Keurig op tyd geleverd on de originrle verpakkkng

Veel stof en rommel in de pellets

Na een probleem met een zending pellets waar heel veel stof en rommel in zat is dit na wat mail verkeer in volle tevredenheid opgelost.

De laatste levering was goed geregeld.

Goede uitleg en mooi product

Onze vragen over pellets, soorten, prijzen, opslag etc. worden allemaal keurig beantwoord in duidelijke taal. Als we het mooiste product dan kopen blijkt het allemaal waar.

Vlotte bestelling en aflevering.

Prima levering .

Was de 1e klant vandaag dus om 8.00 de pellets binnen

Goed product.

Snelle levering en kwaliteit.

Alles is perfect geregeld, tot op de plaats bestemming, veel lof

Veel zaagsel en onreinheden

In de zakken van de laaste maanden novemebr / december zat veel zaagsel en wat erger is steen en houtblokjes ter grote van twee centimeter doorsnede.

Altijd goed

Zowel de kwaliteit van de pellets als de levering is top. Eindelijk een partij die de opmerkingen leest die je meegeeft (in mijn geval: ik woon op een dijkje met de vrachtwagen leveren hier is geen optie, dus de chauffeurs doen het laatste altijd met de kooiaap).

levering zoals afgesproken. Zeer tevreden. Gr.Ben

Zie boven

De tijden zullen qua leveren beter kunnen .! Was een hele dag thuis,komen ze einde van de dag

goede en vriendelijke menssen

korrels zijn goed en goed verpakt

Nette chauffeurs en goede service.

Nette chauffeurs en goede service.

Aan de prijs!

Helaas heeft men binnen een half jaar een prijsstijging doorgevoerd van 25%. De volgende keer ga ik beter onderzoeken waar de pellets voordeliger zijn.

kan niet beter

super

Goed d de spul netjes geleverd

Altijd goede kwaliteit voor een goede prijs. Nette chauffeurs die het netjes binnen zetten.

Netjes en prima op tijd afgeleverd.

Wat kleine dingen: Chauffeur stuurt om half twaalf ‘s avonds een sms dat hij er om half acht is(toevallig was ik vroeg op) e had de avond daarvoor al ruimte gemaakt. Pallet was kapot. Verder zoals altijd uiterst tevreden

Super service

Zelfs in de dichte mist werd alles nog bezorgd door een fijne chauffeur en het product zelf is naar volle tevredenheid

Snelle en accurate bezorging

Een uur van te voren gebeld, alles volgens afspraak

Goede kwaliteit en correcte levering

Zoals altijd verloopt het bestelproces heel soepel. De pelletkorrels zijn van goed kwaliteit en de bezorging is heel accuraat. De avond vooraf krijg je een telefoontje over de verwachte levertijd (altijd bizar vroeg ;-)) en 10 minuten voor aankomst belt de chauffeur wederom om te melden dat hij er bijna is. Met de steekwagen kan de pallet overal neergezet worden.

Snelle levering, je krijgt wat je verwacht. De pallet netjes geplaatst door de vervoerder.

Fijn contact en goede levering volgens afspraak vooraf gebeld door de chauffeur.

Top geregeld Richard

Goeie kwaliteit

Nette levering

Doen wat afgesproken is. Perfect.

Bestel hier mijn pellets al ruim 2 jaar. Altijd tip top geregeld.

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst