Men zit kort op de bal. Weet waar men het over heeft en geven telefonische ondersteuning als er vragen zijn. Netjes vooraf berichtgeving welke dag de goederen geleverd gaan worden en de dag voorafgaande aan de levering berichtgeving van het verwachte tijdslot. De levering is goed te volgen
Goed geholpen en goede service
-De offerte was duidelijk; volledig en aantrekkelijk. -Transsportschade is volledig vergoed.
Prijs kwaliteit is zeer goed. Service is uitstekend.
Enigste wat de laatste keer was gebeurd, was dat laat werd doorgegeven wanneer het geleverd werd op zondagmiddag dat het maandag geleverd werd. Dat liep een beetje fout.
Makkelijk bestellen, duidelijke website, snelle levering en perfect materiaal
Klantvriendelijk en behulpzaam
gewoon goed
Ik ben zeer tevreden met het handelen en afhandelen . Van de producten
Ze hebben hun best gedaan om de bestelling zo snel mogelijk te leveren ondanks de langere productietijd
Ik heb voor de vierde keer besteld Ook drie personen dor gewezen . En allemaal prima tevrede
Telefonisch perfect behandeld en mooi op tijd geleverd
Nette mensen bij telefonisch contakt met de firma.
De levering duurde lang. De corona tijd zal hier debit aan zijn. Het Keralit is nog niet bevestigd maar dat gaat op korte termijn gebeuren. Dan zal blijken of de bestelling compleet is. Verder ging de adlevering voorspoedig.
Leggen uit hoe het staat met de order en waarom en waar de vertraging ontstaat en lopen vooruit op de variabelen die er in de route nog zijn. Op deze manier heb je geen vragen en weet je exact waar je bestelling zich bevind.
Plezierig contact en snel geleverd.
Altijd goed advies en nette afhandeling
Duidelijke overzichtelijke website voor de bestellingen. Bij een vraag over hoe het beste een toepassing gerealiseerd kon worden die niet standaard in het keralit assortiment zit werd perfect meegedacht over oplossingen en de te gebruiken producten. Algemeen contact zeer goed! De levertijden zijn op dit moment lang, dit werd keurig aangegeven, en gedurende de wachttijd werd ik regelmatig op de hoogte gehouden met een indicatie van de afleverdatum. Bezorging ook prima geregeld.
Eerder geleverd,dat is altijd goed er zou later geleverd worden
Goede communicatie En keurig gewerkt Komen beloftes na
Keurig netjes afgeleverd door chauffeur en samen op zijn plek gebracht. Goederen zitten netjes verpakt, ik ga er vanuit dat als ik de verpakking er af haal de goederen er goed uitzien.
Na een tijdje struinen op internet kwam ik terecht op de website keralitgroothandel.nl. Goedkope prijzen en snelle levering. Op de website werd aangegeven dat er ivm Corona en grondstoffen tekorten dat er ipv binnenweeks leveren het 3 tot 4 weken zou duren. Na 5 weken heb ik eens gebeld met de vraag waar mijn keralit bleef. De betrokken medewerker gaf aan dat de leverancier nog niet had geleverd aangezien het geen wat wij hadden besteld niet het meest voorkomende keralit was en dat de voorlopig leverdatum over 2 weken stond gepland. Enigszins verbolgen over dit bericht aangezien ik hier zelf achteraan moest bellen maar enfin kan gebeuren. Twee weken later belde ik maar weer eens toen kreeg ik ene Albert aan de lijn. Deze meneer heeft geen idee wat klantenservice is ik werd nog net niet uitgemaakt voor rotte vis. Zijn letterlijke woorden waren, ik lig niet wakker van dat kut ordertje van jou van 4000 euro en je bent als klant helemaal geen koning. Ik ben blij dat afgelopen week mijn kut ordertje na 8 weken is geleverd maar ik zal nooit meer zaken doen met dit bedrijf.
Keraliet gevelpanelen van 143 mm besteld, werden netjes met plm 4 weken (grondstof levering vertraagd) geleverd, Product ziet er prima uit, moeten nog gemonteerd worden, denk niet dat dat veel problemen opleverd.
Word netjes op de hoogte gehouden van de levering.
Als bekend zijn door toedoen van mondiale tekorten aan grondstoffen de levertijden van producten zoals Keralit gevelbekleding drastisch opgelopen. Lastig maar een feit. Keralitgroothandel.nl heeft mij vanaf het eerste bestelmoment mij wekelijks geïnformeerd betreffende de voortgang. Daags voor levering ben ik gebeld om mij te informeren over leverdatum en tijdstip. Erg fijn. Levering verliep prima. Chauffeur was behulpzaam. Tussentijds advies gevraagd mbt installatie. hierop een keurig een antwoord ontvangen. Kortom goede service en daarom zeer tevreden
Zuidbaan 506
2841MD Moordrecht
SWDS is gespecialiseerd in onderhoudsvrije gevelbekleding van het merk Keralit. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij niet alleen een van de grootste leveranciers zijn, maar bieden wij ook de beste service en een gegarandeerd lage prijs. Vakkennis, advies, aandacht en service voor en na de aankoop is wat SWDS Bouw onderscheidend maakt. Help niet alleen onze service te verbeteren, maar ook toekomstige klanten bij het kiezen voor SWDS Bouw. Alvast bedankt voor uw tijd en moeite. Dit stellen wij op prijs!