Goed geholpen in de winkel en goed resultaat

We hadden op de site een mooi kleed gezien. Omdat we in de buurt wonen toch ook even in de zaak gaan kijken. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen. En uiteindelijk met een heel mooi kleed de deur uit gegaan. We zijn er nog elke dag heel blij mee. Hij staat prachtig!

Bezorgingsdienst echter slecht

In de zaak prettig koopadvies! Echter bezorgdienst dikke onvoldoende! Geplande afspraak niet geleverd .. wel melding dat wij niet thuis waren! Goede deurcamera en wij waren gewoon thuis. Via internet nieuwe bezorgafspraak gemaakt. Dag eerder wordt carpet als nog bezorgd. Camera beelden .. chauffeur kiepert carpet voor de deur .. drukt op de deurbel en vertrekt direct .. zonder te checken of wij thuis zijn!

Super geholpen en afgeleverd!

Heb hier voor de 2e keer een karpet gekocht en wederom tevreden.

Uitstekend !!

Uitermate plezierige bestelling bekleding trappen en overloop : voldoende keuze/kwaliteit , en goed advies inzake ideale trapbekleding . Flexibiliteit voor wat betreft leggen op korte termijn . En ja , bekleding door de eigenaren zelf was top ! Zo horen beklede trappen er uit te zien !!

Een en al vakwerk

Wat n bedrijf. We kennen ze inmiddels al 25 jaar. Deze mensen leveren alleen maar vakwerk. Je betaalt wat meer dan bij de gemiddelde Woninginrichting winkels maar daar krijg je zoveel voor terug. Kwaliteit en klasse. Vriendelijkheid en kennis in de winkel. Ze zorgen zelf voor het leggen van vloeren, ophangen raamdecoratie, vloerbedekking leggen. Trappen bekleden. En is er iets niet in orde, dan leveren ze ook nog eens n goede service

Een prima service

Heel prettig

Vriendelijk te woord gestaan , super dat we tapijt op zicht mee mochten nemen ! Zonder moeilijk gedoe ! Zeer tevreden en zal jullie zeker aanbevelen !

Vriendelijk en behulpzaam

Was een prima ervaring met goed advies.

Voortreffelijk geholpen

Werd fijn geholpen met duidelijke omschrijving van het matriaal.

Superzaak

Online een karpet besteld, duidelijke communicatie en advies, kleine aanbetaling en snel geleverd. Dus heel tevreden!

Een geweldige mooi wollen kleed

Goed advies en geduld om de juiste beslissing te nemen. Fijne mensen die er werken. Kleed kwam eerder dan gedacht. Het werd netjes uitgerold en neergelegd door vaklui. We zijn heel blij met ons kleed.

Uitstekend geholpen

Heel vriendelijk en prima service

heel goed geholpen.

goed meegedacht met onze wensen,en overzichtelijke winkel en veel keus

Ruime keus en goede service

Onze klassieke tapijt was na 12 jaar aan vervanging toe en daarom nu weer bij karpettenkelder een nieuwe gekocht. In de winkel wordt je op een prettige manier geholpen en er zijn voldoende modellen te zien. Het nieuwe tapijt is netjes thuis gebracht en op zijn plaats neergelegd. We hopen er weer jaren plezier van te hebben.

De kleden zijn keurig netjes afgeleverd en neergelegd. De mensen waren ontzettend aardig.

leuke winkel

groot assortiment in alle prijsklassen en goed geholpen door vakkundige mensen

verstand van zaken, voldoende keuze

Werden goed en snel geholpen door Linda. Toonde voldoende producten, via beeldscherm variaties op patronen. Gekocht product werd door andere medewerker keurig in onze auto geschoven.

Zeer goede service

Prima geholpen, ruime keuze en goed advies

Fijne service met stalen meenemen naar huis

Mooie voorraad, goede service...aanrader!

Goed en behulpzaam

Goede service Mooi kleed laten maken op maat

Klantvriendelijk en snelle levering

Telefonisch goed bereikbaar voor vragen. Snelle levering en goede prijs/kwaliteit. Ik ben zeer positief over dit bedrijf.

Goed advies en vlotte levertijden

Uiteraard hadden we e.e.a. al bekeken op het internet (goede site), maar dan toch is het prettig als je vragen hebt, dat die adequaat worden beantwoord, dat je goed advies krijgt en dat er ook vlot kan worden geleverd. Zo zou je het overal wel willen hebben.

Heel vriendelijke mensen, ruim aanbod in de toonzaal

Ruim aanbod van karpetten in de toonzaal, deskundig en bekwaam geholpen. Bereid met ons mee te denken ivm het weghalen van de oude parketten. Heel vriendelijk.

Prima geholpen

Ons kleed is op maat gemaakt met een zelf uitgekozen dessin en zelf gekozen kleuren. De kleurstalen hebben we mee naar huis kunnen nemen zodat de kleuren perfect afgestemd konden worden met de meubels. Het eindresultaat mag er dan ook zijn! We zijn er superblij mee

Vriendelijke service, veel keuze, nette aflevering

Vriendelijke service, veel keuze, nette aflevering binnen de toegezegde termijn.

Anthonetta Kuijlstraat 109

3066GS Rotterdam

010 210 33 00

Over Rion / Karpettenkelder

Karpetenkelder is een webshop, winkel & showroom in vloerkleden en karpetten. Karpettenkelder in Rotterdam biedt een veelzijdige collectie vloerkleden.