Super en snel geleverd, zoals het hoort.

In deze tijd met veel oplichters in de pellet business een stabiele factor. Snel besteld en snel geleverd.

Top pellets, snelle levering

Pure Power blanke pellets besteld en snel binnen 2 dagen geleverd. Pallet met 66 zakken van 15 kg netjes in de garage gezet door vriendelijke chauffeur. Echt top pellets, kachel brand veel rustiger.

goede service, goede levering

goede service, goede levering

prima service

Idiote prijsstijging

De prijs van de pallets zo enorm omhoog is gegaan en krijg de indruk dat deze verhoging buiten proportie is. Als consument komt de gedachte boven dat er meergeld wordt verdiend over de rug van de koper

Snelle levering. Prijs mag wel war minder.

goeie pellets

komen afspraken na

Altijd goed

Mooie, verse korrels, goede informatieverstrekking en bezorger was erg aardig en helpend.

Duidelijke website goed te bestellen snelle levering

Snelle afhandeling, goede prijs, aardige chauffeur!

Pellets waren goed verpakt. Ook mooi dat je zelf de bezorgdag kon kiezen.

Alleen de prijs...

Alles is goed behalve de prijs..,

Komt altijd afspraken netjes na.

Ik koop al lange tijd bij hun en beveel dit bedrijf van harte aan. Ze zijn eerlijk en attent.

Top, kan niet beter

Top ervaring, alles goed verzorgd. Geleverd op de gewenste plek. Fijne en behulpzame chauffeur. Telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam bij vragen.

Goede kwaliteit, snelle levering op afspraak

Dit bedrijf werd ons aanbevolen door de kachel monteur en de pellet kachel verbrand ze bijna geheel dus weinig as en mooie vlammen. Pure Power is goed bereikbaar om telefonisch te overleggen ,dit is gezien de prijsstijging van hout en leveringszekerheid voor ons belangrijk.

Chauffeur belt van te voren dat hij er aan komt. alles word netjes binnen gezet

Levering zoals bij afspraak.

Het aangekochte product voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen . Zeer tevreden.

Goede kwaliteit pelletkorrels met een super bezorging

Altijd goede kwaliteit korrels, super in administratieve afhandeling met als toetje een correcte, vriendelijke bezorgdienst. Jammer van de huidige hoge prijzen van de korrels..

Bij een bestelling van bijna 1.000 euro verwacht ik andere service

Er kan altijd iets mis gaan bij een bestelling. Fouten maken kan, het gaat erom hoe je het oplost. Bij een bestelling van bijna 1.000 euro waar drie zakken zijn beschadigd tijdens het transport verwacht ik niet dat er wantrouwen is en of ik maar even foto's wil sturen. Jammer, een gemiste kans op goede service.

top

pallets keurig verpakt optijd aardige man die het bracht

goed bedrijf

ze staan voor wat ze zeggen

niets negatief meegemaakt !

zeer correcte en supersnelle levering

De bestelling werd zoals altijd zeer snel verwerkt en uitermate snel geleverd.

Correcte levering, goed product!

Wel duur, maar kwaliteitsproduct. Jammer dat de kosten voor dit product ook zo extreem zijn verhoogd t.o.v. voor de energiecrisis.

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst