Geweldige service

Netjes vooraf gebeld, keurig op tijd geleverd

Alles naar wens

Van bestellen tot levering. Alles top

Gewoon goed

Goed product voor normale prijseffecten en prima service

Prima bedrijf!

Altijd snelle en correcte levering!

Prima service en snelle levering!

Top!!

Fantastische pellets

Fantastische pellets met zeer weinig as door de perfecte branding. Voor onze Ilvar pelletkachel is het voor ons nog steeds de beste keuze.

netjes op tijd bezorgd

snel geleverd na bestelling. Nog wel in de kerstvakantie

Goede kwaliteit, snelle en nette levering

Gebruik deze pellets al jaren. Altijd goede kwaliteit.

perfect

perfect, top bezorger

Kwaliteit pellets op tijd geleverd

Al jaren bestel ik hier pellets, na alle tevredenheid. Helaas bij deze levering wel twee zakken kapot.

makkelijk

tot nu toe goede ervaring moeten nog geleverd worden

Perfecte performance van bestelling tot en met aflevering, Chapeau

Zie hierboven

Gewoon goed

Snel.en behulpvaardig

Prima product alleen de kwaliteit van de kunststofzakken is dit jaar slechter, december 2024.

Een uitstekend product met een korte levertijd en prima keuze in leverdatum. Dit jaar, dec 2024, voor het eerst in 7 jaar jammer genoeg twee gescheurde zakken gevonden in het pallet. Gaf wat extra opeuimwerk, klein minpuntje. Over het product, 5 sterren naaldhout met een goede warmteopbrengst, weinig as en minimale geur van de rookgassen, zijn we nog steeds zeer tevreden en zullen dit voorlopig blijven gebruiken. Kwaliteit heeft zijn prijs, maar je weet wel wat je krijgt.

Door dezelfde chauffeur afgeleverd als de vorige keer. Zeer hulpvaardig en meedenkend

Prima kwaliteit houtpellets en levering conform de gemaakte afspraak.

Ik gebruik al jaren Pure Power pellets. Dit omdat de kwaliteit prima is en er geen vuilresten in de branders van de kachel ontstaan of achterblijven. Door de kwaliteit is de hoeveelheid as ook beperkt. Verder gaat de bestelling en betaling digitaal en wordt er geleverd door de transporteur voor de deur en op het afgesproken tijdstip.

Zoals altijd, pellets perfect op tijd geleverd

Zoals altijd, top kwaliteit pellets perfect op tijd geleverd

Fijne pellets wel wat duurder maar goede kwaliteit bezorging goed geregeld

Zie hier boven

Goede werk je wordt netjes behandeld

Heel goed behandeld

SNELLE LEVERING

SNELLE LEVERING, CORRECTE BEZORGING

Goede pellets, fijn bedrijf, houden zich aan afspraken

Prima pellets die goed branden, stevige zakken die niet scheuren, goede bezorging die zich aan afspraken houden.

Keurig

Alles klopte vanaf bestelling tot aan levering

Altijd correct

Altijd makkelijk bestellen goede service en super bezorging.

Groot assortiment, Snelle en fijne levering,

Fijne mooie site. Ik had een vraag over een product. Goede service aan de telefoon. Snelle levering. Je wordt netjes gebeld . We werden een uur van te voren gebeld dat ze onderweg waren en gaven de tijd door. Heel fijn! Ook brachten ze netjes de pallet met pellets naar binnen.

Zeer goed zoals altijd ook altijd een zeer behulpzame chaffeur altijd vriendelijk en vrolijk

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst