Alles is perfect geregeld, tot op de plaats bestemming, veel lof
Beste Jan, Goed om te lezen, bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
In de zakken van de laaste maanden novemebr / december zat veel zaagsel en wat erger is steen en houtblokjes ter grote van twee centimeter doorsnede.
Beste Rene, Wat onwijs vervelend. Zou u ons foto's van uw klacht willen mailen naar [email protected]? Alvast bedankt en excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Zowel de kwaliteit van de pellets als de levering is top. Eindelijk een partij die de opmerkingen leest die je meegeeft (in mijn geval: ik woon op een dijkje met de vrachtwagen leveren hier is geen optie, dus de chauffeurs doen het laatste altijd met de kooiaap).
Zie boven
De tijden zullen qua leveren beter kunnen .! Was een hele dag thuis,komen ze einde van de dag
Dank voor uw beoordeling Martijn! U kunt dit voorkomen door voor een tijdslevering te kiezen in onze webshop. Leveringen kunnen anders (zoals aangegeven in de webshop) bezorgd worden tussen 07.30uur en 19.00uur. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
korrels zijn goed en goed verpakt
Bedankt Nico voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Nette chauffeurs en goede service.
Zoals wij het graag lezen! Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Helaas heeft men binnen een half jaar een prijsstijging doorgevoerd van 25%. De volgende keer ga ik beter onderzoeken waar de pellets voordeliger zijn.
Beste Ronald, Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het zelf ook niet fijn dat we onze prijzen hebben moeten verhogen. Momenteel is er een gekte op de pelletmarkt, meer vraag dan aanbod, hout, plastic en transportprijzen zijn enorm gestegen, met als resultaat dat wij onze prijzen hebben moeten verhogen. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
super
Beste Marc, Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Altijd goede kwaliteit voor een goede prijs. Nette chauffeurs die het netjes binnen zetten.
Beste Eddy, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Wat kleine dingen: Chauffeur stuurt om half twaalf ‘s avonds een sms dat hij er om half acht is(toevallig was ik vroeg op) e had de avond daarvoor al ruimte gemaakt. Pallet was kapot. Verder zoals altijd uiterst tevreden
Beste Herman, Gelukkig heeft de chauffeur wel laten weten dat hij vroeg kwam :) Momenteel is het enorm druk, dus de bezorgtijden zijn wat vervroegd en eind van de dag verlaat zodat wij iedereen toch kunnen beleveren. Vervelend dat de pallet kapot was, dit had niet mogen gebeuren. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Zelfs in de dichte mist werd alles nog bezorgd door een fijne chauffeur en het product zelf is naar volle tevredenheid
Dank voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Een uur van te voren gebeld, alles volgens afspraak
Zoals altijd verloopt het bestelproces heel soepel. De pelletkorrels zijn van goed kwaliteit en de bezorging is heel accuraat. De avond vooraf krijg je een telefoontje over de verwachte levertijd (altijd bizar vroeg ;-)) en 10 minuten voor aankomst belt de chauffeur wederom om te melden dat hij er bijna is. Met de steekwagen kan de pallet overal neergezet worden.
Bedankt voor de mooie beoordeling Kim! Dit is de service die wij altijd willen bieden :) Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Snelle levering, je krijgt wat je verwacht. De pallet netjes geplaatst door de vervoerder.
Top geregeld Richard
Beste Richard, Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Nette levering
Bestel hier mijn pellets al ruim 2 jaar. Altijd tip top geregeld.
Beste Jos, Fijn te lezen, op naar nog vele jaren ;) Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Super vriendeljjk en bij de levering was alles perfect geregeld. Top
Goedemorgen, Precies de service die wij willen voor onze klanten, bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Vriendelijk service en droog, dicht bij huis afgeleverd
Beste Andreas, Super dat ze netjes afgeleverd zijn! Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
heldere website; komen afspraken tijdig en volledig na, doen wat ze zeggen; allemaal erg gemakkelijk en een eerlijke prijs.
Beste Ben, Bedankt voor de mooie complimenten en de beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Is vorige minder geweest , werd niet gebeld door de chauffeur hoe laat hij er zou zijn. En in eerste instantie waren ze de order vergeten in de plannen.
Beste Fokke, Bedankt voor de mooie beoordeling! Zoals telefonisch besproken waren ze de order niet vergeten, maar is deze door een vertraging in de betaling (kleine storing vermoed ik), niet automatisch doorgelezen in de systemen. Nogmaals excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
De bestelling en de levering ging zeer vlot. Op de afgesproken manier de pallet met pellets in de garage gezet. Nette chauffeur die vooraf belde over zijn komst. Jammer dat de prijs in vergelijking met vorig jaar zo enorm gestegen was.
Beste Rob, Bedankt voor de mooie beoordeling, wij vinden het ook jammer dat de prijzen zo zijn gestegen! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
zoals afgesproken,alleen we werden niet een uur voor tijd gebeld dat het er aan kwam, verder alles goed verlopen !
Bedankt voor uw beoordeling, wij zullen dit communiceren met onze transporteur zodat dit niet weer gebeurd! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
De service is goed prima Jammer dat de prijzen 80 euro in half jaar Omhoog gegaan is
Beste Geert, Dat vinden wij zelf ook jammer. Maar met een gekte op de pelletmarkt en stijgende prijzen voor hout, folie en transport hebben wij helaas geen andere keuze gehad dan hierin mee te gaan. Wel erg jammer dat u daarmee onze service en kwaliteit beoordeeld op een 4, terwijl die niet zijn veranderd. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Originele beoordeling
Rijksstraatweg 102