Keurig geleverd

Meedenkende chauffeur om de pallet goed te plaatsen

Prima geregeld

Vlot geregeld, levering zoals gewenst. Wel wat grote vrachtwagen voor in woonwijk.

Keurig op tijd geleverd

Snelle levering en goede service

Mijn kachel moet nog aangesloten worden maar de 1000 kg pellets zijn al bezorgd. Ik kan niet wachten om de kachel gezellig aan te steken en de thermostaat op 13 te zetten, Dag gas!

fantastisch

met een gerust hart pelletkorrels bestelllen, komen afspraken na !!!

Top!!

Gemakkelijk bestellen, correcte aflevering. Over het product zijn we al jaren zeer tevreden.

Snelle service en levering van goede pellets

Zoals gebruikelijk vlotte levering door een behulpzame vrachtwagenchauffeur (chauffeuse in dit geval). Altijd een prettige ervaring en mijn vaste adres voor pellets.

Heel fijne bestelprocedure en de levering was heel fijn. De chauffeur vond het geen probleem om de pallet een stukje mijn terrein op te rijden om te lossen

Alles ging zoals er verteld werd.

Niks op aan te merken top geregeld.

probleemloos afgeleverd

Ik heb al ervaring met hoe dit alles werkt. dat scheelt. Alles liep gesmeerd.

Product wordt altijd op afgesproken datum goed verzorgd geleverd.

Prima geleverd

Helaas 1 defecte zak op de Pallet.

Door en door betrouwbaar

Er ging iets mis bij de bestelling on line wat ik nog niet had gemerkt. Een uur later werd ik opgebeld dat ik het teveel betaalde terug zou krijgen en dat gebeurde ook.

Prima, de pellet was netjes onder de carport neergezet ondanks dat ze geen telefonisch contact met ons konden krijgen. Dit werd ook nog vermeld op een geschreven brief. Top!

goede service en een telefoontje een 15 min. voor aankomst

goede service en een telefoontje een 15 min. voor aankomst

Zoals ik gewend ben

Zeer tevreden over de levering

Vlotte afhandeling, zowel bij bestelling als aflevering. Wel jammer dat de prijs zo hoog is opgelopen. Hopelijk gaat deze op enig moment net zo snel dalen als deze is gestegen, bijv. prijsniveau 2020 plus 20%.

prima pellets, helaas geen kooiaap

pellets bevallen erg goed. Speciaal hier besteld vanwege levering met kooiaap. Laat die er nu juist niet zijn en dus moesten wij, 67 en 71 jaar, behoorlijk sjouwen om de pellets in het voorraadhok te krijgen. Echt niet leuk dus. Kooiaap had nl. makkelijk vlak voor het voorraadhok kunnen komen. Juist de reden hier gekocht te hebben. Wel gebeld, men was verbaasd, zou transporteur erop aanspreken. Nog geen feedback gekregen tot nu toe.

Wat raar!?

Om een review vragen nog voor de bestelling is geleverd? Ik begrijp dat u uw producten rn service wilt verbeteren, maar dit is iets of wat vreemd. Bijstelling: gebeld door de chauffeur om half 9, leveren over een half uur: klopt! Op mijn verzoek achter het huis gezet. Keurig! Ik ben voorlopig tevreden.

Redelijk

Bij aankomst van de pellets had de chauffeur een grote kooiaap bij zich waar zij niet onder de carport kon komen,. Zodat wij alles moesten versjouwen . Vorige keer was er een pompwater bij , toen ging het een stuk makkelijker, en kon de pellet gelijk op de Plaats worden gezet!!

Heel goed brand dit al jaren

Perfecte levering altijd.

Prima levering

Goed contact met de chauffeur en alles verliep zo al afgesproken

Gode vrandkwaliteit

Als super goed

Pallets met te weinig zakken

zeker 6 pallets ontvangen met 65 i.p.v. 66 zakken ontvangen.

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst