Zeer te vrede.

Goed behandeld.

Goede pellets

Vlot besteld, en geleverd. Netjes gebeld door chauffeur

Op de gevraagde dag geleverd netjes met een kooiaap op de gevraagde plaats gezet.

Goed product!

Voldoet aan onze verwachtingen. Service van het vervoer van de pellets is goed geregeld!

netjes en correct af geleverd

is mijn eerste keer dat ik van deze firma pellets gekocht heb . netjes en volgens afspraak geleverd, nu nog ff afwachten of ze goed branden.gr theo

heel goed

Altijd goed!

Netjes op tijd bezorgd. Chauffeur belde keurig van te voren en de pallet is op de juiste plek in de garage gezet. Ook erg tevreden over de houtpellets; branden perfect!

Redelijk

Goed maar chauffeur heeft wel zakken stuk gemaakt en ik heb gevraagd om een pompwagen met bestelling verder was alles goed gegaan

precies zoals afgesproken

de vrachtwagenchauffeur belde dat hij eraan kwam .Vriendelijke chauffeur ,heeft gelost op de aangewezen plek en is weer vertrokken

prima service

De volledig met plastic ingepakte pellet die je rustig in de regen kon late staan zonder dat de pellet korrels nat zouden worden,. werd voor aan de deur geleverd,. Vriendelijke mensen en een snelle levering.

Alles goed

Correct afgehandeld

Levering op aangegeven tijd, snel en zonder schade !

Gewoon goed.

Gewoon goed

Op tijd geleverd chauffeur zeer behulpzaam ,belde dat hij er over 40 minuten zou zijn correct prima en het product is top

Goed en snel correct geleverd

goed geregeld met een duidelijke leverings tijd wat een uur vooraf word doorgebeld

Perfect geregeld

Netjes afgeleverd

Zeer goed!

Zeer goed!!

Keurig van te voren gebeld.

Keurig op tijd geleverd. Het plastic waarin de pallets zitten is niet meer van goede kwaliteit. Bij de andere leveringen was dit veel beter.

Conform afspraak geleverd

Goede pellets die zorgen dat E kachel ook minder vervuild.

Levering van Pure Power pelletkorrels door chauffeurs kan beter

Had melding gedaan over dicht bij huis te leveren. Is gebeurd. Was in verleden niet goed gegaan. Deze chauffeur zei geen pompwagen bij te hebben. Had ik niet gemeld dit wel nodig was. Chauffeur zei wel een electrische pompwagen bij te hebben maar wildde deze niet gebruiken. Op aandringen heeft hij deze electrische pompwagen toch uit de trailer gehaald en het pallet bij de poort achter geplaatst. Jammer van het moeilijk doen door verschillende chauffeurs.

Ik vond het erg jammer dat er niet aan de afgesproken datum gehouden werd

Ik heb een bestelling gedaan. En ik heb daarbij een leverdatum ingevuld. Later kreeg ik bericht dat de datum gewijzigd was naar een paar dagen eerder 25 maart. Ik heb contact opgenomen met pure power en ze konden niet vertellen hoe laat de vrachtwagen kwam . Ik heb dus de hele dag vrij genomen. Maar er kwam niemand. Ik ben misschien wel 20 keer naar de weg gelopen om te kijken of ik wat zag. Om 5 uur heb ik de computer opgestart en dan zie ik dat ik smorgens een mailtje heb gekregen dat het toch maandag 28 maart werd in plaats van vrijdag de 25 ste. Heb ik daar de hele dag vrij voor genomen om te wachten op niets. Waarom wordt er een mailtje verstuurd en niet even gebeld? Ik ben denk niet dat ik nog weer een keer bij jullie bestel.

Snelle levering.

Chauffeur, de pallet tot in de garage weggezet. Top service.

super, top geregeld, altijd keurig op tijd vlgs afspraak

super, top geregeld, altijd keurig op tijd vlgs afspraak

Snel, goede service, vriendelijk!

Vrijdag besteld, maandag in de kachel! Dat werd helemaal waargemaakt. Toen er iets met de betaling niet lukte kreeg ik supersnel een alleraardigste telefoniste aan de lijn die me prima door alle stappen heen hielp om op een alternatieve manier te betalen. De chauffeur belde inderdaad een uur voor bezorging op en kon daardoor de extra aanwijzingen mbt de aanrijroute in zijn navigatie zetten. Met zijn meeneemheftruck kon de chauffeur de pallet pellets tot onder onze carport plaatsen. Supervriendelijk en zeer behulpzaam. Heel tevreden met PurePower en we gaan daarom ook zeker onze volgende pallet hier bestellen en zullen PurePower aanraden bij andere pelletkacheleigenaren!

Goede medewerkers en altijd correct aan de telefoon

Fijn personeel, komen altijd afspraken na, goede levering en het wordt altijd netjes op z’n plaats gezet.

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst