Voldoet aan de verwachtingen. Nu hopen dat de geleverde pellets hetzelfde niveau halen.
Snelle en perfecte levering. De pellets zelf behoren tot de top.
Boy, bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Ik ben zeer tevreden met pure power pellets weinig residu!!
Goede service, vriendelijk personeel aan de telefoon
Geleverd op de goede dag en plaats. Geen probleem. Ik zou een uur vóór de tijd gebeld worden. Dat is niet gebeurt. Verder prima.
Bedankt voor de beoordeling Hans, wij zullen het bellen doorgeven aan onze transporteur! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Vlotte levertijd , goede kwaliteit. Goede hulp bij telefonisch contact. Zal pure power zeker aanraden .
Alles volgens afspraak
Bedankt voor de mooie beoordeling Sabine! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Vlotte levering
comform volgens afspraak geleverd
Niks op aan te merken.
Bedankt Tim voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Zoals alle eerdere bestellingen levert Pure Power conform afspraak en stuurt daarover diverse mailjes: je weet precies waar je aan toe bent. Maar Pure Power zet de verzending weg bij een transporteur (lijkt wel iedere keer een andere transporteur). Volgens de mailcommunicatie zou de levering plaatsvinden tussen 07:30 en 19:30 met een belletje vooraf. Maar de chauffeur belde ons wakker om 06:53 met de mededeling dat deze al voor de deur staat voor levering. Tijdige levering is prima, maar dit is wel erg vroeg!!! De drie sterren gegeven wegens de levering door de transporteur (Pure Power zelf zou van ons 5 sterren krijgen, maar ik kijk nu naar het gehele plaatje).
Bedankt voor uw beoordeling. Het is momenteel topdrukte en we zijn blij dat we überhaupt alle bestellingen op tijd uit kunnen laten rijden en onze klanten op tijd kunnen leveren. Vervelend dat het dan bij u heel erg vroeg is, maar gelukkig heeft u ze in ieder geval ontvangen. Mocht u in de toekomst een meer gerichte tijd willen, dan kunt u altijd voor een tijdslevering kiezen, dan komen ze niet meer zo vroeg. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Dik in orde.
De levering super De pellets te duur
Bedankt voor uw beoordeling, wel jammer dat u ons een 6 geeft enkel alleen vanwege de prijs. Helaas ziet de wereld er momenteel zo uit, dat die prijzen enorm zijn gestegen. Dit doet niets af aan onze kwaliteit en service. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Komen afspraken gewoon na: Netjes en beleefd. Top spullen, top bediening.
Bedankt Martien, mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Om tien uur ‘s avonds werden de pellets, door grote drukte op de wegen en het hopeloze verkeer rond de stad Groningen, nog bezorgd. Waar vind je dat nou nog? Chapeau!
Mooie beoordeling, bedankt! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Erg kwalijk dat de chauffeur zich niet aan de afspraak heeft gehouden om een uur van te voren te bellen dat hij onderweg is. Gelukkig was ik eerder naar huis gegaan anders had hij voor een dichte deur gestaan en had ik geen pellets gehad op de plek die ik had gewild.
We zullen dit oppakken met onze transporteur, bedankt voor het doorgeven. Jammer dat dit ons een 5 oplevert, we hadden dit graag anders gezien. Onze excuses! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Alles prima verlopen volgens afspraak
Bedankt voor de mooie beoordeling Meindert! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
andere pellets geprobeerd maar ga altijd terug naar pure power pellets
Fijn om te lezen Arie, bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Het enige minpunt is dat het meestal moeite kost de chauffeurs over te halen om met de pompwagen het pallet wat verder in de garage te zetten. Kost 5 minuten extra en bespaart mij een zere rug. Maar hun rooster schijnt er krap te zijn
Gaan we doorgeven aan de transporteur Hans, bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Altijd netjes geleverd. Alleen de prijs is nu natuurlijk hoger, maar dat is overal en de kwaliteit is iets minder geworden van de pellets.
Beste Eddy, Bedankt voor de mooie beoordeling! Onze kwaliteit is niet minder geworden, wij leveren nog steeds ENPlus gecertificeerde houtpellets :) Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
had graag gezien dat de chauffeur even had gebeld wat niet is gebeurt
Patricia, bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zullen de transporteur doorgeven dat er niet gebeld is en of ze hier op willen letten in de toekomst. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Duidelijke communicatie na koop. Aflevering goed geregeld en goed verpakt
Niels, bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Aflevering van de bestelling is zeer goed , maar heb alleen 65 zakken gekregen ipv 66 en zou graag m'n geld voor die zak terug ontvangen
Beste Anja, Dit is inmiddels geregeld! Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Goed geregeld
Word altijd netjes geleverd.
Bedankt Margareth! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Rijksstraatweg 102
7383 AV Voorst Gem Voorst