keurig bezorgd en op de gewenste plek neer gezet, door aardige chauffeur.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Snelle service, zeer vriendelijke bezorging tot in de garage!
alles perfect geregeld
Goede service en snel geleverd. Alleen dit maal verschillende zakken stuk en minder er in . En nu helaas ook nog veel te duur.
Netjes een uur van te voren gebeld. Zeer vriendelijke vervoerder. De pallet met de kooiaap in de garage gezet. Wederom zeer tevreden.
Fijn Rob en bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Goede communicatie via de mail en perfect afgeleverd tot de voordeur door 2 hele vriendelijke chauffeurs.
Bedankt Jasper, erg mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Telefonisch Goed bereikbaar en een fantastische chauffeur die echt zijn best doet om netjes en met zorg te bezorgen. De prijzen stijgen wel te hard van die korrels. Dat gaat helemaal nergens over.
Dank voor de mooie beoordeling Maarten! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Al een aantal jaar bestel ik bij dit bedrijf mijn pellets. Kwaliteit is prima, nog nooit problemen gehad. Levering gaat ontzettend snel. Chauffeur belt een uur van tevoren zodat je rekening kunt houden met het levermoment. Dus een aanrader.
Mooie beoordeling Ab! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
duidelijke website, goede levering, correcte mailverzorging qua info
Henk bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Zoals hierboven
Bedankt voor de mooie beoordeling Heinrich! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Goede levering, was een tijdspanne van 12 uur, maar na een belletje, kreeg ik ongeveer de tijd door. Chauffeur nam de moeite om de pellets op de mijn gewenste plek neer te zetten De pellets nog niet gebruikt.
Bedankt Rob voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Prettig
Snelle levering en een goede service als er iets mis is
Bedankt voor de mooie beoordeling Marcel! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
De schauffeur van de bezorgdienst was aardig en heeft de pallet geplaats waar ik hem wilde hebben. Twee zakken met houtpellets waren kapot doordat er spijkers uit de oude pallet staken. Veel houtpellets op de vloer van de garage.
Beste Henk, Wat vervelend! Zou u foto's van de kapotte zakken en de pallet met de spijkers willen mailen naar [email protected]? Wij zullen uw klacht dan in behandeling nemen. Bedankt voor uw mooie beoordeling en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Ook de vervoerder was zeer vriendelijk en behulpzaam..
Cor, bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Online alles geregeld, bevestiging mail ontvangen. De chauffeur belde volgens afspraak om te zeggen wanneer hij voor mijn deur zou staan. Pallet mooi op de stoep gezet voor mijn huis. Kan ik voorlopig weer stoken. Top!!
Richard, bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Levering prima, was alleen jammer dat er twee pelletzakken lek waren. Gevolg van vervoer. Grote hoeveelheid pellets uit de vrachtwagen moeten vegen om op te slaan.
Wat vervelend! Zou u ons foto's kunnen mailen ([email protected]) zodat wij uw klacht in behandeling kunnen nemen? Wel bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker
Snelle levering.wel een paar zakken stuk.maar is gemeld door .ontzettend goede en aardige chauffeuse. Hoor ik denk ik nog wel wat van .tevreden in ieder geval..
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mocht u nog niets gehoord hebben mbt de kapotte zakken, zou u ons dan een mailtje willen sturen hierover naar [email protected] Excuses voor het ongemak, maar wel bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker
Pellets zijn netjes geleverd op de dag dat we hebben aan gegeven. Ook netjes in de garage geplaatst. Alleen is er niet een uur van te voren even gebeld dat ze kwamen en was ik dus de hond uitlaten waardoor mijn kinderen het moesten regelen.
Beste Peter, Dat is inderdaad erg onhandig. Wij zullen dit melden aan onze transporteur, zodat dit in de toekomst niet weer fout kan gaan. Wel fijn dat u de pellets in goede orde heeft ontvangen. Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker
Geen levering met kooiaap, gevolg dat mijn partner moest sjouwen terwijl ze over twee maanden een nieuwe knie krijgt! Geef dan niet aan op site, levering met kooiaap, indien gewenst. Er waren best wel wat zakken kapot, beetje jammer.
Goedemorgen, Dat is inderdaad niet netjes, onze excuses! Hoeveel kapotte zakken zijn er en kunnen wij hiervan foto’s ontvangen? (U kunt deze sturen naar [email protected]). Wij zullen na ontvangst van de foto's uw klacht in behandeling nemen en er zo spoedig mogelijk bij u op terug komen. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl please consider the environment before printing this email
Netjes en vlot geleverd. Vriendelijke behulpzame chauffeur
Fijn om te lezen dat er een extra zak bij opgelegd is, zodat u toch een volledige pallet met pellets heeft. Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Perfecte service de pellets netjes in de garage neer gezet. Aardige bezorger ga zo door.
Dat zullen we zeker doen! Bedankt voor de mooie beoordeling Dick! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Er was een klein probleempje met de levering van 2 pallets met zakken pellets. Na telefonisch overleg een mail gestuurd en direct antwoord dat het in behandeling is en dag later mail met oplossing.
Bedankt voor de mooie beoordeling Bennie! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Prijs kwaliteit klopt helemaal. Waarschuwde voor stijgende pellets prijs, netjes van ze. Meteen besteld voor je weet maar nooit. Volgende keer bestellen we zeker weer hier.
Bedankt voor de mooie en fijne beoordeling Erwin! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Snelle en goede levering.
Mooie beoordeling Joost, bedankt! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Rijksstraatweg 102
7383 AV Voorst Gem Voorst