming over transport tijd.

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

De hulp bij bestellen is uitstekend en een snelle levering

Top geholpen, goede prijs kwaliteit verhouding.

• Kennis & Vakmanschap

Alles volgens afspraak!! Super.

Ik woon in een krappe straat maar 1 telefoontje en alles is dan duidelijk. Precies zoals ik het online had opgegeven .ga zo door!

Zeer snel

Bestelling via internet gemakkelijk en duidelijke website. Zeer snelle levering binnen 3 dagen. Alles correct ontvangen en netjes verpakt. Cheneco echt een aanrader voor Keralit. Ook nog eens de goedkoopste op internet. Super bedrijf.

• Kennis & Vakmanschap

Het enige wat ik jammer vind is dat je vast zit aan de lengte van de rabat delen als je 3,50 nodig hebt moet je 6,00 meter afnemen de rest gooi je dus weg en dat is zonde.

• Kennis & Vakmanschap

wel op tijd maar niet compleet

helaas ontbrak er 1 onderdeel van de 4 bestelde zaken. hopelijk mag ik die zo snel mogelijk tegemoet zien. vriendelijke groet, Klaas ter veen

top

zeer snelle levering

Goede snelle nette service

Goede service. Je wordt keurig te woord gestaan, je wordt geholpen met wat je nodig hebt en goede persoonlijke hulp. Prettige winkel om wat bij te bestellen.

komen hun afspraak 100% na

werd zeer goed te woord gestaan en ook de mogelijkheid om afspraak te verplaatsen was geen probleem . Een klein minpuntje was wel dat ik het sms kreeg om 7.20uur dat het materiaal geleverd werd rond 8.25 uur en 9.25 uur. Maar om 7.10 uur stond vrachtwagen voor de deur. En heeft het materiaal voor de deur afgeleverd zonder enig aanbellen of iets dit is gezien geworden door mijn buurvrouw. die mij ook apte. Maar het was wel allemaal goed verpakt.

Uitstekende service

Supersnelle levering!

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring en snelle levering en uitleg.

• Kennis & Vakmanschap

Heel goed bedrijf, wat zijn afspraken nakomt.

super geregeld, kreeg eerst een sms voor het tijdstip van levering. Half uur voor de aflevertijd werd ik netjes door de chauffeur gebeld.

Top geregeld

Snel, behulpzaam, duidelijk en een goede prijs

Zuidbaan 506

2841MD Moordrecht

Over SWDS

SWDS is gespecialiseerd in onderhoudsvrije gevelbekleding van het merk Keralit. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij niet alleen een van de grootste leveranciers zijn, maar bieden wij ook de beste service en een gegarandeerd lage prijs. Vakkennis, advies, aandacht en service voor en na de aankoop is wat SWDS Bouw onderscheidend maakt. Help niet alleen onze service te verbeteren, maar ook toekomstige klanten bij het kiezen voor SWDS Bouw. Alvast bedankt voor uw tijd en moeite. Dit stellen wij op prijs!