Klasse pellets

Eerste klas pellets alleen jammer van de te hoge prijs.

Prima dienstverlening rond een goed product

Prima dienstverlening rond een goed product

Geleverd volgens afspraak

Niks op aan te merken

Samen denken voor het beste resultaat

Reeds jaren zijn wij vast afnemer van pelletkorrels bij Pure Power. Soms zijn zij iets duurder dan de concurrenten maar zij leveren altijd. Ook nu, met de krapte aan pelletkorrels, denkt men met ons mee en krijgen wij prima service van het bedrijf. Met de laatste zending ging er iets mis met de levertermijn maar wij werden hierover per mail geïnformeerd en hadden tijdig besteld.

Snelle levering naar wel 5 zakken kapot

Kwam er pas achter toen we ze naar de kelder moesten brengen We kregen 1 zak gratis Verder prima gegaan

Duur, maar super service.

Al enkele jaren koop ik hier mijn pellets. Prima kwaliteit, duidelijke afspraken, aardige bezorgers. Helaas is de prijs inmiddels bijna verdubbeld, maar dat is wereldwijd probleem helaas.

Prima pellets en prima levering.

We ervaren Pure PowerPoint als een goed bedrijf. Duidelijke site en snelle levering op de door ons gevraagde plek door correcte mensen. Helaas zijn de pellets erg duur geworden.

Pallets keurig geleverd! Zelfs dag eerder dan gepland! Werd door chauffeur uit Drachten keurig gebeld als het nu paste om de 66 zakken te brengen, lag op de route. Keurig met de aap in garage gezet! Service 1e klas! Jammer dat de pellets zo duur zijn geworden. Hopelijk krijgen we weer betere tijden!

Goed en snel geregeld.

Duidelijke website, snelle levering en de chauffeur neemt contact op voor levering. Fijn zo'n bedrijf! Wel jammer dat er alleen nog per hele pallet geleverd wordt en niet meer per halve pallet besteld kan worden.

Erg duur in 2 jaar tijd van 350 naar 899 euro.

Ik vind de stijging van de prijs exorbitant hoog. Ik zie de relatie niet tot de gas en/of kolen prijs. Kunt u mij nu eens een uitleg geven waarom dit is gebeurd? Ik begrijp het niet meer is Nederland echt gek aan het worden?

Perfecte pellets

Snelle levering dus niks op aan te merken netjes bij de deur gezet nee ik ben zeer tevreden

Prima, aardig, behulpzaam

Het zijn geen 5 sterren, omdat ik het leveringstijdvenster van een hele dag lang vindt. Een bericht op de dag ervoor wanneer de planning bekend is, had ik prettig gevonden. Het was nl. Wel een verrassing om al om 8.15 iemand aan de deur te hebben. Afgezien daarvan, keurige service.

overzichtelijke website, eenvoudige bestelling, snelle levering

Een bestelling plaatsen is gemakkelijk en overzichtelijk. De levering verliep heel soepel volgens afspraak. Uitstekende service!

Top bedrijf komt afspraken netjes na

Pallets zijn keurig op tijd geleverd. Ik ben van te voren gebeld waar de spullen neer gezet mochten worden. Top

er is nog niets geleverd

nog geen pellets gehad

Lang gewacht op de bezorging

De bezorging op zich was prima maar ik moest Van 8.30 tot 17.00 thuis wachten omdat ik niet wist wanneer de chauffeur zou komen. Er was beloofd dat ik gebeld zou worden maar dat is niet gebeurd. Het zou wel heel fijn zijn als je tenminste zou weten of de chauffeur ‘s morgens of ‘s middags zou komen. En het zou helemaal fijn zijn als ik het pallet weer aan u terg zou kunnen geven.

stinkend duur,en mindersociaal in prijs gestegen

in enkele maanden tijd mindersociaal duur geworden .per dag per week stijgende prijs te zien

Perfect afgeleverd en volgens afspraak.

Uitstekend en vlgs afspraak op tijd

Heel betrouwbare ervaring.

Ik ben zeer tevreden over Pure Power. Heel betrouwbaar, vooral in deze tijd met al die nep-sites. Je bepaalt zelf de afleverdatum en met behulp van een kooi aap is de big bag door een vriendelijke chauffeur in mijn schuur geplaatst.

Alles dik in orde

Online dienstverlening prima. Reageren op vragen, mail is prima en zorgvuldig. Levering telefonisch aangekondigd, pallet netjes op de gewenste plek geplaatst.

Geweldig bedrijf

Prima bedrijf. Alleen de vrachtwagenchauffeur moet eerder bellen dat ze er aan komt. Het is geen uur maar een kwartiertje.

Wederom keurig gedaan.

Goede pallets, komen afspraak na, netjes geleverd.

Snelle en goede levering

Op woensdag besteld en op vrijdag al geleverd.

Goede service leverancier en keurig geleverd op de aangewezen plaats.

Nette levering. Vriendelijke chauffeur.

Vriendelijk en snel

De pellets zijn tot in de garage gebracht mbv de kooiaap. Wat een service.

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst