Volledig correct, zoals het hoort. Mvg eddy
Op de gewenste dag geleverd en goed materiaal! Top service
snel goed en niet duur.
Aardige chauffeur Prima afhandeling Keurig binnen de aangegeven tijd geleverd
Super vriendelijk, en snelle levering en service
Goed bedrijf. Goede afspraken Als iedereen dat doet wordt het een stuk makkelijker.
Alleen maar positief. Nu 2x bij besteld en alles naar behoren met goede communicatie.
Met behulp van duidelijke omschrijvingen en tekeningen is een goede inschatting te maken van de benodigde materialen. Eenvoudig om een offerte aan te vragen en vevolgens te bestellen. Snelle levering en heldere antwoorden op gestelde vragen. Een aanrader.
Netjes geregeld volgens afspraak!!
Snelle levering en goede service!
Opgegeven tijd niet gehaald bijna 2 uur later dan de eind tijd die ze gegeven hebben en nog niks ontvangen
Onze excuses hiervoor, de logistieke partners welke het Keralit daadwerkelijk bezorgen proberen de aflevertijden zo goed mogelijk in te schatten. Hoewel ze daarin over het algemeen zeer goed in slagen is dat dan bij u helaas niet gelukt. Gelukkig hebben we u wel in contact kunnen brengen met de chauffeur welke inmiddels onderweg was naar u. Als u dit nog een keer meemaakt (dat het niet is geleverd binnen het tijdvak) bel ons dan direct op, dan kunnen we contact laten leggen met de chauffeur voor de reden en een nieuwe aflevertijd. Met vriendelijke groet, Albert Pijnacker SWDS 0182 769 234
De goederen zijn snel en netjes afgeleverd. Voordat ik ging bestellen heb ik 2 x per mail vragen gesteld. De mails werden snel en goed beantwoord. Kortom wij zijn zeer tevreden
Fijn in de omgang
Telefonisch van te voren erg bereid om e.e.a. uit te zoeken en uit te leggen. Levering conform afspraak.
Heb diverse malen Keralit besteld en kreeg ook goed advies over montage mogelijkheid in een bepaalde situatie. Prijs is ook concurrend en dus prima hoewel ik Keralit overdreven duur vind en de afwerking van keralit ook wel beperkt vind. Maar hier kan de leverancier niets aan doen
Handige website. en duidelijke offerte.
snelle en accurate levering voor de goedkoopste prijs
Duidelijke website, voor wat ik nodig had, alles aanwezig en goed beschreven.
goed advies en snelle service
Een goede ervaring. Binnen 5 werkdagen leveren is best wel snel . Helemaal top.
We hebben voor de gevel van ons huis alles besteld bij SWDS. Goede service en een snelle levering. Ook waren ze de goedkoopste!
Mooie prijs, vriendelijke behulpzame chauffeur. Producten netjes verpakt en snel geleverd.
Verkoop praatjes genoeg moest zo snel mogelijk keralit hebben en dat was mogelijk de dag er op Tussen 9.00 en 12.00 nou prima dan kan de klus door gaan.. Helaas volgende dag mail levering pas tussen half 3 en half 5 Kwart voor 5 komt die kerel aankakken Al met al hadden we beter de klus een andere dag kunnen plannen want heb hebben met 2 man een halve dag gewacht.. wie betaald dat?!
Klant belt donderdagochtend op of het vrijdag afgeleverd kan worden. Antwoord: Ja. Klant geeft aan dat hij het vroeg wilt hebben. Zoals altijd is onze standaard reactie: Nee, wij kunnen daarin niet sturen. Het wordt tussen 7:00 en 18:00 afgeleverd. Klant geeft aan "maar ik wil het vroeg hebben". Wij geven aan: Het is NIET onze chauffeur, we kunnen dit NIET regelen. We hebben nogmaals uitgebreid uitgelegd waarom het NIET kan worden gegarandeerd. Hij besteld toch. Krijgt even erna een bevestiging per email dat het afgeleverd wordt tussen 7:00 en 18:00. Klant belt de volgende dag boos op dat het in de middag afgeleverd wordt, en of ik dat even wil aanpassen naar eerder. Weer uitgelegd dat dat niet kan. Geef niet iemand anders de schuld als je zelf een gok neemt en verliest. Ik begrijp dat het heel vervelend is als het zo laat komt maar lieg niet over wat wij wel- of niet beloofd zouden hebben. Met vriendelijke groet, Albert Pijnacker SWDS
Albert komt zijn afspraken niet na. Belooft gouden bergen maar er komt nix van. Alles kon geregeld worden, en als het dan zover is, moet je een week extra wachten op je product. Waarop je dan de reactie krijgt dit komt noooooit voor. Nee nee. Dan vraag je om wat compensatie voor de extra gemaakte kosten (o/a steiger huren) dan worden er weer dingen beloofd die niet gedaan worden conclusie ik vond het ronduit slecht.
Excuses dat het niet is gelopen zoals u wenste. Door de vervelende pandemie staat de logistiek onder enorme druk. Dingen die normaal nooit misgaan gebeuren dan ineens. In dit geval was de aanvoer van een artikel vertraagd waardoor het niet volgens planning uitgeleverd kon worden. De artikelen zijn binnen twee werkdagen alsnog afgeleverd. Zoals gezegd: onze excuses daarvoor. Het klopt dat we geen gevolgschade vergoeden. We hebben er wel van geleerd: We raden nu meer aan dat je kritische bouwonderdelen niet op het laatste moment moet laten komen. Er kan immers altijd wat misgaan. Met vriendelijke groet, Albert Pijnacker SWDS
De afhandeling en het bezorgen is geheel naar wens.
Zuidbaan 506
2841MD Moordrecht
SWDS is gespecialiseerd in onderhoudsvrije gevelbekleding van het merk Keralit. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij niet alleen een van de grootste leveranciers zijn, maar bieden wij ook de beste service en een gegarandeerd lage prijs. Vakkennis, advies, aandacht en service voor en na de aankoop is wat SWDS Bouw onderscheidend maakt. Help niet alleen onze service te verbeteren, maar ook toekomstige klanten bij het kiezen voor SWDS Bouw. Alvast bedankt voor uw tijd en moeite. Dit stellen wij op prijs!