Top alles volgens afspraak

Alles geleverd zoals afgesproken niet de goedkoopste maaaaaar leveren wel eerlijke zaak, zijn veel malefide leveranciers van pallets

5 STERREN!

Heel tevreden. Hele vriendelijke chauffeur heeft de bestelling in de garage gezet. Product is goed verpakt. De houtpellets branden top!

Bestellen Datum kiezen Nerjes worden gebeld En afleveren. Gewoon perfect

Goede kwaliteit en levering

1e keer besteld maar zeer tevreden over de kwaliteit van de pellets

snelle klevering tot in de garage

mbv kooiaap

Bezorger ging erg ruw te werk

Bezorger was gehaast en heeft met zijn kooiaap mijn heg onherstelbaar beschadigd. Er is echt een groot gat in gemaakt toen de bezorger een draai maakte. Ik ben hier behoorlijk ontstemd over en heb dit ook bij pelletkachels Ter Aar, door wie ik naar jullie was doorverwezen, gemeld. Zij hebben inmiddels ook foto’s van de schade.

Een top bedrijf

Elk jaar bestel ik een palet. De levering gaat altijd op tijd en wordt netjes bij de deur neer gezet. Gr ron

Volgende keer weer bestellen

Makkelijk te bestellen via website. Pellets zijn prima. Betrouwbaar.

Komen afspraak goed na, bellen keurig een half uur voor aankomst, zetten de bestelling netjes in de garage.

Betrouwbaar

Ergens anders zijn vast goedkopere pellets te krijgen. Maar ik heb voor de 2de keer een pellet pure power mix gekocht. Omdat deze veel warmte geven en als ik ze hier bestel weet ik zeker dat ze geleverd worden. Hele snelle levering tot in de schuur. Telefonisch ook goed bereikbaar en duidelijk en vriendelijk antwoord gekregen.

Geweldige service en levering

Vlotte levering. Goede afspraken die nagekomen worden. Vriendelijke chauffeur.

Goede pellets alles conform wens geleverd.

Goede pellets, keurig geleverd!

Top product

Brand goed meer warmte en kachel en ruitje blijft nagenoeg schoon

Geweldige pellets en zeer goede service

Levering top

Goed verpakt ,snelle levering ,op tijd van tevoren gebeld ,weet wat ik van nu ga bestellen

Goede pellets

Had via Xylo handelsonderneming twee pallets besteld waarvan de ene hele mooie lichte pellets bevatte en de andere pallet zit een een mix van lichte en donkere pellets in de zakken. Ze branden goed en weing as maar weet nu niet of het 100% naaldhout is.

Prima en snelle service

Snelle levering. Pallet met zakken zeer goed verpakt. Uitstekende pellets. Bestellen hier al geruime tijd, bevalt prima.

Correct, netjes, beleeft

Bestelling keurig binnen afgesproken tijd afgeleverd. Pallet tot in de schuur geplaatst. Helemaal top!

goede service

De website is duidelijk en de korrels worden snel geleverd volgens afspraak. TOP

Toplevering

Voor de eerste keer besteld, keurig gebeld dat ze der bijna waren en netjes afgeleverd!!

Snel en duidelijke afspraak tot bestellen.

De bestelling plaatsen gaat soepel en overzichtelijk. Je kan gemakkelijk zelf een datum prikken in de agenda. Duidelijk uitleg ontvangen via de email. Het bezorgen van mijn pellets was volgens afspraak. De chauffeur deed zijn best om in de wijk een goede plek voor de aflevering te vinden.

Super levering

De ene dag besteld, 2 dagen later bezorgd door een vriendelijke chauffeur die netjes een half uur voor aankomst een belletje naar ons heeft gedaan.

TOPPP

Goede bezorging .mooi op tijd volgens afspraak

Prima geholpen door de chauffeur, alle moeite gedaa

Keurig en op tijd geleverd helaas was de ruitreiniger stukgevallen, maar dat wordt gemeld en zal wel goed konen

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst