Pluspunten
Overzichtelijke site met veel bruikbare tips
VerbeterpuntenIk zou meer gebruikerservaringen willen toevoegen, de instructie filmpjes zijn duidelijk maar wat meer details zou helpen.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Zeer snelle respons op alle vragen. Zoeken mee naar de beste oplossing. Correcte informatie. Zeer tevreden klant over de ganse lijn.
VerbeterpuntenSpijtig dat er niet in België kan geleverd worden, maar dit ligt niet zozeer aan dit bedrijf maar aan de producent die al het materiaal levert.
Pluspunten
op afspraak geleverd, en zeer vriendelijk personeel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Een zeer snelle nalevering bij gebleken tekort van materiaal en zonder noemenswaardige vrachtkosten.
VerbeterpuntenEnkel positieve ervaringen bij ons in de buurt.
Pluspunten
Meedenkend
Pluspunten
Netjes en correct aan de telefoon zeer goede uitleg en zeer vriendelijk
Pluspunten
snel en goed geregeld.
Pluspunten
Duidelijk op welke dagen geleverd word voor het bestellen. Mooie lage prijs, zeker als je meer besteld. Op de dag van bezorgen een mail met rijdblok van 2 uur wanneer ze komen. Vriendelijke chauffeur die helpt met alles op de juiste plaats te brengen
VerbeterpuntenMisschien iets explisiter aangeven dat je de achter strip en de afwerkstrip apart moet bestellen. Maar dit was op zich wel duidelijk
Pluspunten
Wij bevelen SWDS Cheneco zeker aan! Alleen maar pluspunten, nemen de tijd, denken mee, flexibel, gewoon TOP!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Gewoon prima.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Mijn bestelling ruim van te voren gedaan. Echter enkele dagen voor levering nog iets willen aanpassen. Met wat hulp is dit gelukt en ik kreeg op een nette manier een aanvullende factuur. De manier waarop ik geholpen ben gaf mij veel vertrouwen in het bedrijf. Ook was de prijs meer dan prima!
Pluspunten
Snel behandeld, kundige medewerker aan de telefoon gehad
Pluspunten
Zeer goede service en snelle levering
Pluspunten
Uitstekende bestelprocedure via internet. Snelle levering. Zeer begrijpelijke technische beschrijving. Goede detaillering. Goede kwaliteit materiaal. Goed te bewerken.
VerbeterpuntenOndanks de, telefonische en per order bevestigde, toezegging te leveren op " bouwlocatie " op een camping, had de chauffeur daar geen zin in en heeft gelost aan het begin van de toegangsweg. Het heeft mij en mij vrouw veel tijd, pijn en moeite gekost om het materiaal op de plaats van bestemming te krijgen.
Beste Eric B. We hebben inmiddels met de chauffeur gesproken. Omdat u niet aanwezig zou zijn heeft u de beheerder van het terrein als contactpersoon opgegeven. Echter deze beheerder weigerde de toegang. De bakwagen mocht het terrein niet op om de spullen af te leveren. We hadden met u afgesproken om met een bakwagen te komen omdat een trailer te groot zou zijn. De chauffeur heeft daarna in overleg met de beheerder alles bij bij de ingang gelost. Excuses dat het zo gelopen is en dat dit u een hoop werk extra heeft opgeleverd. Met vriendelijke groet, Albert Pijnacker SWDS - Cheneco 015 3694114
Zuidbaan 506
2841MD Moordrecht
SWDS is gespecialiseerd in onderhoudsvrije gevelbekleding van het merk Keralit. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij niet alleen een van de grootste leveranciers zijn, maar bieden wij ook de beste service en een gegarandeerd lage prijs. Vakkennis, advies, aandacht en service voor en na de aankoop is wat SWDS Bouw onderscheidend maakt. Help niet alleen onze service te verbeteren, maar ook toekomstige klanten bij het kiezen voor SWDS Bouw. Alvast bedankt voor uw tijd en moeite. Dit stellen wij op prijs!