Altijd correcte levering en volgens afspraak. Nu bij transport problemen een snelle oplossing geregeld.
Beste Henk Jan, Bedankt voor de mooie beoordeling, bedankt voor uw begrip! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Door leveringsproblemen heb ik mijn bestelling nog niet mogen ontvangen, dus kan ik dit nog niet volledig beoordelen. Pluspunt is dat ik netjes op de hoogte ben gehouden dat er vertraging is ontstaan.
Beste Harry, Ik stuur u een verzoek tot aanpassing, zodat u na de levering alsnog kunt beoordelen :) Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
De pellets zijn prima. Alleen de bezorging was een drama. De chauffeur die ze kwam brengen had een hele hoge heftruck bij zich en geen handpompwagen. Hij kon dus niet onder de garage deur door terwijl op de website vermeld staat dat de pellets geleverd worden op de plek waar je ze wilt hebben. Dat ben ik ook gewend bij andere leveranciers waar ik eerder pellets heb besteld. Gevolg was dat ze half op de weg werden neergezet en ik (vrouw van 65) al die zakken stuk voor stuk de garage in heb moeten dragen. Daar was ik bepaald niet blij mee. A. Schippers
Beste mevrouw, Dit is absoluut niet de bedoeling. Ik stuur u zometeen een e-mail met daarin een kortingscode om u tegemoet te komen hierin. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Goed geholpen, komen afspraken na en denken goed mee
Dit is de eerste keer dat ik pellets heb besteld bij Pure Power. De communicatie is zeer uitgebreid en vriendelijk. De site is duidelijk en geeft veel informatie over de pellets. Het bezorgen werd een paar dagen uitgesteld maar dit is nu ook in orde. Hierover werd ook duidelijk gecommuniceerd. Ik kan dit bedrijf dan ook bij u aanraden.
Bedankt voor de mooie beoordeling Frits! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Al veel vaker besteld bij pure power en service eigenlijk altijd prima. Op afgesproken dag van levering niet gebeld en geen pellets. Mail gestuurd, dag later te horen gekregen dat er logistieke problemen waren. Kan gebeuren maar het zou fijn zijn als ze voor dag van levering of op de dag zelf laten weten dat het niet lukt. Nu voor niets vlakbij huis gebleven de hele dag. Gewoonlijk perfecte levering en wordt altijd netjes klein uurtje voor ze er zijn gebeld, dit keer waarschijnlijk pech.
Beste Stefan, Wij snappen wat u aangeeft. Het zou zeker fijn zijn als de dag voor levering of op de dag zelf wij u hadden kunnen berichten. Wij hadden het fijn gevonden als onze transporteur de transportproblemen een week eerder hadden kunnen aangeven, maar helaas werkt dat niet altijd zo. Wij zijn hierin ook overvallen en zijn met man en macht bezig om alle achterstand die hierdoor is ontstaan weg te werken. Wij hebben de klanten wel geïnformeerd via een mailing en tevens via onze webshop. Wellicht is dit aan uw aandacht ontsnapt. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Chauffeur belde mooi op tijd en bracht, het pallet mooi voor de deur. Top
Beste Roelof, Bedankt voor de mooie beoordeling, dit is zoals wij het wensen voor onze klanten! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
alles netjes zoals het hoort
Prima product en tot gisteren ook levering op afgesproken datum. Deze keer was levering gepland op 15 maart, doch werd op deze dag verschoven naar een week later. Jammer. Pluspunt is wel dat dit op 15 maart 's ochtends naar mij gecommuniceerd is.
Beste Jan, Bedankt voor de mooie beoordeling, momenteel hebben we qua transport te maken met onmacht en zijn we met man en macht aan het werk om dit zsm op te lossen. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Zoals gewoonlijk , op de hoogte gebracht , wanneer , hoe laat , en ook een mail toen het vanwege ,,iets "moest worden uitgesteld , met de verontschuldigen erbij. Dus bravo !!!
Beste Ankie, Bedankt voor de mooie beoordeling en uw begrip! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Ik ben even in afwachting van de levering. Maar als jullie ook op tijd leveren krijgen jullie een 10.
Vanaf dat ik pellets gebruik, snelle levering, geen enkele reden voor klachten.
Bedankt voor de mooie beoordeling Wim! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Meestal op tijd gebeld voor de levering. Bij de hal
Theo bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
De afgelopen jaren al diverse malen met volle tevredenheid een hele pallet met pellets besteld. Vooral het kunnen selecteren van een bezorgdag en de constante kwaliteit van de pellets, zorgt ervoor dat wij hier telkens weer terugkomen. Ondanks dat de pellets zich momenteel prijstechnisch aan de bovenkant van de markt bevinden.
Bedankt voor de mooie beoordeling Ton! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Wel jammer dat de snelle levering niet meer haalbaar is evenals de enorme prijsstijging.
Dat vinden wij ook Ruud, maar gelukkig zijn de langere levertijden van korte duur en werken wij hier met onze transporteur met man en macht aan. Prijzen hebben we helaas niet in de hand.... Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
snelle goed service duidelijke site. goede info over de levering
Bedankt voor de beoordeling Willem! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Snelle levering en fijn contact bij mijn vraag via de telefoon. Maar de chauffeur zegt dat hij niks weet van bellen een uur voordat geleverd wordt. Terwijl dat wel beloofd is en ik er speciaal om gevraagd heb. Ik heb de chauffeur hierop aangesproken en hij had geen idee waar ik het over had. ‘Dat doen we nooit!’ zei hij.
Beste Yvonne, Dat is vreemd, want dit zijn wel degelijk de afspraken. We zullen dit oppakken met onze transporteur. Bedankt voor het doorgeven en uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
slechts contact gehad via email en dat is goed verlopen. Ik bepaal zelf wat ik er op zet, en ga mijn beoordeling echt niet aanpassen.
Beste heer Klingenberg, Mag ik u vragen wat er mis is gegaan in uw contact met ons, daar de beoordeling een magere 5 is? Graag horen wij uw eventuele klacht, zodat wij dit met u kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Originele beoordeling
slechts contact gehad via email en dat is goed verlopen.
Alle 66 zakken in 1x op z'n plek in de garage gereden. Super!
:) Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Verkeerde pellets geleverd gekregen...... gebeld.....en weer top opgelost.....dank daarvoor.
Graag gedaan Ria en bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Snel geleverd De chauffeur bracht de pallet op z'n plek.
Fijn om te lezen, bedankt voor de mooie beoordeling Gerrit! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Pellets worden duurder, niets aan te doen. Fijn dat pure power er een mailtje aan weidde.
Bedankt voor het begrip en de mooie beoordeling Rob! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Verzending een dag later geleverd, geen enkel bericht over vertraging een duidelijke min.
Beste Frank, Dat is zeker niet de bedoeling! Hierbij wil ik u een kortingscode voor een volgende bestelling aanbieden van € 10,-. Gelieve hierover contact op te nemen per e-mail: [email protected] Alvast bedankt en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Met een paar klikken had ik een pallet besteld. Deze werd in mijn garage afgeleverd. Prima service en prijs-kwaliteit.
Arno bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Rijksstraatweg 102
7383 AV Voorst Gem Voorst