Meerdere zakken niet goed geseald of beschadigd.

Afhandeling van de bestelling en de aflevering is goed gecommuniceerd. Wel een twee punten van aandacht: 1. Ik had aanwijzingen gegeven voor de chauffeur die komt afleveren. De Poolse chauffeur heeft deze niet kunnen lezen. 2. Maar liefst 3 zakken waren niet goed geseald en één zak was tijdens het klaarmaken van het pellet gescheurd. Hierdoor ontbrak er effectief een halve zak aan pellets.

Helemaal tevreden

Bestelprocedure heel duidelijk. Aflevering conform afspraak. Maximale tegemoetkoming bij gewenste plaatsing van bestelde pellets. Prijs helaas verdubbeld t.o.v. vorig jaar. Marktconform neem ik aan.

Er werden bij mij maar 2 Pellets afgeleverd

En wij zouden er 3 krijgen Wanneer komt die derde?

Levering op tijd echter kwaliteit minder

Van de 132 zakken (2 pallets) pellets waren er 13 niet goed afgesloten. Tot nu toe (5 jaar) was dit gemiddeld 2 per 66 zaken. Het niet goed afgesloten zijn kan er toe leiden dat de pellets vochtiger worden dan gewenst. Hoop dat de kwaliteit weer wordt als het in het verleden was.

Prettige ervaring

Prima geregeld. Snelle levering en nette bezorging tot bijna in de schuur. Belletje 45 minuten van te voren. Heel erg fijn. Hoef je niet een hele dag vrij te nemen.

Super snel besteld en geleverd.

Geen moeite met bestellen en twee dagen later stond het al op de oprit. Prima geregeld.

Redelijk tevreden maar met kanttekening

Drie zakken hadden kleine scheuren, waardoor wat korrelverlies optrad. Bovendien vond ik een stuk of tien zakken waar veel vergruisde korrels tussen zaten.

Goed, je wordt goed op de hoogte gehouden per mail.

Bestelling geplaatst, afleverdatum geselecteerd, voor de deur bezorgd. Ik ben goed op de hoogte gehouden via de mail. Ben een tevreden klant.

Snelle levering. Onlinewinkel is overzichtelijk. Netjes aan de deur geleverd volgens afspraak.

Prima ervaring

Vanwege toenemende pelletschaarste eerst email gestuurd met de vraag of de 100% naaldhout pellets wel op voorraad waren. Ze stonden op voorraad op de website, maar om teleurstelling te voorkomen toch gemaild. Donderdag via website formulier ingevuld, vrijdag al reactie dat pellets op voorraad waren. Hierop besteld. Betaald via ideal (toch spannend, had liever betalen bij chauffeur gehad) Keurig via email bevestiging. En op de dag van de (door mij gekozen) levering kwam de chauffeur het netjes brengen. Heeft het met een soort heftruck die bij een vrachtauto hoort de pallet met pellets netjes op de oprit bij de garage gezet. He enige schoonheidsfoutje was dat ik een uur van te voren gebeld zou worden door de chauffeur. Niet gebeurd. Chauffeur vertelde dat hij de gok had genomen of we wel thuis waren. Lastig, want de leveringstijd was tussen 07:30 en 19:00. Een flink tijdsslot. Al met al wel zeer tevreden.

Is eerste keer dat ik hier bestel, de ervaring tot nu toe goed. Netjes van te voren gebeld dat chauffeur onderweg is.

Prima.

Bezorging en aflevering waren prima met als opmerking wanneer op de vrachtbrief ook staat uurtje vooraf bellen en hij staat ineens voor de deur dan hadden we mazzel thuis te zijn.

Levering top

Levering prima - alleen kwaliteit van de zakken is niet erg best - meerendeel knapte open

Netjes en snel geleverd

Order op de afgesproken datum geleverd. Chauffeur belt een uur voordat hij voor de deur staat. Prijs tegenwoordig wat aan de hoge kant, maar dat is overal.

Hele goede ervaring, goed product en levering

Goede website en wat er op staat is ook op voorraad. Pellets geleverd door vriendelijke chauffeur, die van te voren belde wanneer hij in de buurt was. Goede verpakking.

Inmiddels hebben wij al 4 jaar een pelletkachel en hebben we bij verschillende leveranciers pellets besteld. De ene beter dan de andere. Omdat er bij veel leveranciers de pellets waren uitverkocht kwamen we uit bij Pure Power. Zij hebben snel geleverd en als klap op de vuurpijl zijn zij de enigen die de pallet met pellets IN de schuur konden plaatsen!! YESSSSS! Alle andere leveranciers moesten de pallet op de parkeerplaats achterlaten en sjouwden wij de zakken de schuur in. Nu hoeft dat lekker niet. Nu maar hopen dat de pellets ook fijn branden komende winter. De mussen vallen nu dood van het dak dus we laten de kachel voorlopig nog maar even uit :-).

Goede service.

Een prima en nette chauffeur.

Prima pellets

Mooie korrels, nauwelijks stof. Stevige zakken die niet scheuren.

Prima geregeld

Pallet werd netjes op de aangewezen plek gezet. Keurig gebeld de avond van te voren dat ze 8 uur s'morgens voor de deur zouden staan. Alleen jammer dat de prijs van een pallet bijna het dubbele is geworden in 2 jaar tijd maar dat was te verwachten. Tis niet anders.

De bezorging verliep uitstekend; chauffeur belde netjes van te voren en heeft de pellets bij mij in de garage neergezet. Ook erg tevreden over de houtpellets zelf; branden uitstekend, kwaliteit blijft goed!

DUUR!

Alles wordt duurder, maar 2x zo duur in een jaar tijd is niet normaal. We hebben de pellets nodig anders zitten we in de kou dus toch maar besteld. Laurens

Correct en zakelijk

Correcte Transactie volgens afspraak

Volgens afspraak en vlot geleverd

Perfecte afhandeling

Makkelijke bestelling, betaling en goede service van vervoerder (netjes pallet in de schuur gezet!)

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst