Eenvoudig bestelproces, zeer hulpvaardig en snel geleverd

Website overzichtelijk, telefonisch uitstekend bereikbaar en hulpvaardig

• Kennis & Vakmanschap

Zeer goede kwaliteit en service

Zeer snel leverbaar en goede kwaliteit en service.

Perfecte kwaliteit, snelle levering

Goede service, word duidelijk op de hoogte gehouden over levering. En word snel geleverd.

netjes en vakkundig

levering was snel en compleet en onbeschadigd. ik kon in 1 keer door met monteren.retouren ging ook erg makkelijk.

• Kennis & Vakmanschap

Zeer goede service en duidelijke communicatie

Nu al voor de tweede keer een bestelling gedaan. Wederom duidelijk en correct geholpen. Deel van de zending niet/niet op tijd geleverd, na een belletje direct besteld en als nog keurig opgelost. Dit bedrijf weet duidelijk hoe het werkt en hoe je tevreden klant houdt!

• Kennis & Vakmanschap

goede contact eigenschappen, snelle levering

Makkelijk zaken doen duidelijk bereidheid en meedenken over het product. Daarnaast snelle levering en keurige bezorging.

• Kennis & Vakmanschap

Geweldig, goede website, vlotte levering !

Weinig aan toe te voegen. Perfect!

Precies zoals het hoort

alles keurig ontvangen en netjes op de aangegeven datum bezorgd.

• Kennis & Vakmanschap

Bestelling snel, correct en compleet geleverd

Zondags besteld en dinsdag in huis. Keurig van te voren een sms ontvangen van de verwachte levertijd aan huis wat ook nageleefd werd. Ik had wel een commentaar bij de bestelling gedaan voor de chauffeur helaas is dit niet aan hem doorgegeven. Alles compleet en onbeschadigd.

• Kennis & Vakmanschap

Goed geregeld, Goede voorlichting en levering

Precies zou als ik het graag wilde.

• Kennis & Vakmanschap

Snelle offerte , ook de communicatie is goed

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Niks op aan te merken tot nu toe. Ik heb de producten nog niet allemaal uitgepakt.

• Snelheid/Levertijd
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Duidelijk, snel en betrouwbaar

Bestelling geplaatst op woensdag. Alles volgens communicatie geleverd op vrijdag. Informatie werd gegeven via email en sms. Hierdoor hoef je niet de hele dag vrij te nemen.

Alles prima verlopen,.

Eerst monster gekregen daarna telefonisch consult waarna de bestelling is geplaatst. Snelle levering. De prijzen zijn zeer concurrerend. Al met al geen spijt van beslissing om kerolit te kopen.

Prima, tevreden

De prijs is goed, simpele site om te bestellen, vlotte levering, kortom zeer tevreden

• Kennis & Vakmanschap

Gewoontop. Precies volgens afspraak.

Topbedrijf

uitstekend

had een kleine bestelling , dit was het enige bedrijf dat geen hoge verzendkosten berekende

Professionele dienstverlening SWDS producten

Professioneel in alle opzichten. Gebruiksgemak, websites, beschikbare diensten en service. Kortom, een aanrader!

Prima contact per telefoon

• Kennis & Vakmanschap

goede afhandeling en snelle levering

Op dinsdag een bestelling geplaatst. Op vrijdag ochtend geleverd. Zeer tevreden over de service en afhandeling.

• Kennis & Vakmanschap

Uitstekende hulp bij technische vragen en materiaal keuze.

De hulp die vanaf het eerste contact geboden wordt inzake de technische aspecten van de montage is uitstekend. Het beantwoorden van de vragen is zeer deskundig en zeker snel. Tevens is de telefonische bereikbaarheid zeer goed. De eerste levering is zeer goed en op tijd, na montage gaan we zeker een tweede bestelling plaatsen.

Gewoon goed

Niet alleen het versturen van de samples was reuze snel. De levering kwam ook nog de volgende dag. (Wel even kijken wanneer ze bezorgen op je postcode!!)

Prima.

Goede ervaring. Snelle goede levering.

Snel en correct

Er wordt hoe meegedacht en snel gecommuniceerd. Maakt niet uit of het een kleine of grote bestelling is. Levering zeer snel en compleet

Zuidbaan 506

2841MD Moordrecht

Over SWDS

SWDS is gespecialiseerd in onderhoudsvrije gevelbekleding van het merk Keralit. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij niet alleen een van de grootste leveranciers zijn, maar bieden wij ook de beste service en een gegarandeerd lage prijs. Vakkennis, advies, aandacht en service voor en na de aankoop is wat SWDS Bouw onderscheidend maakt. Help niet alleen onze service te verbeteren, maar ook toekomstige klanten bij het kiezen voor SWDS Bouw. Alvast bedankt voor uw tijd en moeite. Dit stellen wij op prijs!