Zeer ervaren, deskundig en flexibel. Altijd een goed advies.

SWDS denkt altijd mee en zoekt ook mee naar een oplossing als die nodig is. Fijn om met hun zaken te doen.

goede service

ondanks de lange levertijden, goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Top service en correcte levering! Zou deze firma aan iedereen aanbevelen!

Erg goed

Zeer goed geholpen, erg vriendelijk en deskundig.

Goed advies

Goed advies en netjes op tijd geleverd

Toppie

Snel en op tijd geleverd

• Kennis & Vakmanschap

Prima , goede voorlichting vooraf!

Goed geholpen. Was wel verrast ivm levertijd.. viel achteraf wel mee. Ik kreeg alleen de avond voor levering een sms. Dat was wel erg kort af , maar was blij met de levering. Reeds gemonteerd! Prima ,SWDS bedankt.

Professioneel goed.

Wij bestelden onze artikelen, en kregen gelijk te horen dat door Corona het wel wat later kwam. 2 weken later belden wij, en kregen een nieuwe datum, precies op tijd werdt alles geleverd. Top kwaliteit.

• Kennis & Vakmanschap

Scherpe prijs en goed advies

Levering conform bestelling. Retourlevering ging ook goed.

Accurate reactie

Als je een vraag hebt dan heb je snel een reactie

Prettige communicatie

Levering kwam eerder dan afgesproken. Netjes en begripvol te woord gestaan!

• Kennis & Vakmanschap

Duidelijk en makkelijk te bestellen

Bestelling plaatsen ging eenvoudig Alle administratie zoal betalen gaat in 1 moeite door Helaas was de levering vertraagd Kregen hier op tijd een mail over Veel excuus voor de late levering

• Kennis & Vakmanschap

Vanwege de Corona was de levering wat later,.

Heerlijk om er mee te werken, perfect materiaal. Ik heb aan de tuinkant de gevel bekleed met keralit. Super gaaf geworden.

Materialen prima levering moeizaam

Helaas is 1e afspraak voor levering afgezegd. Dat is mn een lastige situatie. En maatwerk afspraak voor levering is in deze tijd van schaarste van materialen niet goed te maken. Materialen zelf zijn prima en worden netjes bezorgd.

• Kennis & Vakmanschap

Zeer vriendelijke, open communicatie waarbij er wordt meegedacht als erom gevraagd wordt.nken

Laag drempelig, meedenkend als het gevraagd wordt. Kennis van zaken. Bij omzetten van offerte naar order was het even spannend omdat het erg druk was maar uiteindelijk goed opgelost.

alles word uitstekend geregeld

Absoluut een aanrader, goeie communicatie, er word meegedacht en als er toch eens iets fout gaat word het goed opgelost!

• Kennis & Vakmanschap

Betrouwbare winkel die meedenkt.

Ik had meerdere onderdelen van Keralit besteld via de webshop. Helaas door leveringsproblemen bij Keralit was er een vertraging in de levering. SWDS kon hier niks aan doen en vond het ook erg vervelend. Ik werd zeer goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Al met al is het na een aantal weken vertraging toch geleverd. Zeker een aanrader!

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Afspraken nakomen
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Slechte leverbetrouwbaarheid

Wat ik erg vervelend vind is dat tot en met de bestelling alles prima gaat maar direct na de bestelling volgt er een mailtje dat SWDS levering problemen heeft en dat het soms wel enige weken kan duren voor er geleverd kan worden. En uiteraard erf mijn bestelling slechts gedeeltelijk geleverd. Mijn planning is blijkbaar niet van belang. Ik zou het stoer vinden als jullie dat vooraf melden. Gr Rob van Dormolen

• Kennis & Vakmanschap

Snel en netjes geleverd voor een prima prijs

Alleen wat onduidelijkheid over lever datum.is anders wat bij aankoop wordt bevestigd. Maar alsnog snel.

• Afspraken nakomen
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

geweldige site

goed overzichtelijk en makkelijk te bestellen als je er niet uitkomt kan je altijd bellen voor info.

• Kennis & Vakmanschap

Ja wat moet ik er van zegen, het zit in plastiek en ik kan het pas half Juni gaan aanbrengen.

Dat weet ik pas als het is gemonteerd.

Vlotte afhandeling, prettig geholpen

• Kennis & Vakmanschap

Goede service en scherpe prijzen

Topservice

Bij het bestellen gaat het 99,99% goed. En die ene keer dat het fout ging werd het binnen een dag opgelost en kreeg ik het de volgende dag in huis

• Kennis & Vakmanschap

Ze doen wat ze beloven ...

Zowel de bestelprocedure als het leveren ging op een heel correcte manier ondanks dat de eerste levering niet helemaal compleet was. De nalevering verliep dan ook heel erg vlot daarna. Het bedrijf is bereid om elke (technische) vraag uitgebreid te beantwoorden. Ze denken mee om de klant zo goed mogelijke te bedienen. Top bedrijf

• Kennis & Vakmanschap

Komt afspraken na tegen scherp tarief

Prima bedrijf. Gedurende bestelproces constant geïnformeerd over levering. Scherp tarief en prima service.

Zuidbaan 506

2841MD Moordrecht

Over SWDS

SWDS is gespecialiseerd in onderhoudsvrije gevelbekleding van het merk Keralit. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij niet alleen een van de grootste leveranciers zijn, maar bieden wij ook de beste service en een gegarandeerd lage prijs. Vakkennis, advies, aandacht en service voor en na de aankoop is wat SWDS Bouw onderscheidend maakt. Help niet alleen onze service te verbeteren, maar ook toekomstige klanten bij het kiezen voor SWDS Bouw. Alvast bedankt voor uw tijd en moeite. Dit stellen wij op prijs!