Keurig en snel geleverd op de afgesproken datum

Deze kwalitatief prima pelletkorrels gebruik ik al jaren. Pure Power levert ze snel, zorgvuldig, volgens de afspraken en met een goede kwaliteit-prijsverhouding. Toen ik kritische feedback gaf op een te snel verzonden klantonderzoek werd dit snel en professioneel opgepakt en werd de procedure aangepast. Ik beveel dit bedrijf dan ook van harte aan...

Geweldige vervoerder. Betrouwbaar, op tijd, belt van te voren, plaatst pallet in overleg op gewenste plek, etc.

Hoogwaardige korrels en goede service

goed materiaal op een nettemanier geleverd

De levering komt pas op 22 augustus maar eerdere leveringen zijn alrijd op de juiste dag bezorgd. Dus verwacht ik hetzelfde dit jaar.

Snelle keurige levering met behulpzame chauffeur

Een levering zoals het hoort.

Helemaal zoals je mag verwachten.

Altijd er goed

Wij bestellen al aantal jaren pellets hier. Komen altijd afspraken na en de pellets zijn van een hoog niveau.

Simpel en goed

Binnen een paar klikken besteld, levering naar keuze….gaat altijd goed.

Perfecte levering en goede pellets

Levering was perfect, pallet pellets werd bij mij op tijd en op de gewenste plek afgeleverd. Een heel klein kritisch puntje: De levering stond op een dubbele pallet. Pure Power pellets brand goed en schoon in pelletkachel. Ik stook deze al jaren zeer tevreden

Goede snelle levering en vriendelijke chauffeur

geweldig

Hele snelle service alleen zou het iets goedkoper kunnen.

goede afspraken en tijdige levering

pellets werden keurig op afgesproken dag geleverd, echter ligt vooraf vast dat de levering tussen 07.30 en 19.30 kan plaatsvinden. Liever gezien, dat op een dagdeel geleverd zou kunnen worden. Nu kan ik in principe die dag geen andere afspraken agenderen

Uitstekend pellethout

Wij gebruiken al jaren pure power, voor ons de beste pellets voor de pelletkachel. Brand goed en weinig as.

De pellets zijn goed en de bezorging niet volgens afspraak

De kwaliteit van de pellets heb ik absoluut geen klachten over. Maar dit is nu voor de tweede keer dat de bezorging niet volgens afspraak gaat. De afspraak is dat de chauffeur ongeveer een uur van tevoren even belt wanneer hij er ongeveer is. Dat nu dus weer niet gebeurd. Wat ik heel vervelend vind, ik had mazzel dat ik op dat moment thuis was anders hadden de pellets aan de straat gestaan waar ik niet blij mee was. En een sorry van de chauffeur was wel op zijn plaats geweest, maar die trok nonchalant zijn schouders op.

Goed, kan beter. Kwaliteit pellets moet nog blijken.

Vriendelijke bezorger. Heftruck ben ik bij andere leveranciers smaller gewend zodat de pallet in de garage gereden kon worden. Meer opvallende waarschuwing bij de bestelling vooraf beveel ik aan. Derhalve twijfel over volgende vraag over aanbevelen omdat ik ja of nee moet antwoorden. Daarom dus nee.

Goede afspraken, levering volgens afspraak

Krijgt snel reactie op de bestelling Fijn vind ik dat levering gratis is, en bijna voor de deur wordt neergezet

Alles volgens afspraak geleverd

gewoon zoals afgesproken

makkelijke site en keurig geleverd volgens afspraak

Vlotte levering op afgesproken tijd

De 66 15 kg zakken stonden heel scheef op de pallet. (Foto). Waarschijnlijk daardoor zaten in een aantal zakken in de bovenste lagen gaten, waardoor ik deze dicht moest plakken met tape om verlies van pellet korrels te voorkomen bij het vervoer.

Klantvriendelijk

Ik had online een foutje in verzendadres gemaakt maar dit werd na een telefoontje direct geregeld zonde gezeur. Top

Weet ik nog niet , dit is mijn eerst keer.

Totaal score geef ik omdat ik er geweest ben en netjes informatie heb gekregen.

Dik tevreden

Levering op afgesproken tijd. Gebracht door vriendelijke chauffeur die kundig de pellets in de garage heeft gezet. Kortom dik tevreden

Bestelling goed ontvangen.

Ok