Kwaliteitsleverancier

Heeft zinnige adviezen gegeven, zonder dat ik erom had gevraagd. Controleert de bestelling en belt wanneer hij een foutje vermoedt, perfect gedaan!! Zegt wat ie doet en doet wat ie zegt. Een voorbeeld voor velen.!

Denken goed mee

Goede site en denken goed mee

• Kennis & Vakmanschap

Snelle levering en prima service

Bij veel bedrijven kon ik de goederen alleen bestellen met € 70,-- transport kosten terwijl het uiteindelijk om verzending via een simpele enveloppe ging. Bij dit bedrijf kon het gewoon tegen normale verzendkosten. Vandaag besteld en de volgende dag in huis (uhhh .... wel wat vroeg, enveloppe werd 's ochtends al om 08:15 aangeleverd). Kortom een aanrader.

• Kennis & Vakmanschap

Snelle en correcte levering.

Top super snelle levering

Prijs goed en snelle levering

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Keurig en op afgesproken tijd geregeld

Vlotte afwikkeling en levering

Top, goede levering

Goede duidelijke website. Je wordt goed op de hoogte gehouden wat betreft de levering. De levering was ruim op tijd en klopte ook helemaal. Kortom ik had een hele goede ervaring

Goed en snel

Prima service en levering

Goed contact over de bestelling en offerte. Duidelijke afspraken omtrent levering en deze ook netjes nagekomen. Materiaal goed verpakt, compleet en onbeschadigd

• Kennis & Vakmanschap

Goede samenwerking op allerlei gebied

Goed overleg zeer snelle reactie op mijn mail. En komt zijn totaal laag prijsgarantie naar.

Prima geregeld

Goed geregeld.

super

altijd tevreden

snel en goed

snelle levering die altijd klopt.

Goef

Perfect.

Alles op tijd en volgens afspraak gebracht. Prijs zeer concurrerend.

TOP

Na bestelling werd er gelijk door de leverancier gebeld om de order te controleren zodat wij niks zouden vergeten qua strips en dergelijke. Na veel gezocht te hebben op internet bleek dat Cheneco de goedkoopste leverancier was van keralit.

• Kennis & Vakmanschap

Prima advies, verwerkten mijn latere aanpassing perfect, levering op tijd

Na het inwinnen van ter zake deskundig advies mijn bestelling geplaatst. Toch bleek van ons uit nog aan aanpassing nodig. Hierbij werd ik vriendelijk te woord gestaan en werd e.e.a. correct verwerkt. Vandaag de levering op tijd en in goede orde ontvangen.

• Kennis & Vakmanschap

Goede prijs en snelle levering

Heel prettig om per stuk planken en onderdelen te kunnen kopen. En een vergissing in bestelling voor snel en makkelijk aangepast. Misschien handig om een belletje te geven een half uur voor levering, in plaats van een sms.

Goede communicatie

Is oké 👍

• Kennis & Vakmanschap

Zeer fijn bedrijf om mee te werken

Ik heb al diverse keren bij swds ceheneco besteld n altijd naar volle tevredenheid. Zelfs wanneer er een probleem voordoet die niet bij hun ligt, helpen zij mee op je probleem op te lossen. Een klein puntje is de naam. Ik zeg het al verkeerd. 😊

• Kennis & Vakmanschap

Voortreffelijke voorlichting en service!

Zowel de voorlichting vooraf, als de levering op tijd, als de afhandeling van een kleine schade zijn perfect uitgevoerd. Waarvoor dank!

Prima geregeld!

Snelle levering en alles correct afgehandeld.

• Snelheid/Levertijd
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Prachtproduct!

Goede prijs/kwaliteitverhouding. Snel geleverd en de kleur (kwartsgrijs) is nog mooier als de zon er op schijnt. We zijn zeer tevreden.

• Kennis & Vakmanschap

Duidelijke en gemakkelijke website, nette prijzen, veel voorraad en dus snelle levering.

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Goed bedrijf, goede service!

Altijd netjes op de hoogte gehouden. Chauffeur op tijd! Goed verpakt! Goede service!

Zuidbaan 506

2841MD Moordrecht

Over SWDS

SWDS is gespecialiseerd in onderhoudsvrije gevelbekleding van het merk Keralit. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij niet alleen een van de grootste leveranciers zijn, maar bieden wij ook de beste service en een gegarandeerd lage prijs. Vakkennis, advies, aandacht en service voor en na de aankoop is wat SWDS Bouw onderscheidend maakt. Help niet alleen onze service te verbeteren, maar ook toekomstige klanten bij het kiezen voor SWDS Bouw. Alvast bedankt voor uw tijd en moeite. Dit stellen wij op prijs!