Na bestelling snelle levering
Alleen problemen met de bezorg datum. ( kan ook door mij zelf komen)
Beste Geke, Wat was er precies aan de hand met de bezorgdatum? Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Ik had gevraagd om een pompwagen/pelletwagen om de pellets in de schuur te plaatsen. De vervoerder had alleen een kooiaap. Deze was te hoog voor de schuur en dus moesten we de pellets met de hand achterin de schuur brengen. Niet echt geweldig op zo'n warme dag als op 4 augustus.
Beste Theo, Dat is inderdaad vervelend! Excuses voor het ongemak, we zullen dit met onze transporteur opnemen. Wel bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Uitstekende kwaliteit en branden zeer schoon op klein beetje as maar.
Bedankt voor de mooie beoordeling Dirk! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Ik ben zeer tevreden over de leveringen van Pure Power. Zeer goede pellets.
Bedankt Nellie voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Afspraken worden perfect nagekomen, levering is altijd op het afgesproken moment!
Nog niet van toepassing
Berto, bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Het is nog geen winter dus de pellets op zich of brand technisch kan ik nog niet beoordelen. Ik vertrouw er op dat het net zo goed is als de levering, prima verlopen en op z'n plek in de garage gezet door chauffeur met kooi aap . Alles zeer netjes en aardige jongeman.
Bedankt voor de mooie beoordeling Ben! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Product in goed orde ontvangen, ook de levering met heftruck ging oké. Helaas belde de chauffeur pas toen hij voor het huis stond (in tegenstelling tot wat ik de mail stond, uur van tevoren bellen) waardoor ik op stel en sprong de oprit moest vrijmaken etc. Graag in het vervolg tijdig aankondigen.
Dat is vervelend en absoluut niet de afspraak! Wij zullen het doorgeven aan de transporteur, onze excuses! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Snel en prima geregeld
Bedankt voor de mooie beoordeling Titia! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Tot nu meermaals levering gehad van pellets, altijd tot in garage gebracht. Kon nu niet? Waarom? Betekende voor mij een hele pallet van 66 x 15kg handmatig verplaatsen. Geen goede service.
Dat is niet de bedoeling Peter, wij zullen contact opnemen met de transporteur en komen er zsm bij je op terug! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Vlotte aflevering door accurate chauffeur. Pallet keurig verpakt en zonder schade.
Bedankt voor je mooie beoordeling Jos. Wat dienen wij te veranderen als bedrijf zijne om u het gevoel van een 10 te mogen geven? Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Inmiddels alweer mijn vierde bestelling pellets ontvangen en tot nu toe is het altijd prima verlopen. Dat de prijzen flink zijn gestegen is overmacht maar ik denk dat het voor de consument iets goedkoper kan worden aangeboden door Pure Power. Door gebruik van éénwegpallets ipv een europallet kan voor de consument al een voordeel opleveren van minimaal 5 euro per pallet pellets. Ook het bestellen van meerdere pallets tegelijk kan beter beloond worden want de korting wat nu wordt aangeboden vind ik onredelijk. Daar kan in de transportkosten flink bespaard worden en het milieu minder belast.
Bedankt voor de beoordeling Marco. Ik snap dat je denkt dat alles wat je aandraagt moet kunnen en wat we nu doen onredelijk is. Was dat maar waar, je hebt echt geen idee helaas. Dit is voor nu wat het is en hier zullen we het met z'n allen mee moeten doen. Nogmaals bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Prima internetsite, snel besteld en de bezorging verliep vlot en goed.
Mooie beoordeling Remco, dankjewel! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Pellets besteld Op afgesproken datum afgeleverd en de chauffeur belde op tijd De man heeft het keurig bij ons afgeleverd.
Bedankt Henk, voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Snelle bevestiging en duidelijke communicatie; gezien de hoge prijs kies ik de volgende keer wel voor een andere leverancier c.q. ander merk
Wij vinden de prijs ook jammer Rob, maar het kan helaas niet anders. Wel bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Pellets moeten nog geleverd worden. Dus moeilijk om nu al een review te plaatsen. Vandaag weer volgens afspraak geleverd Kunnen weer een tijd vooruit met deze kwaliteitspellets.
Originele beoordeling
Komen de afspraken na alles op tijd
Bedankt voor de mooie beoordeling Gijs! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Aardige chauffeur, maar belde pas toen hij op locatie was ipv een uur van tevoren zoals afgesproken. Daarbij werden bij het plaatsen van de 2e pallet een 4 tal zakken van de eerst geplaatste pallet met de lepels kapot gestoken. Pure Power heeft daarna de 4 zakken vergoed, dus keurig opgelost.
Beste Greetje, We gaan de 4 zakken vergoeden. Zou je even contact met me willen opnemen op [email protected]? Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Originele beoordeling
Eenvoudige bestel mogelijkheid en een prima transporteur welke zijn afspraak tot op de minuut na kwam. Keurig met kooiaap op de gewenste plaats neergezet.
Dank voor de prachtige beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Goed product, voorlichting en verpakking. De levering is niet helemaal afgestemd op een bewoonde omgeving. Zo kon de heftruck niet de tuin in en heeft de chauffeur op de stoep gelost. Daarna heb ik met het handje alles gelost, pallet naar binnen gebracht en alles weer opnieuw opgestapeld. Dat moet toch anders kunnen. Met een kleine kraan had hij zo over de schutting de tuin ingetakeld kunnen worden. Lijkt me wel logisch met ladingen op grote pallets. Ook bij de bestelling heb ik de situering inclusief breedte van de poort opgegeven, maar kennelijk is de heftruck het enige beschikbare middel.
Beste Nick, Vervelend! Ik zie wel uw notitie staan waar er heen genavigeerd moet worden, maar geen expliciete vermelding van een kooiaap of handpompwagen. In onze webshop hebben wij dit bij het bestellen extra vermeld, zodat dit soort dingen niet meer zo snel kunnen gebeuren. Ons advies is dus bij een eventuele volgende bestelling even expliciet aangeven wat er bij het leveren nodig is om de levering goed uit te voeren. Tevens zie ik dat u aangeeft dat uw poort 1 meter breed is, in onze webshop hebben wij in de FAQ vermeld dat onze pellets minimaal 1 meter breed en zelfs 1.20 meter breed kunnen zijn. U begrijpt dat de pallet dus niet door de poort kan en er geen andere optie is geweest. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Snel en volgens afspraak geregeld
Bedankt voor de mooie beoordeling Anne! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Als vaste afnemer altijd correct geholpen helaas geen (quantum) korting bij meerdere pallets afname of voor vaste klanten
Beste Simon, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij hebben wel korting bij afname van meerdere pallets, deze worden in de webshop automatisch verwerkt. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Nette levering en vriendelijke chauffeur. Belde netjes vantevoren volgens afspraak.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Geweldige ervaring, precies wat er afgesproken is en dat is zeker niet overal zo. Wij zullen zeker vaker bestellen.
Welkom Bram en bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Rijksstraatweg 102
7383 AV Voorst Gem Voorst