Na bestelling snelle levering

Alleen problemen met de bezorg datum. ( kan ook door mij zelf komen)

Gemakkelijk bestelt, slecht afgeleverd

Ik had gevraagd om een pompwagen/pelletwagen om de pellets in de schuur te plaatsen. De vervoerder had alleen een kooiaap. Deze was te hoog voor de schuur en dus moesten we de pellets met de hand achterin de schuur brengen. Niet echt geweldig op zo'n warme dag als op 4 augustus.

Zeer goede pellets

Uitstekende kwaliteit en branden zeer schoon op klein beetje as maar.

Alles is prima geregeld en op tijd

Ik ben zeer tevreden over de leveringen van Pure Power. Zeer goede pellets.

Levering altijd volgens afspraak!

Afspraken worden perfect nagekomen, levering is altijd op het afgesproken moment!

Zeer tevreden m.b.t. bestellen en leveren. Kwaliteit van de pellets zullen we in de koudere maanden

Nog niet van toepassing

Prima levering.

Het is nog geen winter dus de pellets op zich of brand technisch kan ik nog niet beoordelen. Ik vertrouw er op dat het net zo goed is als de levering, prima verlopen en op z'n plek in de garage gezet door chauffeur met kooi aap . Alles zeer netjes en aardige jongeman.

Levering werd niet zoals afgesproken aangegeven

Product in goed orde ontvangen, ook de levering met heftruck ging oké. Helaas belde de chauffeur pas toen hij voor het huis stond (in tegenstelling tot wat ik de mail stond, uur van tevoren bellen) waardoor ik op stel en sprong de oprit moest vrijmaken etc. Graag in het vervolg tijdig aankondigen.

Snel en prima geregeld

Chauffeur zet pallet op oprit

Tot nu meermaals levering gehad van pellets, altijd tot in garage gebracht. Kon nu niet? Waarom? Betekende voor mij een hele pallet van 66 x 15kg handmatig verplaatsen. Geen goede service.

Makkelijk bestellen en vlot geleverd

Vlotte aflevering door accurate chauffeur. Pallet keurig verpakt en zonder schade.

Prima geregeld maar het kan nog beter

Inmiddels alweer mijn vierde bestelling pellets ontvangen en tot nu toe is het altijd prima verlopen. Dat de prijzen flink zijn gestegen is overmacht maar ik denk dat het voor de consument iets goedkoper kan worden aangeboden door Pure Power. Door gebruik van éénwegpallets ipv een europallet kan voor de consument al een voordeel opleveren van minimaal 5 euro per pallet pellets. Ook het bestellen van meerdere pallets tegelijk kan beter beloond worden want de korting wat nu wordt aangeboden vind ik onredelijk. Daar kan in de transportkosten flink bespaard worden en het milieu minder belast.

Prima internetsite, snel besteld en de bezorging verliep vlot en goed.

Voortreffelijk

Pellets besteld Op afgesproken datum afgeleverd en de chauffeur belde op tijd De man heeft het keurig bij ons afgeleverd.

Mijn ervaring is prima

Snelle bevestiging en duidelijke communicatie; gezien de hoge prijs kies ik de volgende keer wel voor een andere leverancier c.q. ander merk

Vol verwachting maar vanmorgen geleverd

Pellets moeten nog geleverd worden. Dus moeilijk om nu al een review te plaatsen. Vandaag weer volgens afspraak geleverd Kunnen weer een tijd vooruit met deze kwaliteitspellets.

Komen de afspraken na alles op tijd

Wel wat issues bij levering, maar netjes opgelost door Pure Power

Aardige chauffeur, maar belde pas toen hij op locatie was ipv een uur van tevoren zoals afgesproken. Daarbij werden bij het plaatsen van de 2e pallet een 4 tal zakken van de eerst geplaatste pallet met de lepels kapot gestoken. Pure Power heeft daarna de 4 zakken vergoed, dus keurig opgelost.

Eenvoudige bestel mogelijkheid en een prima transporteur welke zijn afspraak tot op de minuut na kwam. Keurig met kooiaap op de gewenste plaats neergezet.

Goed product, voorlichting en verpakking. De levering is niet helemaal afgestemd op een bewoonde omgeving. Zo kon de heftruck niet de tuin in en heeft de chauffeur op de stoep gelost. Daarna heb ik met het handje alles gelost, pallet naar binnen gebracht en alles weer opnieuw opgestapeld. Dat moet toch anders kunnen. Met een kleine kraan had hij zo over de schutting de tuin ingetakeld kunnen worden. Lijkt me wel logisch met ladingen op grote pallets. Ook bij de bestelling heb ik de situering inclusief breedte van de poort opgegeven, maar kennelijk is de heftruck het enige beschikbare middel.

Super geregeld

Snel en volgens afspraak geregeld

Keurig bedrijf met een fijn en correct transportbedrijf waar ze gebruik van maken

Als vaste afnemer altijd correct geholpen helaas geen (quantum) korting bij meerdere pallets afname of voor vaste klanten

Netjes geleverd.

Nette levering en vriendelijke chauffeur. Belde netjes vantevoren volgens afspraak.

Alles volgens afspraak nagekomen

Geweldige ervaring, precies wat er afgesproken is en dat is zeker niet overal zo. Wij zullen zeker vaker bestellen.

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst