Goede ervaringen volgende keer eerst prijs checken dan bestellen MVG De Haan
Beste Jan, Ja helaas, wat wordt er momenteel niet duurder..... Zelf zouden we dit ook liever niet zien gebeuren, maar we ontkomen er niet aan. Ik hoop dat u ondanks de prijs verder wel tevreden bent. Is de 6 puur om het feit dat de prijs hoger is of is er nog iets anders wat wij voor u kunnen betekenen? Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Alles goed gegaan!
Fijn Dirk en bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Prettige en snelle levering
Alles word prima geleverd en je word op tijd gebeld als er aankomen
Bedankt Grietje voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
De korrels worden in rap tempo duurder, door de grote vraag er naar.
Dat is helaas waar Bas, we zouden willen dat dit anders zou zijn. Wel bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Inmiddels een tweede pallet besteld met 65 zakken pellets. Erg handig dat je een bezorgdag kan uitkiezen, uur vantevoren word je gebeld door de chauffeur die vervolgens heel attent helpt de partij op de juiste plek te plaatsen. Een grote pluim!
Bedankt voor de pluim en de mooie beoordeling Ruud! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Netjes verpakt en ingepakt. Op uitgekozen datum geleverd. Zoals aangegeven uur van te voren heeft de chauffeur laten weten dat ie er aan kwam. Mooie lichte korrels voor mijn kachel. Ben zeer tevreden Top.
Fijn om te lezen Marion, bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
De pellets moeten nog geleverd worden, maar dat komt vast goed net als eerdere keren
Daar gaan we wel van uit natuurlijk :) Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Goed inzicht in gebruik is nu belangrijk, via met name de app lever Pure Energie die. Nadeel is dat de informatie van verschillende bronnen (website, app, verbruiksoverzicht per mail) niet synchroon loopt en verschillen toont.
Bedankt voor de beoordeling Jan. Wij hebben geen app die inzicht geeft in uw energieverbruik. Wellicht verwisseld u ons met iemand anders? Wij leveren puur alleen de energie (houtpellets). Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Alles prima afgeleverd, netjes afgeleverd op een pallet. Vriendelijke man. Heel tevreden. Ga het zeker weer zo doen.
Fijn om te lezen Hilda, bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Pallet netjes volgens afspraak geleverd en binnen gezet met kooiaap.
Keurig op afgesproken tijd voor de deur neer gezet door chauffeur.
Bedankt voor de mooie beoordeling Hans! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
X
Positief
Altijd zeer te breiden geweest ondanks de hogere prijs. Nu bij de laatste levering heel andere pellets geleverd gekregen. Volgens Pure Power voldoen ze aan de norm maar ze branden heel anders en bevatten donkere hout/ bast delen. Ik wordt een beetje afgedaan met wat informatie die zei kregen van hun leverancier. Helaas is voor hun geld verdienen belangrijker als een goede klantenkring Groetjes, Erik
Jammer dat u dit zo heeft opgevat. Zeker in de moeilijke tijd waarin de pelletmarkt zich nu bevindt. Onze pellets worden altijd getest en volgens de ENPlus certificering geleverd. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
:) bedankt voor de mooie beoordeling Roy! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Heb tot nu toe een goede ervaring,wel merk ik dat de kwaliteit op het moment wisselend is. Om vanuit u kant aan te geven dat dit komt door de oorlog vindt ik geen goed argument. Ook niet naar onze klanten toe,heb hier laats over gebeld met een klant die zeer lange korrels geleverd had gekregen.De reactie vanuit jullie was dat dit komt door de leverings problemen. Met vriendelijke groet Patrick van Rossum
Beste Patrick, Bedankt voor de mooie beoordeling. De oorlog is zeker geen argument voor wisselende pellets. Wel is het zo dat hierdoor de vraag enorm gestegen is en hierdoor de leveringen langer duren dan gewoonlijk. Ook de langere pellets hebben niets te maken met leveringsproblemen, elke levering is een levering op zichzelf. Het is een natuurproduct, die bij elke levering net even anders is. Ik vermoed dat bovenstaande op een miscommunicatie berust. Wij leveren altijd de hoogst haalbare kwaliteit houtpellets. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
snel en gemakkelijk besteld, en een vriendelijke en zeer correcte aflevering
Bedankt voor de mooie beoordeling Jan Evert! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Goede kwaliteit
Goede pellets Het ruitje blijft schoon. Wel altijd slakken in de verbrandingskamer Ps vind de prijs wel deur tov anderen .
komt altijd op afgesproken tijd, aardige chauffeurs, geleverd tot in de schuur
Snel en adequaat !
Bedankt voor de mooie beoordeling Mia! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Bezorger heeft de pallet op de goede, een beetje lastige, plek gezet. Dat was niet altijd zo. Prima service van hem!
Bedankt Theo, mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Pure power levert al 2 stookseizoenen fantastische pellets. 1e klas houtproduct. De levering is altijd een uitdaging. Standaard levering geeft een tijdslot van 8 tot 20.00 uur en er is dan geen enkele indicatie. Dat zou een verbetering zijn, dat de transporteur een indicatie terugkoppelen.
Rijksstraatweg 102
7383 AV Voorst Gem Voorst