Dat het goed brand

Nvt

Zoals wij door de jaren heen gewend zijn van jullie. Levering is altijd op de gevraagde dag. Vlotte levering, professioneel en vriendelijk. Kan niet beter. Dank je wel.

super

Na een vorige levering door een andere transporteur heeft Pure Power na een belletje het gelijk geregeld! Werd keurig op tijd gebracht, vriendelijke chauffeur en een nette levering.

Mooi op tijd geregeld! Goede kwaliteit!

Prima product en levering, maar informatievoorziening kan beter.

De aankoop via de website loopt soepel. Het product is ook op de afgesproken dag geleverd. Ik heb echter geen tijdslot gekregen wanneer de levering precies zou plaatsvinden en zou dus de hele dag thuis moeten blijven. Ook op de dag zelf geen verdere informatie ontvangen.

Prima pellets, prima bezorging!

Eerste klas pellets waar ik al jaren bestel. Snelle afhandeling en..compliment elke keer weer voor de bezorging. Tevoren wordt gebeld, pellet zakken worden geseald op de oprit geplaatst.

vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijk en goed geholpen

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. De gekochte spullen zijn van goede kwaliteit.

Snelle en keurige levering

Topkwaliteit pelletkorrels

Snel top en netjes

Komt aan lost belt optijd

Zoals altijd werd mijn bestelling snel en volgens afspraak geleverd

Zoals altijd werd mijn bestelling snel en volgens afspraak geleverd

Altijd weer goed

Fijn dat er een half uur voor levering wordt gebeld

De geleverde pellets EN-A1 doen het prima met een schone verbranding

Goede levering goed verpakt en tot nu toe geen kopote zakken gehad dat heb ik wel anders gehad

Altijd op tijd super levering

Heel tevreden!

Aardige chauffeur heeft de bestelling keurig afgeleverd en in de garage gezet. Stevige zakken, scheuren niet bij oppakken etc. Kachelruitje wordt bijna niet zwart! Weinig as en fijne warmte. Erg tevreden.

Goede kwaliteit, snelle levering en (binnen de gekte van de huidige markt) een passende prijs.

Snelle en adequate levering

Had pellets besteld en de levering verliep geolied. Nu ze nog uitproberen. Maar de dienstverlening is in ieder geval uitstekend.

Goed en snel

Snelle levering, duidelijke afspraak en goede pellets

Snelle levering, duidelijke afspraak en goede pellets

Altijd correct

Nvt

Altijd zeer correct en betrouwbaar.

Ik heb al jaren pure power pellets en altijd prima geregeld. De pellets branden uitstekend. Ik bestel altijd 10 kg zakken anders wordt het ons een beetje zwaar. Ook dat bevalt prima.

Goede oprechte service

Kwaliteit en prijsverhouding goed. Snelle service Duidelijke en een overzichtelijke website

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst