Duidelijke website, bestellen ging goed. Vooral top dat je een uur vooraf op de hoogte wordt gesteld wanneer de chauffeur mbt de levering komt. Ook contact gehad met SWDS en prima advies gehad met betrekking tot installatie.

Professionele levering.

Alles wat ik wilde op voorraad. Snel en netjes geleverd, enkele dagen. Duidelijke website. Prijs is goed.

• Afspraken nakomen
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Gemakkelijk bestellen, snelle levering

• Kennis & Vakmanschap

Heel aardig en snelle hulp bij vragen. Met mooie catalogi aanvulling.

• Kennis & Vakmanschap

Orderverwerking en levering was prima, op afgesproken tijd! Prettig contact met het bedrijf!

• Kennis & Vakmanschap

Een hele goede ervaring en zou niet weten wat er beter kan

zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon, wordt netje op de hoogte gehouden en alle gemaakte afspraken komt het bedrijf na. (met meerdere leveringen)

• Kennis & Vakmanschap

Gewoon prima, niets op aan te merken

besteld, snel geleverd, geheel volgens afspraak.

Tot nu toe goed

Als het goed is word het morgen geleverd

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Zeer vriendelijk geholpen en goede uitleg. Zeer goede ervaring, kan ik een ieder aanraden.

• Kennis & Vakmanschap

Alles netjes verzorgd en op tijd geleverd

• Kennis & Vakmanschap

Fijn contact . Weten waarover ze praten.

Fijn contact. Goede ervaring komen afspraak na

• Kennis & Vakmanschap

Het telefonisch onderhoud, de opzet van de offerte en de daarna gemaakte afspraken bij het verlenen van de opdracht “KLASSE”. Over de levering kan ik nog niets zeggen wordt half april geleverd, maar heb er het volste vertrouwen in.

Top bedrijf

De mensen die er werken komen hun afspraken na. En super snel geleverd en eerlijke informatie.

Zeer behulpzaam en kundig

Na twijfel even gebeld en besloten nog een ( extra) plank te bestellen. Was geen probleem en bestelling kwam op afgesproken datum.

• Kennis & Vakmanschap

Zeer vriendelijk geholpen door het bedrijf, duidelijke afspraken die ook nagekomen worden. Daarnaast ook nog zeer concurrerende prijzen dus wilt een een betrouwbaar adres voor uw Keralit bent u aan het juiste adres, zowel digitaal als op locatie in Waddinxveen.

Komen afspraken na

Goed en helder advies Meedenkt helder communicatie Fijn

Levering volgens afspraak

Verbeterpunt is aangeven tijdstip van levering. Aangegeven werd tussen 07:00 en 18:00. Het zou fijn zijn om de dag van tevoren een wat kleiner tijdvak te weten van bijvoorbeeld 2 uur.

Netjes geleverd!!

Uitstekend !

Handig bestellen op site ,goede service , snel geleverd!

Snel en zorgvuldig

Duidelijk werd bij de bestelling aangegeven dat de huidige levertijd 3tot 4 weken is. Ongeacht de kleur of type van het Keralit. Gelukkig werden de bestelde materialen na precies 3 weken bezorgd.

Goede planning goed gecommuniceerd

Allereerst is de prijs perfect Zelfs met de ondernemerskorting bij ons plaatselijke bouwcentrum eraf waren jullie nog steeds goedkoper. En dat ook nog eens met bezorgen erbij. Ook me complimenten voor de vervoerder. De chauffeur bood me zelfs aan om met me mee te varen naar de woonark en me te helpen met overladen. Hij was ingelopen met zijn tijd en wilde naar zijn zegge een extra service geven. Waar vind je dit nog tegenwoordig?

• Kennis & Vakmanschap

Top product van een erg service gericht bedrijf

Mooi op tijd geleverd, service was uitstekend

Goede communicatie

Zeer servicegericht

Dit bedrijf doet alle moeite om de klant van dienst te zijn. Een hele vriendelijke en terzake deskundige eigenaar.

Zuidbaan 506

2841MD Moordrecht

Over SWDS

SWDS is gespecialiseerd in onderhoudsvrije gevelbekleding van het merk Keralit. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij niet alleen een van de grootste leveranciers zijn, maar bieden wij ook de beste service en een gegarandeerd lage prijs. Vakkennis, advies, aandacht en service voor en na de aankoop is wat SWDS Bouw onderscheidend maakt. Help niet alleen onze service te verbeteren, maar ook toekomstige klanten bij het kiezen voor SWDS Bouw. Alvast bedankt voor uw tijd en moeite. Dit stellen wij op prijs!