Super vriendeljjk en bij de levering was alles perfect geregeld. Top
Goedemorgen, Precies de service die wij willen voor onze klanten, bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Vriendelijk service en droog, dicht bij huis afgeleverd
Beste Andreas, Super dat ze netjes afgeleverd zijn! Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
heldere website; komen afspraken tijdig en volledig na, doen wat ze zeggen; allemaal erg gemakkelijk en een eerlijke prijs.
Beste Ben, Bedankt voor de mooie complimenten en de beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Is vorige minder geweest , werd niet gebeld door de chauffeur hoe laat hij er zou zijn. En in eerste instantie waren ze de order vergeten in de plannen.
Beste Fokke, Bedankt voor de mooie beoordeling! Zoals telefonisch besproken waren ze de order niet vergeten, maar is deze door een vertraging in de betaling (kleine storing vermoed ik), niet automatisch doorgelezen in de systemen. Nogmaals excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
De bestelling en de levering ging zeer vlot. Op de afgesproken manier de pallet met pellets in de garage gezet. Nette chauffeur die vooraf belde over zijn komst. Jammer dat de prijs in vergelijking met vorig jaar zo enorm gestegen was.
Beste Rob, Bedankt voor de mooie beoordeling, wij vinden het ook jammer dat de prijzen zo zijn gestegen! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
zoals afgesproken,alleen we werden niet een uur voor tijd gebeld dat het er aan kwam, verder alles goed verlopen !
Bedankt voor uw beoordeling, wij zullen dit communiceren met onze transporteur zodat dit niet weer gebeurd! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
De service is goed prima Jammer dat de prijzen 80 euro in half jaar Omhoog gegaan is
Beste Geert, Dat vinden wij zelf ook jammer. Maar met een gekte op de pelletmarkt en stijgende prijzen voor hout, folie en transport hebben wij helaas geen andere keuze gehad dan hierin mee te gaan. Wel erg jammer dat u daarmee onze service en kwaliteit beoordeeld op een 4, terwijl die niet zijn veranderd. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Originele beoordeling
Snelle levering en goed op de plaats gebracht met hef wagen
Beste Albert, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Er was een pallet in de vrachtwagen omgevallen; chauffeur heeft dat super opgelost door het in 2 delen te lossen. Aardige, behulpzame man. We hebben hem bedankt met koffie! Zeer prettige levering!
Bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat de chauffeur dit zo mooi heeft opgelost! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Prima bedrijf.
Brand al jaren. En de chauffeur zet altijd goed neer.
Fijn om te lezen, bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Goed produkt en snelle levering.
We hebben geen vergelijkingsmateriaal omdat we bewust gekozen hebben voor de beste kwaliteit. Jammer dat dit product €100,- duurder is geworden vergeleken met een half jaar geleden! Je wilt dit toch in plaats van gas, wat is voordeliger? De tijd moet het leren.
Doen wat ze beloven
Snelle levering, vriendelijke klantenservice
Beste Dennis, Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Goede pellets, goede service en snelle levering. Alleen jammer dat een pallet binnen 4 maanden €80,- duurder is
Goed bedrijf mijn houtpellets blijf ik daar kopen.Ik had een probleem met betaling ,De telefoniste zei kijken we morgen naar maar binnen 2 minuten kreeg ik telefoon dat de betaling rond was ze wou niet naar huis voordat het rond was.Vrachtwagenchauffeur belde netjes op tijd dat ie er aankwam klopte precies de tijd en hij zet de pallets neer waar je ze hebben wil al met al goed bedrijf kun je goed zaken meedoen.
Beste Adrie, Graag gedaan Adrie, fijn dat de betaling alsnog goed was verwerkt en de levering in behandeling werd genomen! Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
nette levering er wordt niet vooraf gebeld
Beste Lieuwe, Bedankt voor de beoordeling, wij zullen hier melding van maken! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Binnen 3 maanden bijna €80 duurder geworden vind ik erg veel
Beste Haico, Dat vinden wij zelf ook! Helaas is er een gekte op de pelletmarkt, vraag en aanbod, prijzen van hout, folie en het transport zijn flink omhoog gegaan en helaas kunnen wij er niet onderuit om hierin mee te gaan. Ik zag dat u wel een bestelling heeft geplaatst en ontvangen met de nieuwe prijs, ik hoop dat u daarover wel tevreden bent. Graag worden wij ook op onze service en kwaliteit beoordeeld. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Besteld en met twee dagen geleverd, precies op de plek waar ik de houtpellets wilde hebben.
Beste Sjaak, Fantastisch! Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Aardige chauffeur heeft het keurig in onze garage gezet, waarbij hij (zonder gemopper) tussen allerlei bouwmaterialen door moest manoeuvreren. Erg tevreden over het product; pellets branden uitstekend.
Beste Steven, Fijn om te lezen, dit is de service die wij willen bieden en waar wij voor staan! Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Beste Roy, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
top
Duidelijke site, redelijke prijzen, makkelijk om bezorg afspraak te maken. Alleen zou het prettiger zijn als de transporteur de moeite nam om de handpompwagen uit de oplegger te halen om dichterbij af te leveren. De grote kooiaap past nou eenmaal niet op een stoepje van 1,50 breed. En mss in de toekomst levertijden in blokken indelen. Dit voorkomt dat je de hele dag voor niets thuis zit te wachten. Verder alles perfect!
Duidelijke website, keurig op tijd bezorgd, chauffeur neemt eerst nog even contact op en brengt de pallet keurig op de juiste plaats. Pellets zijn goed.
Taeke, bedankt voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Rijksstraatweg 102
7383 AV Voorst Gem Voorst