Top aflever chauffeur

De pellets zijn van goede kwaliteit en branden erg mooi in onze pellet cv, dus we kopen ze jaarlijks. Deze keer dikke complimenten voor de chauffeur die de twee pallets pellets afleverde. Vriendelijke jonge die de pallets zelfs in de garage op de plek heeft gekregen met wat heftruck gymnastiek. Heel fijn! Want scheelde veel gesleep. 5 sterren voor deze chauffeur.

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Ook een pluim voor de bezorging. Chauffeur levert het keurig af

Levering zoals afspraak

De pellets gebruik al een seizoen en bevallen heel goed.

Snelle levering voor een redelijke prijs.

Ondanks de flinke prijsstijging van pellets in de loop van afgelopen jaar, dit jaar opnieuw pellets gekocht tegen een redelijke prijs. Ik was net op tijd om nog gebruik te kunnen maken van een leuke voorjaarsaanbieding, waardoor ze zelfs €40 goedkoper waren dan vorig jaar. Enige min puntje is het feit dat er nogal wat gruis in sommige zakken zit waardoor de kachel minder goed brandt. Positief is de prijs, vooral vergeleken met de prijs in de bouwmaŕkt. Fijn is ook dat er geen extra kosten worden berekend voor aflevering aan huis.

Betrouwbare leverancier

Al aantal keren pellets besteld. Telkens geleverd zonder problemen.

Al 5 jaar tevreden klant.

Prima service.

Correcte afhandeling.

Perfect product.

Erg tevreden!

Super houtpellets! Altijd goede kwaliteit. Bezorging verloopt ook perfect. Van te voren gebeld en op de gewenste plek neergezet!

Uitstekend op tijd geleverd

Nette levering van prima pellets

Duidelijke omschrijving en levering van dit product.

Alles volgens afspraak

zeer goed.

chauffeur en levering volgens afspraak. helemaal goed. 1 minpuntje 1 zak was stuk. Groeten J. Blom

zeer goed

Blijf klant

Uitsteken

Zeer goede service.

De beste pellets

Weinig vervuiling van de kachel

In het verleden altijd correct.

Mijn volgende Pallet wordt over 14 dagen geleverd.

komen afspraken na

ook als er door onvoorziene omstandigheden iets gewijzigd moet worden wat leveringsdag betreft wordt dit geregeld.

Goede pellets

Goede pellets wijzig stof . Maar wel duur.

Prima sevice

Ik bestel mijn pellet korrels al jaren bij pure power. Goede korrels netjes afgeleverd en op zijn plek gezet.

Ik bestel er al jaren. Altijd correct en op tijd geleverd

Ik bestel er al jaren. Altijd correct en op tijd geleverd

Besteld en snel bezorgd bezorger is zeer bekwaam en behulpzaam

Zeer tevreden de levering

Prijs valt nog steeds tegen.

Levering is ok, maar prijs is nog steeds onnodig hoog.

Pellets zijn goed ontvangen, chauffeur doet moeite om de pellets op de juiste plaats te zetten. Daarbij is hij heel vriendelijk. Gr. Ad

In 1 woord top.

Keurig halfuur voor levering gebeld dat het er aan kwam. Super vriendelijk en behulpzame chauffeur.

Bezorging top

Dankzij Pure Power wordt het bij ons thuis niet kouder